09 / 05 / 2024

TOKİ Çermik

TOKİ Çermik

Kaymakamlıktan yapılan açıklamada, Çermik Bahçeler mevkiinde yapılacak olan TOKİ konutları için başvuru sayısının 77 'yi bulduğu, bu sayının daha da artacağını ve konut yapımının kesinleştiği belirtildi.

Tok Müteahhitlik Hafriyat İnşaat Ve Emlak Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tok Müteahhitlik Hafriyat İnşaat Ve Emlak Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Şerife Şahin tarafından kuruldu.

Sahurda ne yenmeli? Sahurda en çok ne tok tutar?

Sahurda ne yenmeli ve içilmeli? Hangi yiyecekler sahurda tok tutar? İşte Ramazan ayına girdiğimiz şu günlerde sıklıkla sorulmaktadır. İşte detaylar!

Diyarbakır Çermik TOKİ'de 240 taksitle 2+1, 3+1!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Diyarbakır projelerinin detayları netleşmeye başladı. Peki TOKİ Diyarbakır Çermik projesinde kaç adet konut inşa edilecek? Çermik TOKİ'ye nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Diyarbakır Çermik 2022 ucuz konut projesi...

Hasan Tok: Ergene'deki arazi mutlak koruma alandır!

Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi’nin emekli öğretim üyesi Prof. Dr. Hasan Tok, Çorlu/Ergene kesimindeki Marmaracık köyü sınırlarında bulunan tarım arazisinin mutlak koruma alanı olduğunu dile getirdi. Hürriyet köşe yazarlarından Yalçın Bayer söz konusu araziyi kaleme aldı.

 Hanefi Tok: Çaykara her alanda dönüşüyor!

Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok, geçmiş 5 yıllık belediye başkanlığı dönemi çalışmalarını ve yeni dönem projeleri hakkında açıklamalarda bulundu...

TOKİ Erzurum Yakutiye Soğukçermik 2020 başvuru tarihleri!

TOKİ Erzurum Yakutiye Soğukçermik 2020 başvuru tarihleri haberimizde yer alıyor. Peki Erzurum Yakutiye Soğukçermik 2020 başvuru tarihleri ne zaman? İşte merak edilen yanıtlar...

Diyarbakır Çermik Kentsel Tasarım Projesi görüşüldü!

Çermik Termal Turizm Planı ve Kentsel Tasarım Projesi"nin tanıtım toplantısı yapıldı. Diyarbakır Çermik ilçesi Kaymakamı Nazlı Demir, “Sahip olduğumuz doğal ve kültürel değerlerin hak ettiği değeri görmesiyle Çermik orta vadede önemli bir cazibe merkezi haline gelecek." diye konuştu...

Diyarbakır Çermik Kalesi'ndeki 40 ev boşaltılacak!

Diyarbakır'daki tarihi Çermik Kalesi'nin eteğinde başlatılan park inşaatı sırasında kalede çatlaklar meydana geldi. Dev kayalar mahalleye sürüklendi. Bölgedeki 40 evin tahliye edileceği açıklandı.

Erdoğan Tok: Kentsel dönüşümün önünü açtık!

Kökçüoğlu ve Unkapanı Mahallelerine yapılan ziyarette mahalle sakinleri ile sohbet eden Başkan Erdoğan Tok, bölge halkının lehine ve yararına emsal kararlarla kentsel dönüşümün önünü açtıklarını söyledi. 

Diyarbakır Çermik'te acele kamulaştırma kararı!

Çermik İlçesi Doğalgaz Boru Hattı Projesinin gerçekleştirilmesi amacıyla Ergani ve Çermik ilçeleri sınırları içerisinde kamulaştırma yapılacak...

Gözütok Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gözütok Dış Ticaret Limited Şirketi bugün 100 bin TL sermaye bedeli ile Muhammed Gözütok tarafından Beyoğlu'nda kuruldu.

Mütok İnşaat Metal Elektrik Elektronik Nakliye ve Kimyevi Maddeler Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mütok İnşaat Metal Elektrik Elektronik Nakliye ve Kimyevi Maddeler Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Müjdat Tokdemir tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Tok Yapı Malzemeleri Elektrik Nakliyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tok Yapı Malzemeleri Elektrik Nakliyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Mahmut Çelik tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

TOKİ Çermik Haberi

TOKİ Çermik

Çermik'te Toki Başkanlığı tarafından yapılacak olan konutlar için Bahçelievler mevkiinde çalışmaların başlatıldığı belirtildi. Kaymakamlıktan yapılan açıklamada, Çermik Bahçeler mevkiinde yapılacak olan Toki konutları için başvuru sayısının 77'yi bulduğu, bu sayının daha da artacağını ve konut yapımının kesinleştiği belirtildi. Toki'den herkesin yararlanabilmesi için Kaymakamlık tarafından daha önce farklı bir uygulamaya gidildiği hatırlatılan açıklamada bu uygulamayla ilçede ve ilçe dışında yaşayan herkesin ev sahibi olmasının önünün açıldığı belirtildi. İlçe Kaymakamı Mimar Sinan Batmaz, Toki konutlarının gerçekleşmesi ve vatandaşların yararlanması için birkaç defa başvurular için süre uzatımına gittiklerini belirterek, "Bilindiği üzere tüm vatandaşlarımız yararlanabilsin diye, C tipi konutta yer alan "kendisinin, eşinin ve velayeti altındaki on sekiz yaşından küçük çocuklarının üzerinde tapuya kayıtlı evinin olmaması ve daha önce Toki'den konut almamış olması"...