30 / 04 / 2024

TOKİ Çorum Bayat başvuruları

TOKİ Çorum Bayat başvuruları

Ak Parti Çorum Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu, Bayat’a yapılması planlanan TOKİ konutları için önümüzdeki günlerde talep toplanacağını bildirdi.

TOKİ Çorum Dodurga 2017 başvuruları!

63 konutun kurasız olarak açık satışa sunulacağı TOKİ Çorum Dodurga projesindeki daireler için başvuru dönemi henüz başlamadı. Peki, TOKİ Çorum Dodurga 2017 başvuruları ne zaman?

TOKİ Çorum Devane Mahallesi kura sonuçları açıklandı!

TOKİ Çorum Devane Mahallesi kura sonuçları açıklandı. Projede 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salonlar için kura çekimi dün yapıldı.

TOKİ Çorum Devane kura sonuçları 4+1 listesi!

TOKİ Çorum Devane kura sonuçları 4+1 listesi henüz açıklanmadı. TOKİ Çorum Devane kura sonuçları 4+1 listesi açıklandığında Emlakkulisi.com'da yer alacak.

TOKİ Çorum Devane kura sonucu!

Çorum Merkez Devane Mahallesi 2. Etap Projesi kapsamında Kuralı Satışa sunulan 140 adet konut için heyecan başladı. TOKİ Çorum Devane kura sonucu henüz açıklanmadı.

TOKİ Çorum Devane kurası bugün!

TOKİ'nin 140 konutluk Çorum Merkez Devane Mahallesi projesindeki daireler kuralı olarak satılıyor. TOKİ Çorum Devane kurası bugün...

TOKİ Çorum Merkez başvuru dönemi 2017!

Toplamda 2 adet dairenin açık satış yöntemi ile satışa sunulduğu projede başvurular bugün alınmaya başladı. TOKİ Çorum Merkez başvuru dönemi 2017 detayları haberimizde yer alıyor.

TOKİ Çorum 2. Bölge başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca inşa edilen ve stoklarda 1 adet bulunan TOKİ Çorum 2. Bölge projesinde başvurular başladı. 

TOKİ Çorum Devane kura sonuçları açıklandı mı?

TOKİ Çorum Devane kura sonuçları açıklandı mı? TOKİ Çorum Devane kura sonuçları henüz açıklanmadı. TOKİ Çorum Devane kura sonuçları açıklandığında Emlakkulisi.com'da yer alacak.

TOKİ Çorum Merkez 2. Bölge başvuru günü!

TOKİ Çorum Merkez 2. Bölge projesindeki 1 adet daire açık satışa sunulacak. TOKİ Çorum Merkez 2. Bölge başvuru günü...

TOKİ Çorum Devane yeni kura tarihi 2017!

TOKİ Çorum Devane yeni kura tarihi 2017 belli oldu. Projede yer alan 140 adet konutun kura çekilişi 27 Ocak 2017 tarihinde gerçekleşecek.

TOKİ Çorum Merkez Devane Mahallesi kura günü!

140 adet konutun kuralı olarak satışa sunulacağı TOKİ Çorum Merkez Devane Mahallesi projesinde başvurular devam ediyor. İşte, TOKİ Çorum Merkez Devane Mahallesi kura günü..

TOKİ Çorum Merkez 2. Bölge 2017 başvuruları!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca Çorum Merkez 2. Bölge projesindeki 1 adet konut açık satışa sunuluyor. Peki, TOKİ Çorum Merkez 2. Bölge 2017 başvuruları ne zaman?

TOKİ Çorum Devane 2017 kura çekimi!

Çorum Merkez Devane Mahallesi 2. Etap Projesi kapsamında Kuralı Satışa sunulan 140 adet konut için başvuru süreci devam ediyor. Peki, TOKİ Çorum Devane 2017 kura çekimi ne zaman?

TOKİ Çorum Bayat başvuruları Haberi

TOKİ Çorum Bayat başvuruları

Ak Parti Çorum Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu, Bayat’a yapılması planlanan TOKİ konutları için önümüzdeki günlerde talep toplanacağını bildirdi. Uslu, Bayat Belediye Başkanı Ekrem Ünlü, TOKİ Finansman Daire Başkanı Ayhan Karaca, Ak Parti Bayat İlçe Başkanı Fatih Balcıoğlu ve beraberindeki heyet ile Bayat TOKİ konutlarının yapılacağı alanda incelemelerde bulundu. İncelemeler sonrası konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Uslu, “İhtiyacı olan ilçelerimizde konut projelerimize devam ediyoruz. Bilindiği üzere, TOKİ’nin ülke genelinde başlattığı konut seferberliği kapsamında, özellikle yoksul, dar ve orta gelir grubunda yer alan vatandaşların konut ihtiyacının karşılanmasına yönelik uygulamaların ülke geneline dengeli bir şekilde dağıtılması amacıyla, talep örgütlenmesi modeliyle çalışmalarına devam ediyor. Bu kapsamda, Bayat ilçemizin konut ihtiyacının karşılanmasına yönelik olarak Belediyemizce yapılan çalışma ile 100 Konut (2+1 (46...