05 / 05 / 2024

toki dulkadiroğlu başvuruları 2021

toki dulkadiroğlu başvuruları 2021

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kahramanmaraş Dulkadiroğlu alt gelir grubu projesi için başvurular başladı.

TOKİ Kahramanmaraş Türkoğlu başvuruları bugün başlıyor!

Kahramanmaraş Türkoğlu TOKİ projesinde yer alan 37 adet konut için başvurular bugün itibariyle başlıyor.

TOKİ Edirne Süloğlu başvuruları!

TOKİ Edirne Süloğlu projesinde toplamda 1 adet konut açık satış yöntemi ile satışa sunuluyor. İşte TOKİ Edirne Süloğlu başvuruları...

TOKİ Yozgat Merkez Mutafoğlu başvuruları bugün başladı!

TOKİ Yozgat Merkez Mutafoğlu projesinin stoklarında yer alan 2 adet konut kurasız olarak satışa çıkıyor. TOKİ Yozgat Merkez Mutafoğlu başvuruları bugün başladı, projedeki iki konut için başvurular 30 Aralık 2016 tarihine kadar devam edecek.

TOKİ Yozgat Merkez Mutafoğlu başvuruları!

TOKİ Yozgat Merkez Mutafoğlu projesinin stoklarında yer alan 2 adet konut kurasız olarak satışa çıkıyor. TOKİ Yozgat Merkez Mutafoğlu başvuruları ne zaman başlayacak?

TOKİ Edirne Süloğlu başvuruları 2016!

78 konutluk TOKİ Edirne Süloğlu projesindeki dairelerin başvuruları henüz başlamadı. İşte, TOKİ Edirne Süloğlu başvuruları 2016..

Edirne Süloğlu TOKİ alt gelir başvuruları!

Edirne Süloğlu TOKİ alt gelir başvuruları 8 Ağustos'ta başlıyor. Projede ev fiyatları 83 bin 370 TL'den başlıyor.

Kdz Ereğli Toki projesi 2016 başvuruları!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Zonguldak Kdz Ereğli projesinde emeklilere özel 200 konut üretilecek. İşte, Kdz Ereğli Toki projesi 2016 başvuruları...

Kahramanmaraş Türkoğlu TOKİ Emekli Konutları başvuruları bugün bitiyor!

Aylık taksitlerin 382 TL'den başladığı TOKİ Kahramanmaraş Türkoğlu projesinde toplamda 75 adet konutun emekliler için satışa çıkarılıyor. Kahramanmaraş Türkoğlu TOKİ Emekli Konutları başvuruları bugün bitiyor.

TOKİ Yozgat Merkez Mutafoğlu başvuruları başladı!

Daire tiplerinin 3+1 olarak dizayn edildiği projede fiyatlar 104 bin 374 TL'den başlıyor. Projede 12 tane daire satışa sunuldu. TOKİ Yozgat Merkez Mutafoğlu başvuruları başladı.

TOKİ Yozgat Mutafoğlu başvuruları ne zaman bitecek?

TOKİ Yozgat Mutafoğlu'nda 115,93 metrekarelik daireler yer alıyor. Projede satış işlemleri T.C. Ziraat Bankası A.Ş tarafından yürütülüyor. Peki TOKİ Yozgat Mutafoğlu başvuruları ne zaman bitecek?

TOKİ Edirne Süloğlu başvuruları bugün sona eriyor!

TOKİ Edirne Süloğlu başvuruları bugün sona eriyor. Talep örgütlemesi yöntemiyle 39 adet dairenin satışa çıkarıldığı projede 394 TL'lik aylık taksitlerle ödeme yapılabiliyor.

TOKİ Edirne Süloğlu başvuruları sona erdi!

TOKİ Edirne Süloğlu'nda yer alan 38 daire satışa sunuldu. TOKİ Edirne Süloğlu başvuruları sona erdi. Projede 9 bin 675 TL peşinatla ödeme yapılabiliyordu.

TOKİ Edirne Süloğlu başvuruları bugün son!

TOKİ Edirne Süloğlu başvuruları bugün son. Başvuru işlemleri T.C. Ziraat Bankası A.Ş. aracılığıyla yürütülen projede toplam 38 adet daire satışa çıkarılıyor.

toki dulkadiroğlu başvuruları 2021 Haberi

toki dulkadiroğlu başvuruları 2021

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kahramanmaraş Dulkadiroğlu alt gelir grubu projesinde yer alan konutlar satışa çıktı. 

Son başvuru tarihinin 2 Nisan 2021 olarak belirlendiği projede 2 oda 1 salon daireler bulunuyor.

TOKİ Kahramanmaraş Dulkadiroğlu alt gelir grubu projesi kuralı olarak satışa sunuldu. Projedeki konutlar için başvurular Halk Bankası aracılığıyla alınıyor.

TOKİ Dulkadiroğlu alt gelir grubu projesinde en düşük konut bedeli 149 bin 859 TL, en yüksek konut bedeli 204 bin 369 TL olarak belirlendi.

Yüzde 12 ve yüzde 20 peşinatla konut sahibi olunabilen proje için ödenecek taksit bedellleri 499,53 TL'den başlıyor, 999,14 TL'ye kadar çıkıyor.

En düşük peşinat bedelinin 17 bin 983 TL, en yüksek peşinat bedelinin 40 bin 873 TL olduğu proje için180 ay ve 240 ay vade...