03 / 05 / 2024

toki çinçin

toki çinçin

Altındağ'da çarpık yapılaşmanın önünü kesen Başkan Tiryaki ve ekibi, kentsel dönüşüm çalışmalarıyla adından sıkça söz ettiriyor. TOKİ'nin Gültepe'de (Çinçin) hayata geçirdiği TOKİ Gültepe 3.etabın anahtar teslimlerine az kaldı...

Gültepe Çinçin'de Toki için 833 başvuru yapıldı!

Başbakanlık Topluk Konut İdaresi Başkanlığının (TOKİ), halk arasında "Çinçin" olarak bilinen Gültepe’de, yoğun talep üzerine kurayla satışa çıkardığı konutlar büyük ilgi gördü...

TOKİ Ankara Gültepe konutları kura ile satılacak!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) ve Altındağ Belediyesi işbirliğiyle uygulanan kentsel dönüşüm projesiyle, halk arasında Çinçin diye bilinen ve Gültepe'nin çehresini değiştiren konutlar, satışa çıkarıldı.

TOKİ'den 8 yeni kampanya müjdesi! Bu illerde 2 bin 585 yeni konut için düğmeye basıldı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı ay sonuna kadar 8 yeni proje inşa edecek. Merakla beklenen TOKi projelerinde toplam 2 bin 585 konut yer alacak.

TOKİ Nevşehir projesinde son dakika! 168 konutluk yeni proje için bu tarihe dikkat!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Nevşehir projesi için beklenen tarih geldi. İşte Nevşehir TOKi projesi ile ilgili detaylar...

TOKİ Sinop Ayancık 2023 projesi için beklenen tarih geldi!

TOKİ Sinop Ayancık 2023 projesi için beklenen tarih geldi. Merakla beklenen Ayancık TOKi projesinin ihalesi yarın saat 13:30'da gerçekleştirilecek.

TOKİ evleri sapasağlam! TOKİ inşaatlarındaki sır perdesi ortaya çıktı! İşte detaylar!

Kahramanmaraş depremi ile beraber 10 ilde ağır hasar aldı. Ancak TOKİ binaları olduğu gibi duruyor. Peki neden? İşte detaylar!

TOKİ Konya projeleri için start verdi! Konya'ya yüzlerce ucuz konut geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Konya projesi için start verdi. Peki TOKİ Konya projeleri hangi ilçelerde inşa edilecek? Konya TOKi projelerinin ihaleleri ne zaman gerçekleştirilecek? İşte merak edilen o soruların yanıtları...

TOKİ inşaatların atık malzemelerinden sokak hayvanlarına yuva yapıyor!

Elazığ'ın Sivrice Kaymakamlığı, Toplu Konut İdaresi (TOKİ) inşaatlarından arta kalan atık ahşap malzemeleri, Hazar Gölü çevresindeki sokak hayvanlarının soğuktan korunmaları ve dinlenmeleri için Harput mimarisini de yansıtan sıcak yuvalar haline getiriyor. 

Burdur Karamanlı'da 3. etap TOKİ inşaatı başladı! 

Burdur'un Karamanlı ilçesinde TOKİ tarafından inşa edilen toplu konut yapımı için çalışmalar başladı.

Nevşehir’de TOKİ inşaatı yeniden başlıyor!

Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı yapımı bir süredir durdurulan TOKİ evlerinin inşaatının tekrar başladığını söyledi.

TOKİ inşaatlara devam ediyor! 

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) Türkiye'nin hemen her bölgesine yaptığı inşaatlara hız kesmeden devam devam ediyor. İşte satışa çıkan konutlar ve şehirleri... 

Bergama'da TOKİ inşaatları devam edecek!  

31 Mart’ta başkanlık koltuğuna oturan Bergama Belediye Başkanı Hakan Koştu, 100 günlük görev süresini değerlendirdi. Ulaşılabilir bir yönetim oluşturduk diyen Koştu, kurası belirlenen TOKİ konutlarının inşasının etap etap devam edeceğini söyledi. 

Ankara'da TOKİ inşaatında eylem!

Ankara'da TOKİ inşaatında çalışan ve maaşlarını alamadıklarını iddia eden işçiler eylem yaptı. Meclis önünde basın açıklaması yapmak isteyen TOKİ işçilerinde 4 kişi gözaltına alındı. 

Kütahya Emet 4. TOKİ inşaatı Haziran'da tamamlanacak!

Emet’te inşaat çalışmaları devam eden 4. TOKİ inşaatının 2019 Haziran ayında tamamlanmasının hedeflendiği belirtiliyor. 

TOKİ Amasya Suluova 4. Etap için geri sayım başladı!

Amasya’nın Suluova İlçesinde 4. Etap TOKİ için geri sayım başladı. Suluova İlçe Belediye Başkanı Fatih Üçok, Yeni Mahalle, Hürriyet Mahallesi ve Saraydüzü Mahallesinin kesiştiği bölgede 4. Etap Toki’nin yapılacağı alanda incelemelerde bulundu.

toki çinçin Haberi

toki çinçin

Altındağ'da değişim tüm hızıyla devam ediyor. İhtiyaçlara yönelik yatırımlar yapan Tiryaki, Gültepe Mahallesi'ne de bambaşka bir görünüm kazandırıyor. 


Gültepe (Çinçin) Toplu konutlarının 1. ve 2. etabının tamamlanmasının ardından başlanan 3. etabın inşaatında da sona yaklaşıldı. Bugüne kadar Çinçin'de toplam 2000 gecekondunun yıkıldığı alanda bambaşka bir mahalle doğdu. Çinçin 3. Etap Toplu Konutları'nda Noter huzurunda gerçekleşen kura çekimleriyle 289 aile, yeni evlerine taşınmak için gün sayıyor. 


Sözleşme süresi 29 Kasımda bitiyor Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ)'na ait Bl-1, Bl-3, C2 ve C3 bloklarında bulunan 122 dairenin teslimi için de sözleşme imzalama süresi devam ediyor. Hak sahipleri, 29 Kasım 2013 tarihine kadar Ulus Halk Bankası Şubesi'nden sözleşme imzalayabilecek. Hak sahiplerinin yeni yılla birlikte evlerine taşınmaları bekleniyor. 


Hakan Pala/Ankara İlke...