10 / 05 / 2024

toki denizli satış

toki denizli satış

Sosyal Konut Projesi Denizli, Pamukkale ya da Merkezefendi Belediyelerin iş birliği ile hayata geçiriliyor. 25 bin konuttun yer aldığı Denizli Belediyesi Konut projesi başvuruları bugün son!

Denizli Belediyesi Konut projesi başvuru!

TOKİ Denizli 25 bin Konut Projesi için başvurular devam ediyor. Denizli Belediyesi Konut projesi başvuru işlemlerini Denizli, Pamukkale ya da Merkezefendi Belediyelerinden gerçekleştirebilirsiniz.

TOKİ Denizli Güney başvuruları başladı! İşte TOKİ Denizli son başvuru tarihi ve fiyat listesi 2022!

Yatırımlarını hız kesmeden sürdüren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Denizli Güney projesi satışa çıktı. İşte TOKİ Denizli son başvuru tarihi ve fiyat listesi 2022...

TOKİ Denizli'de 2.500 TL taksitle ev satıyor! Ev almak isteyenler bu fırsatı sakın kaçırmayın!

Dar gelirli aileleri düşük taksitler ve düşük peşinatlarla ev sahibi yapan  Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Denizli'de 2.500 lira taksitle konut satıyor... İşte detaylar...

TOKİ Denizli Bekilli alt gelir projesi satışa çıktı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Denizli Bekilli alt gelir grubu projesindeki 21 adet konut için başvurular başladı.

TOKİ Denizli Çal Yukarıseyit Mahallesi orta gelir başvuruları başladı!

TOKİ Denizli Çal Yukarıseyit Mahallesi orta gelir grubu projesinde yer alan konutlar bugün itibariyle satışa çıktı.

TOKİ Denizli Bekilli 2020 başvuruları başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Denizli Bekilli projesinde yer alan konutlar bugün itibariyle satışa çıkıyor...

TOKİ Denizli Kayaköy Bozburun 2. Bölge başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Denizli Merkezefendi Kayaköy Mahallesi 2. Bölge projesinde yer alan konutlar bugün itibariyle satışa çıktı.

TOKİ Denizli Merkezefendi Kayaköy projesi yarın satışa çıkıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Denizli Merkezefendi Kayaköy projesi yarın itibariyle satışa çıkıyor.

TOKİ Denizli Acıpayam 2020 başvuruları yarın başlıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Denizli Acıpayam Oğuz Mahallesi projesi projesi yarın satışa çıkıyor.

TOKİ Denizli Merkezefendi 2020 projesi yarın satışa çıkıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Denizli Merkezefendi Kayaköy 2020 projesi yarın itibariyle satışa çıkıyor.

TOKİ Denizli Merkezefendi Kayaköy projesi yarın satışa çıkıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Denizli Merkezefendi Kayaköy 2020 projesi yarın itibariyle satışa çıkıyor.

TOKİ Denizli Baklan 2019 projesi satışa çıktı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Denizli Baklan projesi için başvuru dönemi bugün itibariyle başladı.

TOKİ Denizli Baklan alt gelir grubu başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Denizli Baklan alt gelir grubu projesinde yer alan konutlar bugün itibariyle satışa çıktı.

TOKİ Denizli alt gelir başvuruları 29 Temmuz'da başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Denizli Baklan alt gelir grubu projesi 29 Temmuz'da satışa çıkıyor.

toki denizli satış Haberi

toki denizli satış

250 TL'lik taksitlerle konut sahibi olunabilen Sosyal Konut Projesi Denizli Belediyesi, Pamukkale Belediyesi ve Merkezefendi Belediyesi imzası ile hayata geçiriliyor. 


Başvuru listelerinin 2 aylık değerlendirme sonrasında açıklanacağı Merkezefendi Belediyesi Konut projesi ‘nde daire tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi.


 Denizli Belediyesi Konut projesi başvuruları bugün son!


Sosyal Konut Projesi  projelerini başvuruda bulunmak için Denizli, Pamukkale ya da Merkezefendi Belediyelerinden yardım isteyebilir ya da başvuru formunu  www.merkezefendi.bel.tr  sitesinden temin edebilirsiniz. 

Başvuru formu için