28 / 04 / 2024

toki çay mahallesi konutları

toki çay mahallesi konutları

Osmancık TOKİ konutları dolayısıyla üç mahallenin muhtarları Belediye Başkanı Hamza Karataş’ı ziyaret etti. Çay Mahallesine yapılacak TOKİ konutlarının üç mahalleyi de etkileyeceğini dile getiren muhtarlar, Başkan Karataş’a teşekkür ettiler.

TOKİ Çorum Kuruçay orta gelir başvuruları başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Çorum Kuruçay Mahallesi projesi için başvurular başladı.

TOKİ Mersin Çay Mahallesi'nde toplu konut inşa ediyor!

Mersin'in Akdeniz ilçesine bağlı, Çay Mahallesi'nde kentsel dönüşüm çalışmaları başlıyor. Bu çalışmalar kapsamında TOKİ mahallede toplu konut inşa edecek. 

TOKİ Çorum Kuruçay 743 konut ihalesi yarın!

Çorum İli, Merkez İlçesi, Kuruçay Mahallesi 743 Adet Konut , 1 Adet Ticaret Merkezi, 1Adet Cami ve 1 Adet Büfe İnşaatı İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İkmal İşi (E-İhale) ihalesi yarın saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

Akdeniz Çay Mahallesi’nde kentsel dönüşüm başlıyor!

Akdeniz Belediye Meclisi Mart ayı toplantısı Gültak Başkanlığı’nda düzenlendi. Toplantıda Akdeniz Çay Mahallesi’nde kentsel dönüşüm projesi hazırlandığı ifade edildi.

TOKİ Mersin Akdeniz 416 konut ihalesi yarın!

Mersin Akdeniz İlçesi, Çay Mahallesi, Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 1. Etap 416 Adet Konut ve 1 adet Ticaret Merkezi , 36 Adet Dükkan ile 1 adet Cami İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Mersin 416 konut ihalesi 26 Şubat'ta!

Mersin İli, Akdeniz İlçesi, Çay Mahallesi, Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 1. Etap 416 Adet Konut ve 1 adet Ticaret Merkezi , 36 Adet Dükkan ile 1 adet Cami İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 26 Şubat 2020 tarihinde yapılacak.

TOKİ'den Mersin'e 416 yeni konut!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Mersin Akdeniz Çay Mahallesi projesi için düğmeye bastı.

Avrasya GYO Çarşamba Kirazlıkçay okul binası 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Avrasya Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Samsun İli, Çarşamba İlçesi, Kirazlıkçay Mahallesi 1151 ada 1 parsel numarasında yer alan okul binası değerleme raporunu KAP'ta yayınladı...

Sapanca'da 6.1 milyon TL'ye icradan satılık fındık bahçesi!

Sapanca İcra Dairesi, Sapanca'nın Akçay Mahallesi'nde bulunan fındık bahçesini satışa çıkardı. Söz konusu arsanın satış bedeli 6 milyon 197 bin 829 TL olarak belirlendi.

Aydın Nazilli'de 5.6 milyon TL'ye icradan satılık otel!

Aydın İli Nazilli İlçesi Karaçay Mahallesi'nde yer alan natamam otel vasıflı gayrimenkul 5 milyon 692 bin 522 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı.

Avrasya GYO Çarşamba'daki gayrimenkulün tapusunu aldı!

Avrasya Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) Samsun İli, Çarşamba İlçesi, Kirazlıkçay Mahallesi 1151 ada 1 Parsel numarasında yer alan okul binası değerleme raporu hakkında açıklama yaptı.

Sapanca'da 6.1 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

Sakarya İli, Sapanca İlçesi, Akçay Mahallesi'ndeyer alan gayrimenkul 6 milyon 197 bin 829 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Avrasya GYO Samsun'dan gayrimenkul aldı!

Avrasya Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Tozmaz İnşaat'a ait Samsun İli, Çarşamba İlçesi, Kirazlıçay Mahallesi'nde yer alan gayrimenkulü satın aldı...

toki çay mahallesi konutları Haberi

toki çay mahallesi konutları


Çay Mahallesi Muhtarı Dursun Yançizer, Gemici Mahallesi Muhtarı Ümit Atasoy ve Gürleyik Mahallesi Muhtarı Osman Sivritepe, Osmancık Belediye Başkanı Hamza Karataş’a ziyarette bulundular. Çay Mahallesine yapılacak TOKİ konutlarının üç mahalleyi de etkileyeceğini dile getiren muhtarlar, Başkan Karataş’a teşekkür ettiler.


Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Karataş ise “Ev sahibi olmak isteyen dar gelirli vatandaşlarımız için TOKİ bir fırsattır. TOKİ konutları Çay Mahallesi, Gemici Mahallesi ve Gürleyik Mahallesi için önemli bir kazanım olacak. En çok talep bu üç mahallemizden gelmişti. Bu nedenle de TOKİ konutlarının Çay Mahallesine yapılmasına karar verildi. TOKİ konutlarının hem nüfusun artmasına hem de üç mahallemizde kentleşmeye katkı sağlayacağını düşünüyorum.” dedi.



Osmancık...