28 / 04 / 2024

Toki Denizli kayıtları

Toki Denizli kayıtları

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci'nin ayda 250 lira taksitle 25 bin konut projesini açıklamasının ardından vatandaşlar, ön kayıt için Büyükşehir ile ilçe belediyelere akın etti, binlerce talep toplandı.

AÖF kayıt yenileme ne zaman? Kayıt yenileme süreci uzatıldı mı? Ders kayıtları nasıl yapılır?

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim, İktisat ve İşletme Fakülteleri'ne kayıt ve kayıt yenileme süreleri uzatıldı. 2023-2024 AÖF akademik takviminde sınav tarihleri de detaylı bir şekilde belirtilmiştir. Peki AÖF kayıt yenileme tarihleri ne zaman ve ders kayıtları nasıl yenilenir?

Bir yerin kime ait olduğunu nasıl öğrenebilirim? Tapu kayıtları herkese açık mı?

Tapu bilgileri her vatandaşın merakla araştırdığı konulardan biridir. Özellikle tapu kayıtlarına erişim noktasında çok soru gelmektedir. Peki “Tapu kayıtları herkese açık mı?” İşte detaylar!

Tapu sorgulama! Ölen kişinin eski tapu kayıtları nasıl bulunur?

Tapu kaydı sorgulaması, miras paylaşımı konusunda bilinen işlemlerden biridir. Peki ölen kişinin kayıtlarına nasıl ulaşılır? İşte detaylar!

Eski tapu kayıtları nasıl bulunur?

Tapu işlemleri sırasında eski bir tapuya ulaşılmak gerekebilir. Bu durumda vatandaşlar eski tapu kayıtları nasıl bulunur? sorusu yanıtlanmayı bekleyen sorulardandır.

TOKİ Denizli kura sonuçları nasıl öğrenilir? Denizli Güney TOKİ kura sonuçları ne zaman açıklanacak?

TOKİ Denizli kura sonuçları nasıl öğrenilir ve Denizli Güney TOKİ kura sonuçları ne zaman açıklanacak sorularının yanıtları haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Denizli projesi ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Yapı Müteahhitlerinin Sınıflandırılması ve Kayıtlarının Tutulması Hakkında Yönetmelikte Değişiklik!

Yapı Müteahhitlerinin Sınıflandırılması ve Kayıtlarının Tutulması Hakkında Yönetmelikte Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik bugünkü 31739 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Yapı Müteahhitlerinin Sınıflandırılması ve Kayıtlarının Tutulması Hakkında Yönetmelikte Değişiklik 2021!

Yapı Müteahhitlerinin Sınıflandırılması ve Kayıtlarının Tutulması Hakkında Yönetmelikte Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik bugünkü 31658 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

1 milyar TL'lik kripto para dolandırıcılığı iddiasında ses kayıtları ortaya çıktı!

Son zamanların gündemden düşmeyen konuları arasında yer alan 1 milyar TL'lik kripto para dolandırıcılığı iddiasında ses kayıtları ortaya çıktı...

Yapı Müteahhitlerinin Sınıflandırılması ve Kayıtlarının Tutulması Hakkında Yönetmelikte Değişiklik!

Yapı Müteahhitlerinin Sınıflandırılması ve Kayıtlarının Tutulması Hakkında Yönetmelikte Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik bugünkü 31559 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Yapı Tasarım Yarışması 2021'in kayıtları başladı!

Çimento Endüstrisi İşverenleri Sendikası’nın (ÇEİS), çimentonun estetik ve yenilikçi kullanım alanlarını görünür kılmak amacıyla düzenlediği Yapı Tasarım Yarışması için kayıtlar başladı.

Pera GYO'nun Denizli'deki projesindeki haciz kaldırıldı!

Pera GYO'nun Denizli İli, Merkezefendi İlçesi, Sümer Mahallesinde kayıtlı AVM ile muhtelif ofis ve mesken fonksiyonlu bağımsız bölümlerin tapu kayıtlarına konulan haciz kaldırıldı. 

3 maddede site yönetimlerinde zorunlu kayıtlar/defterler!

Konut Siteleri Yönetimleri Danışmanı Nihat Dönmez, "3 maddede site yönetimlerinde zorunlu kayıtlar/defterler" konulu yazısını Emlakkulisi.com okurları için kaleme aldı. İşte Nihat Dönmez'in yazısı...

Yapı Müteahhitlerinin Sınıflandırılması ve Kayıtlarının Tutulması Hakkında Kanun Teklifi!

Yapı Müteahhitlerinin Sınıflandırılması ve Kayıtlarının Tutulması Hakkında Kanun Teklifi TBMM'ye sunuldu. Teklif ile müteahhitlik sektöründe yeni düzenlemelerin yapılması planlanıyor.

Toki Denizli kayıtları Haberi

Toki Denizli kayıtları

Ekonomi Bakanı ve AK Parti Denizli milletvekili adayı Nihat Zeybekci'nin "Denizli tarihinin en büyük hamlesi" başlığıyla duyurduğu 250 lira taksitle 25 bin konut projesi büyük ses getirdi. Konut açığının en büyük sorun olduğunu kaydeden Zeybekci, "Evi olmayan, evli ve çocuklu ailelere öncelik verilecek, aylık sabit 250 TL taksit hiç artmadan peşinatsız ev sahibi yapacağız" açıklaması üzerine dün Denizli Büyükşehir Belediyesi, Pamukkale ve Merkez Efendi Belediyesi'ne başvurular başladı. Müracaatın belediyelere yapılacağını duyan vatandaşlar, Denizli Büyükşehir Belediyesi, Merkezefendi ve Pamukkale belediyelerine koştu. Sabahın erken saatlerinden itibaren izdiham oluşturan vatandaşlardan öğle saatlerine kadar yaklaşık 1500 müracaatın geldiği ifade ediliyor. 



VATANDAŞI MUTLU EDECEK 

Denizlililer, en ucuz TOKİ evlerinin bile en az 10 bin lira peşinatı gerektirdiğini belirterek, bu proje sayesinde ev sahibi olabileceklerini ifade etti....