08 / 05 / 2024

TOKİ Derince Gazeteciler Cemiyeti teslimleri

TOKİ Derince Gazeteciler Cemiyeti teslimleri

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Derince Gazeteciler Cemiyeti projesinde teslim dönemi bugün itibariyle başlıyor.

10 soruda TOKİ Kocaeli Derince 2022 sosyal konut projesi! TOKİ Derince ucuz konut projesinde kaç konut yapılacak?

TOKİ Derince projesinde kaç konut yapılacak, nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Kocaeli Derince 2022 sosyal konut projesi...

Derince Gazeteciler Cemiyeti TOKİ'de teslimler sona eriyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Derince Gazeteciler Cemiyeti projesinde teslim dönemi bugün itibariyle sona eriyor.

TOKİ Derince Gazeteciler Cemiyeti projesinde teslimler başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Derince Gazeteciler Cemiyeti projesinde teslim dönemi bugün itibariyle başlıyor.

TOKİ Bursa Gazeteciler Konutları'nda meslek erbapları bir arada!

Yunuseli TOKİ Bursa Gazeteciler Cemiyeti Konutları mahalle konseptinde hayata geçiriliş bir proje. Projede yaşayan vatandaşlar yeşille iç içe, samimi, konforlu ve keyifli bir yaşam sürüyor…

Derince 16 Ocak Basın Sitesi'nin görselleri hayran bıraktı!

Kocaeli Gazeteciler Cemiyetimin girişimleriyle Toplu Konut İdaresi (TOKI) tarafından Derince İlçesi Çınarlı Mahallesi'ne yapılacak 16 Ocak Basın Sitesi'nin görselleri hayran bıraktı

Derince Yenikent Mahallesi'ndeki arazi ihalesinin kazananı belli oldu!

Derince Belediyesi TOKİ’den satın aldığı Yenikent Mahallesi bölesindeki yaklaşık 25 dönümlük araziyi ihaleye çıkardı. Kıyasıya geçen ihalede Yelkent adına Adem Ceylan sunduğu 25 milyon artı KDV ile ihaleyi kazandı.

TOKİ Derince Gazeteci Konutları'nda başvurular başlıyor!

Kocaeli Gazeteciler Cemiyetimizin girişimleriyle, Derince İlçesi Çınarlı mahallesinde 24,5 dönüm alan üzerinde Başbakanlık Toplu Konut İdaresine yaptırılacak olan 140 konutluk projesi son aşamaya geldi.

TOKİ Kocaeli Derince 138 konut ihalesi bugün!

TOKİ Kocaeli Derince Çınarlı Mahallesi 138 konut, +2 kapıcı dairesi, 1 camii ve 1 ticaret merkezi ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi yapım işi ihalesi bugün yapılacak.

TOKİ Kocaeli Derince 138 konut ihalesi 23 Şubat'ta!

TOKİ Kocaeli Derince Çınarlı Mahallesi 138 konut, +2 kapıcı dairesi, 1 camii ve 1 ticaret merkezi ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi yapım işi ihalesi 23 Şubat 2016 tarihinde yapılacak.

TOKİ Derince Gazeteci Konutları'nın ihalesi 23 Şubat'ta!

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, Gazeteciler için Derince Çınarlı mevkisinde 140 konutun yapımına başlanacağına da açıklayan Işık, 23 Şubat'ta Toplu Konut İdaresinin ihaleye çıkacağını bildirdi.

TOKİ Kocaeli Derince 16 derslikli imam hatip lisesi ihalesi bugün!

TOKİ Kocaeli Derince Çınarlı Mahallesi 2670 ada 1 Parselde 16 Derslikli imam hatip lisesi inşaatı ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi yapım işi ihalesi bugün gerçekleşecek.

TOKİ Kocaeli Gazeteci Konutları projesi!

Fikri Işık ve TOKİ Başkanı Turan ile Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti öncülüğünde Derince Çınarlı mahallesinde 24,5 dönüm arazi üzerine yapılacak olan konut projesi ile ilgili önemli bir görüşme gerçekleştirildi.

Derince'de toplu konut projesiyle ilgili görüşme yapıldı!

Bakan Fikri Işık ve KOGACE Başkanı Çetin Gürol, Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık ve TOKİ Ergün Turan ile Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti öncülüğünde Derince'de yapılacak olan konut projesi ile ilgili görüşme gerçekleştirildi.

TOKİ Derince Gazeteciler Cemiyeti teslimleri Haberi

TOKİ Derince Gazeteciler Cemiyeti teslimleri

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından hayata geçirilen Derince Gazeteciler Cemiyeti projesinde teslim heyecanı başladı.

Toplam 138 adet konutun yer aldığı TOKİ Derince Gazeteciler Cemiyeti projesinde teslim dönemi bugün itibariyle başlıyor.

Son teslim tarhinin 5 Ekim 2018 olarak belirlendiği projede B1-1, C1-1 teslimleri 24 Eylül'de, B1-2, C1-2 teslimleri 25 Eylül'de, B1-3, C1-3 teslimleri 26 Eylül'de, B1-4, B1-5 teslimleri 27 Eylül'de, zamanında gelmeyen vatandaşların konut teslimleri ise 28 Eylül-5 Ekim 2018 tarihleri arasında...