28 / 04 / 2024

toki dilovası evleri e zaman bitecek

toki dilovası evleri e zaman bitecek

Toplu Konut idaresi (TOKİ) Başkanı Mehmet Ergün Turan, Dilovası'nda hayata geçirecekleri 915 konutluk projenin yerel mimari ve mahalle konseptinin izlerini taşıyacağını bildirdi.

İstanbullulara müjde! TOKİ Vadi Evleri 6. Kısım'daki 14 adet 3+1 ev satışa çıkıyor!

Gaziosmanpaşa Belediyesi, TOKİ Vadi Evleri 6. Kısım'daki 14 adet 3+1 evi satıyor. Peki Gaziosmanpaşa Bağlarbaşı'nda yer alan evlerin fiyatları ne kadar? 

TOKİ Ardahan kura çekimi ne zaman yapılacak? TOKİ Ardahan evleri hangi ilçelerde yapılacak?

TOKİ Ardahan kura çekimi ne zaman yapılacak? TOKİ Ardahan evleri hangi ilçelerde yapılacak? soruları şu sıralarda çok sık sorulmaktadır. İşte TOK kura çekimine dair merak edilenler!

TOKİ Şırnak kura çekimi ne zaman yapılacak? TOKİ Şırnak evleri hangi ilçelerde yapılacak?

TOKİ Şırnak kura çekimi ne zaman yapılacak? TOKİ Şırnak evleri hangi ilçelerde yapılacak? soruları şu sıralarda çok sık sorulmaktadır. İşte TOK kura çekimine dair merak edilenler!

TOKİ Dilovası kura sonucu 10.06.2021!

TOKİ Dilovası kura sonucu 10.06.2021 haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Dilovası kura sonucu 10.06.2021 ve proje detayları...

TOKİ Dilovası kura sonucu 10 Haziran 2021 listesi!

TOKİ Dilovası kura sonucu 10 Haziran 2021 listesi haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Dilovası kura sonucu 10 Haziran 2021 listesi ve projeyle ilgili merak edilen detaylar...

TOKİ Yozgat Evleri'nin inşaatı hızlandı!

TOKİ tarafından Yozgat’ın Mutafoğlu Mahallesi'nde inşa edilen 643 konutun yapımı hızla devam ediyor. AK Parti Yozgat Milletvekili Yusuf Başer, projeyle ilgili ''22 Nisan'da ihale edilerek, inşaatına başlanıldığı gibi hız kesmeden devam etmektedir’’ açıklamasında bulundu.

TOKİ Kocaeli Evleri için 82.7 milyon TL'lik imza!

Kocaeli’de Köseler Mahallesi'nde TOKİ tarafından yapılacak 429 konutun ihalesi 2 Aralık 2019’da gerçekleştirildi. 83 milyar TL’lik projede imzalar atıldı.

Murat Kurum: TOKİ'nin evleri akıllı olacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, "Ulusal Akıllı Şehirler Stratejisi ve Eylem Planı"nı açıkladı. Bakan Kurum, "TOKİ projelerimizi, akıllı şehir konseptine göre inşa edeceğiz" diye konuştu.

TOKİ 2020 evleri hangi illerde var?

TOKİ 2020 evleri hangi illerde var sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Projeler için başvurular 16 Aralık tarihi itibariyle başlayacak.

Konya TOKİ Emekli Evleri ile ilgili 4 soru!

Konya'da TOKİ aracılığıyla yapılan evlerden emeklilerin yararlandırılmasına yönelik çalışmalar ve Meram Gödene ve Beybeste'de yapılan dairelerin çekilişlerinin tarihi TBMM gündemine taşındı. CHP'li Şener, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...  

TOKİ Dilovası’nda arsa satıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, 29 ilde toplam 161 arsasını satışa çıkardı. Kocaeli’nin de arasında olduğu gayrimenkul Dilovası'nda bulunuyor. 

TOKİ Dilovası Alt Gelir başvuruları bugün başlıyor!

Kocaeli Dilovası Alt Gelir Grubu kapsamında yer alan 112 adet konut için başvuru dönemi bugün itibariyle başlıyor.

TOKİ Dilovası başvuruları bugün başlıyor!

TOKİ Kocaeli Dilovası Toplu Uygulaması kapsamındaki 6 adet konut için başvuru dönemi bugün itibariyle başlıyor

toki dilovası evleri e zaman bitecek Haberi

toki dilovası evleri e zaman bitecek

Toplu Konut idaresi (TOKİ) Başkanı Mehmet Ergün Turan, Dilovası'nda hayata geçirecekleri 915 konutluk projenin yerel mimari ve mahalle konseptinin izlerini taşıyacağını bildirdi. Turan yazılı açıklamada, TOKİ olarak yöresel mimariden esinlenerek, yatay bir anlayışla inşa ettikleri projelerinin sürdüğünü belirtti. Konut üretimine sadece barınma olarak bakmadıklarına anlatan Turan, "Yeni dönemde içerisinde parkların, caddenin, esnafın, caminin, yürüyüş yolunun olduğu farklı bir konsepte geçtik. Dilovası Projesi, mahalle konsepti ile komşuluk ilişkilerine katkı yapacak, komşuluk ilişkileri canlandıracak" ifadesini kullandı. Turan, projenin sosyal olanaklarıyla geleneksel yaşam tarzını yansıtacağını aktararak, "Dilovası'nda hayata geçireceğimiz 915 konutluk proje, yerel mimari ve mahalle konseptinin izlerini taşıyacak. Mevcut doğaya uygun, 2-3 katlı geleneksel Türk evi mimarisi, blokların cephelerinde modern mimariye uygun alüminyum korkuluklar ile geleneksel ve modern mimarinin harmanlandığı bir...