05 / 05 / 2024

toki dev kompleks

toki dev kompleks

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Ahmet Haluk Karabel, 2020 Olimpiyatları'nın İstanbul’da yapılması durumunda Hükümet tarafından inşaatlarda kullanılmak üzere İdare'ye 20 milyar lira fon ayrıldığını söyledi...

TOKİ Ankara Sincan Saraycık projesinde son dakika! TOKİ'den dev proje için yeni açıklama geldi! 

Çalışmalarını hız kesmeden sürdüren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Ankara Sincan projelerindeki son durum pek çok kişinin gündeminde yer alıyor. Peki dev projede son durum ne?

TOKİ İstanbul Gaziosmanpaşa projesi için beklenen tarih geldi! 665 konutluk dev proje yarın ihaleye çıkıyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın merakla beklenen İstanbul Gaziosmanpaşa projesi için beklenen tarih geldi. 665 konutluk dev proje yarın ihaleye çıkacak.

TOKİ Aksaray projesiyle tek bir ilçeye 270 konut, 178 dükkan ve 126 ofis geliyor! Dev projenin ihalesi yarın!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Aksaray projesiyle tek bir ilçeye 270 konut, 178 dükkan ve 126 ofis geliyor. Dev proje yarın ihaleye çıkacak.

TOKİ Kayseri projesi için düğmeye bastı! Kocasinan'a 618 konutluk dev proje geliyor! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kayseri Kocasinan'da 618 konutluk dev proje inşa edecek. Kocasinan TOKİ projesi 599 milyon 4 bin 898 TL'ye mal olacak.

TOKİ Gaziosmanpaşa projesi için düğmeye bastı! 665 yeni konutluk dev proje geliyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Toplu Konut idaresi Gaziosmanpaşa projesi için düğmeye bastı. Gaziosmanpaşa'ya 665 yeni konutluk dev proje geliyor...

Niğde Belediyesi üç yeni tesisi hizmete açtı!

Niğde Belediyesi tarafından Efendibey Mahallesi'nde kentsel dönüşüm alanında hayata geçirilen dev kompleks gerçekleşen törenle hizmete açıldı.

Bayrampaşa'ya dev kompleks inşa ediliyor!

Bayrampaşa Belediyesi, Kartaltepe Mahallesi’ndeki lunapark alanına Osmanlı camii, saat kulesi, su sebili, kültür merkezi, park, yürüyüş yolu, zemin altı otopark ve süs havuzundan meydana gelen dev bir kompleks hayata geçiriyor.

TOKİ'nin dev şehir parkı Kayapark için ihale tarihi belli oldu!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından inşa edilecek dev şehir parkı Kayapark için ihale tarihi belli oldu.

TOKİ dev kentsel dönüşüm projesine başlıyor!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Türkiye'nin en büyük kentsel dönüşüm hareketini başlatıyor. TOKİ 261 bin 489 konutun dönüşümüne start veriyor.

İstanbul Turizm Merkezi, ilk kez Expo Turkey By Qatar'da tanıtıldı!

İstanbul Turizm Merkezi, ilk kez Expo Turkey By Qatar fuarında tanıtıldı. Dev kompleks yaklaşık 500 bin metrekare bir alan üzerinde geliştiriliyor.

TOKİ İFM Merkez Bankası binası için dev firmalar sırada!

TOKİ tarafından Ataşehir'de inşa edilen İstanbul Uluslararası Finans Merkezi'nde Merkez Bankası'nın hizmet binası ihalesi 26 Nisan'da gerçekleşecek. İhale için dev firmalar sıraya girdi.

Balıkesir Karesi’deki dev spor kompleksinin temeli atıldı!

Balıkesir’de Karesi Belediyesi ve Gençlik Spor Bakanlığı tarafından hayata geçirilecek dev spor kompleksinin temeli törenle atıldı. Kompleks, 16 bin metrekarelik alanda, 1 adet tenis kortu ile, basketbol sahası, kapalı halı saha, çocuk oyun alanı ile 2 milyon 800 bin TL’ye mal olacak.

Gaziosmanpaşa'ya yeni spor kompleksi geliyor!

Canik Belediyesi’nin, Gaziosmanpaşa Mahallesi’nde yaptığı hanımlar konağı, sıbyan mektebi ve halı sahadan oluşan dev kompleks açılışa hazır.

toki dev kompleks Haberi

toki dev kompleks

Karabel, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Gençlik ve Spor Bakanlığı ile TOKİ arasındaki protokoller kapsamında, İdare'nin çeşitli uygulamalarıyla spor tarihinin en büyük yatırımlarını gerçekleştirdiklerini belirtti.


Bu işbirliği sonucunda, 20 stadyum yapılmasına karar verildiğini anımsatan Karabel, bu çerçevede 11 stadyumun inşaatının devam ettiğini, 8'inin de ihale ve hazırlık aşamasında bulunduğunu bildirdi. 


Karabel, 52 bin kişi kapasiteli İstanbul Seyrantepe (Arena) Stadı'nın bitirildiğini, 25 bin seyirci kapasiteli Mersin Stadı'nın da Akdeniz Oyunları'na yetiştirilerek, sporcuların hizmetine sunulduğunu anlattı.


-Stadyumlara 3 milyar lira yatırım


Afyonkarahisar, Malatya, Sivas, Eskişehir, Samsun, Gaziantep, Adana, Sakarya ve Trabzon'da birer ve Antalya'da da 2 stadyumun inşaatının sürdüğünü dile getiren Karabel, şöyle konuştu:


"İhale aşamasında Kocaeli stadyumu var. İhalesi 22 Temmuz'da yapılacak. Hazırlık aşamasında 7 stadyum bulunmaktadır. Bunlar, Ankara, Diyarbakır, Hatay, Batman,  İzmir'de 2 ve Edirne...