02 / 05 / 2024

TOKİ doğuya ne kadar yatırım yaptı

TOKİ doğuya ne kadar yatırım yaptı

Son 13 yılda Türkiye genelinde yapılan 462,8 milyar lira yatırımının yaklaşık dörtte biri Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerine tahsis edildiği bildirildi. TOKİ ise toplam 18,2 milyar liralık yatırım yaptı.

Doğalgaz ne zamana kadar bedava? 2024 yılında doğal gaz ücretsiz mi?

Havaların soğumasıyla birlikte doğalgazlar açılmaya başlandı. Bilindiği üzere konut, cemevi ve ibadethane abonelerinin doğalgaz kullanımlarının bir bölümü devlet tarafından karşılanıyor. Peki, Doğalgaz ne zamana kadar bedava?

25 metreküp ücretsiz doğalgaz uygulaması ne zaman sona erecek?

Yaşanan ekonomik kriz ve yüksek enflasyon sonrasında vatandaşlara verilen aylık ücretsiz doğalgaz uygulamasının ne zaman sona ereceği merak ediliyor. Ücretsiz doğalgaz ne zaman bitecek? İşte ayrıntılar...

Ertuğrul Doğan kimdir? Ertuğrul Doğan ne iş yapıyor?

Trabzon Spor'un başkanlık görevini yapan Ertuğrul Doğan kimdir? Ertuğrul Doğan ne iş yapıyor? İşte ayrıntılar...

Mustafa Murat Şeker kaç yılında doğru? Ne zaman müsteşar oldu? Hangi projeleri yürüttü? İngilizce biliyor mu?

ASELSAN Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Murat Şeker, kaç yılında ve nerede doğru? Hangi üniversitede okudu? Ne zaman yönetim kurulu başkanı oldu? İngilizce biliyor mu? İşte Mustafa Murat Şeker ile ilgili merak edilenler...

Ücretsiz doğalgaz ne zamana kadar geçerli?  İşte ücretsiz doğalgaz tarihleri 2023!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan geçtiğimiz ay konutlarda ücretsiz doğalgaz kullanılacağının müjdesini vermişti. Peki ücretsiz doğalgaz ne zamana kadar geçerli?  İşte ücretsiz doğalgaz tarihleri 2023!

Ramadan Kumova nerede doğdu? Ne iş yapıyor? Ramadan Kumova, Harvard’tan mı mezun oldu?

Torunlar GYO Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Türk iş insanı Ramadan Kumova kimdir? Nerede doğdu? Ramadan Kumova ne iş yapıyor? İşte detaylar...

Bu ay doğalgaz kimlere bedava? Ücretsiz doğalgaz ne zaman sona erecek? Detaylar tek tek sıralandı! 

Bedelsiz doğalgaz kullanımı ile ilgili detaylar tek tek sıralandı. Peki bu ay doğalgaz kimlere bedava? Ücretsiz doğalgaz ne zaman sona erecek?

Bedava doğalgaz hangi ayda başlıyor? Bedava doğalgaz ne zaman başlıyor?

Doğalgaz faturalarının ne zaman bedava olacağı vatandaşlar tarafından araştırılıyor. İşte Doğalgaz ne zaman bedava 2023? İşte detaylar!

Doğalgaz ücretsiz mi oldu? Doğalgaz kaç ay bedava? Doğalgaz ne kadar ücretsiz?

Doğalgaz bedava mı oldu? Doğalgaz ne kadar ücretsiz oldu? soruları Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın açıklamasından sonra sıkça sorulmaya başlandı. İşte detaylar!

Bakan açıkladı! Elektrik ve doğalgaza ne zaman indirim gelecek?

Elektrik ve doğalgaza ne zaman indirim geleceği vatandaşlar tarafından sorgulanmaya başlandı. İşte bu konudaki son gelişmeler!

Kepez TOKİ başvuruları ne zaman başlıyor?

Kepez TOKİ başvuruları ne zaman başlıyor sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Projede 1 adet 2 oda 1 salon konut bulunuyor.

Dünya ekonomisinin yüzde 50'si doğuda!

MÜSİAD Genel Başkanı Abdurrahman Kaan, "Ekonomi artık dünyada doğuya doğru kayıyor. Dünya ekonomisinin yüzde 50'si doğuda. Onun için doğuya ihracatımızı artırmak durumundayız." dedi.

TOKİ İstanbul 50 bin kura çekilişi ne zaman? 

Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından Mart ayı içerisinde müjdesi verilen 67 ilde gerçekleştirilecek 50 bin konut projesine yüksek başvuru İstanbul'dan. Peki TOKİ, İstanbul kuraları ne zaman çekilecek?

TOKİ doğuya ne kadar yatırım yaptı Haberi

TOKİ doğuya ne kadar yatırım yaptı

Son 13 yılda Türkiye genelinde yapılan 462,8 milyar lira yatırımının yaklaşık dörtte biri Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerine tahsis edildiği bildirildi.


Türkiye'de son 13 yılda, ulaştırma, eğitim, sağlık, enerji, orman ve su ile TOKİ yatırımlarına toplam 462,8 milyar lira ayrılırken, bu tutarın yaklaşık dörtte birinin Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerine tahsis edildiği bildirildi.


AA tarafından çeşitli bakanlık verilerinden derlenen bilgilere göre son 13 yılda Türkiye'nin 81 iline, 6 önemli yatırım alanında toplam 462 milyar 791 milyon lira tahsis edilirken, Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerine bu yatırımlardan ayrılan payın büyüklüğü 105,4 milyar lirayı buldu.


Son 13 yıl boyunca Doğu Anadolu Bölgesi'ne ayrılan yatırım tutarı 55 milyar 917 milyon lira, Güneydoğu Anadolu Bölgesi'ne ayrılan pay 49 milyar 451 milyon lira oldu. Böylelikle söz konusu...