02 / 05 / 2024

toki Denizli Tavas konut projesi

toki Denizli Tavas konut projesi

TOKİ Denizli'nin Tavas ilçesinde 224 konut ve 2 büfe inşa edecek. Proje için ihale bugün gerçekleştirilecek..

TOKİ Denizli Tavas’da 100 ucuz konut inşa edilecek!

10 soruda TOKİ Denizli Tavas sosyal konut projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Denizli Tavas’da kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Denizli Tavas’da inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm detayları 10 soruda TOKİ Denizli Tavas sosyal konut projesi

Denizli Tavas ve Çameli için acele kamulaştırma kararı!

Denizli ili, Tavas ve Çameli ilçeleri sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi.

Denizli Tavas TOKİ'de 224 konut teslim edildi!

TOKİ tarafından Tavas Merkez Yeni Mahalle'de ve Kızılcabölük Mahalleri'nde inşa edilen 112'şer adet toplamda 224 adet konut hak sahiplerine teslim edildi.

TOKİ Denizli Tavas başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Denizli Tavas projesindeki konutlar için başvurular bugün itibariyle başladı.

Denizli Tavas Spor Kompleksi hizmete açıldı!

Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilen Tavas Kapalı Yüzme Havuzu ve Spor Kompleksi hizmete açıldı. Açılışta, geleceğin sporcularının bu tesislerde yetişeceği belirtildi. 

Denizli Tavas Spor Tesisi açılış için gün sayıyor!

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Tavas'ta hayata geçirilen projeleri inceleyerek inceleyerek vatandaşlarla kucaklaştı.

TOKİ Denizli kuraları çekildi!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Denizli’nin Sarayköy, Tavas ve Baklan İlçelerinde hayata geçirdiği projelerin kura çekilişini gerçekleştirdi.

Denizli Tavas Devlet Hastanesi'nin ulaşım sorunu TBMM'de!

CHP Denizli Milletvekili Melike Basmacı, Denizli Tavas Devlet Hastanesi'nin ulaşım yolundaki bir kamulaştırma sorununu TBMM gündemine taşıdı..

Denizli Tavas TOKİ 224 konut ihalesi yapıldı!

TOKİ tarafından Denizli’nin Tavas İlçesi Kızılcabölük Mahallesi’ne 110, Yenimahalle’ye 114 olmak üzere inşa edilecek toplam 224 konutun ihalesi dün gerçekleştirildi..

Denizli Tavas TOKİ 110 konut ihalesi bugün!

TOKİ Denizli'nin Tavas ilçesinde 224 konut ve 2 büfe inşa edecek. Proje için ihale bugün gerçekleştirilecek..

TOKİ Denizli Tavas 224 konut ihalesi yarın!

TOKİ, Denizli Tavas'a 110 tanesi Kızılcabölük Mahallesi'nde, 114 tanesi Yenimahalle Mahallesi'nde olmak üzere 224 konut inşa edecek. Projenin ihalesi yarın yapılacak..

TOKİ Denizli Tavas 224 konut ihalesi 15 Haziran'da!

TOKİ tarafından Denizli İli Tavas İlçesi Kızılcabölük Mahallesi cve Yenimahalle Mahallesi'nde inşa edilecek toplam 224 konut için ihale tarihi belirlendi.

TOKİ Denizli Sarayköy 403 konut ihalesi 1 Haziran'da!

TOKİ tarafından Denizli İli Sarayköy İlçesi Gerali Mahallesi'nde inşa edilecek olan 403 konut ihalesi 1 Haziran'da yapılacak.

toki Denizli Tavas konut projesi Haberi

toki Denizli Tavas konut projesi

Denizli İli Tavas İlçesi Kızılcabölük Mahallesi 110 Adet Konut , 1 Adet Büfe ve Yenimahalle Mahallesi 114 Adet Konut ve 1 Adet Büfe olmak üzere, toplam 224 Adet Konut ve 2 Adet Büfe İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi bugün ihale ediliyor.


Denizli İli Tavas İlçesi Kızılcabölük Mahallesi 110 Adet Konut ve 1 Adet Büfe, Yenimahalle Mahallesi 114 Adet Konut ve 1 Adet Büfe İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecek.


İhale bilgileri


İhale Kayıt Numarası : 2017/246663  

1-İdarenin

a) Adresi : İstanbul Hizmet Binası Atakent Mah. 221 Sok. No.5 34307 Halkalı KÜÇÜKÇEKMECE/İSTANBUL

b) Telefon ve faks numarası : 2124954040...