02 / 05 / 2024

TOKİ Devrek

TOKİ Devrek

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı’nca (TOKİ) Devrek’te inşa edilecek 271 konutun ihalesi yapıldı. 18 Nisan’da gerçekleştirilen ihale kapsamında ayrıca 1 cami, 1 ticaret merkezi ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi yer alıyor.

TOKİ Zonguldak Devrek kuraları 15 Kasım'da çekilecek!

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Zonguldak Devrek projesinde yer alan konutların kura çekilişi 15 Kasım 2023 tarihinde yapılacak.

Tok Müteahhitlik Hafriyat İnşaat Ve Emlak Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tok Müteahhitlik Hafriyat İnşaat Ve Emlak Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Şerife Şahin tarafından kuruldu.

Sahurda ne yenmeli? Sahurda en çok ne tok tutar?

Sahurda ne yenmeli ve içilmeli? Hangi yiyecekler sahurda tok tutar? İşte Ramazan ayına girdiğimiz şu günlerde sıklıkla sorulmaktadır. İşte detaylar!

Zonguldak Devrek için acele kamulaştırma kararı!

Zonguldak ili Devrek ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Alınan acele kamulaştırma kararı bugünkü 31478 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Hasan Tok: Ergene'deki arazi mutlak koruma alandır!

Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi’nin emekli öğretim üyesi Prof. Dr. Hasan Tok, Çorlu/Ergene kesimindeki Marmaracık köyü sınırlarında bulunan tarım arazisinin mutlak koruma alanı olduğunu dile getirdi. Hürriyet köşe yazarlarından Yalçın Bayer söz konusu araziyi kaleme aldı.

Devrek için acele kamulaştırma kararı!

Devrek sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü 31182 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Devrek'te esnafa kira yardımı!

Devrek Kaymakam Vekili Ümit Altay, koronavirüsle mücadelede iş yerlerini geçici olarak kapatmak zorunda kaldığı için sıkıntıya giren küçük esnafa imkanlar dahilinde yardım edeceklerini açıkladı. 

 Hanefi Tok: Çaykara her alanda dönüşüyor!

Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok, geçmiş 5 yıllık belediye başkanlığı dönemi çalışmalarını ve yeni dönem projeleri hakkında açıklamalarda bulundu...

TOKİ Zonguldak Devrek 2019 başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Zonguldak Devrek projesi için başvuru dönemi bugün itibariyle başladı.

TOKİ Zonguldak Devrek Çaydeğirmeni başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Zonguldak Devrek Çaydeğirmeni projesi için başvurular başladı.

TOKİ Devrek alt gelir başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Zonguldak Devrek alt gelir grubu projesinde yer alan 1 adet konut satışa çıktı.

Devrek TOKİ başvuruları başladı!

TOKİ Zonguldak Devrek projesinde yer alan 2 adet 3 oda 1 salon konut bugün itibariyle satışa çıktı.

TOKİ Zonguldak Devrek alt gelir başvuruları başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Zonguldak Devrek alt gelir grubu projesi için başvuru dönemi bugün itibariyle başlıyor.

TOKİ Devrek Haberi

TOKİ Devrek

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı’nca (TOKİ) Devrek’te inşa edilecek 271 konutun ihalesi yapıldı. 18 Nisan’da gerçekleştirilen ihale kapsamında ayrıca 1 cami, 1 ticaret merkezi ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi yer alıyor.



Devrek Meslek Yüksekokulu bölgesinde inşa edilecek konutların 86’sı 3+1, 185’i 2+1 planında tasarlandı.  Konutlar 14 blok halinde ve 3 - 4 kat şeklinde farklı yüksekliklerde inşa edilecek. Projede geleneksel mimarinin modernize edildiği cephe tasarımına yer verildi.


Seçimlerden önce verdikleri sözleri birer birer yerine getirdiklerini belirten Devrek Belediye Başkanı Mustafa Semerci, başvuru tarihleri ve şartların ilerleyen bir zamanda duyurulacağını söyledi.

Başkan Semerci, "Devrek'te ilkleri yapmaya devam ediyoruz. Bir süredir teknik ve fiziki çalışmalarını sürdürdüğümüz Toplu Konut Projesinde mutlu sona ulaştık. Söz verdiğimiz gibi ilçemizde yapılacak 271 konutun ihalesi Başbakanlık Toplu Konut...