30 / 04 / 2024

TOKİ Derince Gazeteci Konutlarında son durum

TOKİ Derince Gazeteci Konutlarında son durum

Kocaeli Gazeteciler Cemiyetimizin girişimleriyle, Derince İlçesi Çınarlı mahallesinde 24,5 dönüm alan üzerinde Başbakanlık Toplu Konut İdaresine yaptırılacak olan 140 konutluk projesi son aşamaya geldi.

TOKİ Derince Gazeteci Konutları'nın ihalesi 23 Şubat'ta!

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, Gazeteciler için Derince Çınarlı mevkisinde 140 konutun yapımına başlanacağına da açıklayan Işık, 23 Şubat'ta Toplu Konut İdaresinin ihaleye çıkacağını bildirdi.

10 soruda TOKİ Kocaeli Derince 2022 sosyal konut projesi! TOKİ Derince ucuz konut projesinde kaç konut yapılacak?

TOKİ Derince projesinde kaç konut yapılacak, nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Kocaeli Derince 2022 sosyal konut projesi...

Yelkent Derince Konutları'nda fiyatlar 230 bin TL'den başlıyor!

Tanıtım toplantısının yarın saat 13:00'te yapılacağı projede toplamda 508 adet daireden oluşacak. Yelkent Derince Konutları'nda fiyatlar 230 bin TL'den başlıyor.

Yelkent İnşaat'tan Derince'ye 545 konutluk proje!

Derince Belediyesi’ne ait 25 dönümlük arsayı 25 milyon liraya satın alan Engin Koyun, bu arsa üzerinde 545 adet lüks konut yapacak. Engin Koyun, satın aldığı arsa üzerinde yapacak 600’e yakın lüks konutların projelerini tamamladı.

Rafael Escutia, Safiport Derince'yi tasarlıyor!

Barselona Limanı’nın tasarımcısı Rafael Escutia Safiport Derince ekibine katıldı. Multimodal bir liman olan Barselona Limanı’nı dizayn eden Escutia son olarak Safiport Derince’nin tasarım ve planlamasını yapıyor.

Kocaeli Derince'deki deniz doldurma projesine durdurma!

Kocaeli'deki "Safi Port Derince Limanı İlave Dolgu Yapımı ve Dip Tarama Projesi" için verilen "Çevresel Etki Değerlendirmesi (ÇED) Gerekli Değildir" kararının yürütmesi durduruldu.

Kocaeli Derince'deki eski binalar kentsel dönüşümle yenilenecek!

STK temsilcilerini Deniz Mahallesi’nde yer alan Zübeyde Hanım Parkı’nda ağırlayan Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut, kentsel dönüşüm vurgusu yaptığı konuşmasında “Kentsel dönüşümle Derince’miz kazanacak” dedi.

Batman 1472 konutlarına Barış adı verilmesi gündemde!

‘Çalar Saat’ programında tecrübeli gazeteci İsmail Küçükkaya, TOKİ Emekliler konutları için anlamlı isim önerdi. 1472 konutları için Barış adı önerildi.

Kocaeli Derince ve Körfez’de yollar yenilenecek!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı tarafından Derince ve Körfez İlçelerinde yol bakım ve onarım için ihale yapıldı. Bozulan Derince Çavdar Caddesi ve Körfez Seyda Caddelerinde bakım ve onarım yapılacak.

Derince'de kültür merkezi ve restoran ihalesine 3 teklif geldi!

Derince Belediyesi’nin prestij projesi olan Piri Reis Kültür Merkezi ve Yelken Kafe Restaurant tesislerinin yapımıyla ilgili ihalede dün teklifler alındı. Derince Belediyesi’ndeki ihaleye, üç firma teklif verdi.

Derince Piri Reis Kültür Merkezi'nin ihalesi 3 Mayıs'ta!

Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut’un, “İlçemizin prestij projesi” dediği Piri Reis Kültür Merkezi ve Yelken Kafe Restaurant’ın ihalesi 3 Mayıs’ta yapılacak.

Erdoğan Tok, Samsun İlkadım'daki projelerini anlattı!

SAMSUN'un İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, "Bazı vatandaşlar projelerin sadece resimlerde kaldığını konuşuyor, ama İlkadım'da projeler son sürat yükseliyor" dedi.

Derince 16 Ocak Basın Sitesi'nin görselleri hayran bıraktı!

Kocaeli Gazeteciler Cemiyetimin girişimleriyle Toplu Konut İdaresi (TOKI) tarafından Derince İlçesi Çınarlı Mahallesi'ne yapılacak 16 Ocak Basın Sitesi'nin görselleri hayran bıraktı

Derince Çınarlıkent’te son 10 daire!

Derince Çınarlıkent Konutları’nda inşaat çalışmaları hızla devam ediyor. Projenin 1. etabında satışa sunulan 274 daireden yalnızca 10 daire kaldı.

TOKİ Derince Gazeteci Konutlarında son durum Haberi

TOKİ Derince Gazeteci Konutlarında son durum

Kocaeli Gazeteciler Cemiyetimizin girişimleriyle, Derince İlçesi Çınarlı mahallesinde 24,5 dönüm alan üzerinde Başbakanlık Toplu Konut İdaresine yaptırılacak olan 140 konutluk projemiz ile ilgili çalışmalar son aşamaya gelmiştir. Başvuru formlarının dağıtımı ile ilgili ilk toplantımız 8 Mart Salı akşamı saat 18.30 Darıca'da, ikincisi ise 9 Mart Çarşamba akşamı saat 18.30 Kocaeli Basın Müzesi bahçesinde gerçekleştirilecektir. 


Toplantıda, Basın Sitesi projesi hakkında bilgiler verilecek ve başvuru formları dağıtılacak. Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu olarak uzun süredir üzerinde çalıştığımız projemiz ile ilgili üyelerimizin katılımı bizleri onurlandıracaktır. 


Gebze...