05 / 05 / 2024

toki düzce inşaat işi ihalesi

toki düzce inşaat işi ihalesi

TOKİ Düzce İli Merkez İlçesi Hamidiye Mahallesi 2 Adet 40 Kapasiteli Sevgi Evleri ve 1 Adet İdari Bina İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 4 Temmuz'da gerçekleşiyor...

TOKİ Düzce 2023 projesi için beklenen tarih geldi! 116 konutluk yeni proje için bu tarihe dikkat!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Düzce 2023 projesi için beklenen tarih geldi. 116 konutluk yeni proje için bu tarihe dikkat...

TOKİ Düzce projesi için düğmeye bastı! 116 konutluk yeni proje 1 Haziran'da ihaleye çıkıyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Düzce projesi için düğmeye bastı. 116 konutluk yeni proje 1 Haziran'da ihaleye çıkıyor...

TOKİ Düzce projesi için tarih belli oldu! 48 konutluk yeni proje geliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Düzce 2023 projesi için merakla beklenen tarih belli oldu. Söz konusu projeyle 48 yeni konut geliyor. 

TOKİ Düzce sosyal konut projesinde kaç konut inşa edilecek? TOKİ Düzce 2022 konut projesi hangi ilçelerde yapılacak?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan milyonlarca kişi tarafından beklenen TOKİ Sosyal Konut (ucuz konut) Projesi ile ilgili detayları açıkladı. Peki TOKİ Düzce sosyal konut projesinde kaç konut inşa edilecek? TOKİ Düzce ucuz konut projesi hangi ilçelerde olacak?

Dükkan inşaat maliyeti 2023 ne kadar? Dükkan inşaat maliyeti 2023!

Dükkan inşaat maliyeti 2023 haberimizde yer alıyor. Peki dükkan inşaat maliyeti 2023 ne kadar oldu? Dükkan maliyeti ne kadar arttı? İşte dükkan inşaat maliyeti 2023...

Türkiye, dünya inşaat malzemeleri ihracatında ilk 5'te yer aldı!

Türkiye dünya inşaat malzemeleri ihracatında ilk 5'te yer aldı.  Geçen yıl 30,83 milyar dolarlık inşaat malzemesi ihraç eden Türkiye, en çok inşaat malzemesi ihracatı yapan ülkeler arasında 5. oldu.

TOKİ Düzce'de 63 konutluk yeni proje inşa edecek!

Yeni yatırımlar için düğmeye basan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Düzce'de 63 konutluk yeni proje inşa edecek. 

TOKİ Düzce'de 63 yeni konut inşa edecek!

Yeni yatırımlar için düğmeye basan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Düzce'de 63 yeni konut hayata geçirecek.

Dükkan inşaat maliyeti 2022!

Dükkan inşaat maliyeti 2022 haberimizde yer alıyor. Peki dükkan inşaat maliyeti 2022 ne kadar oldu? Dükkan maliyeti arttı mı? İşte dükkan inşaat maliyeti 2022...

Türkiye dünya inşaat malzemeleri ihracatında 9. sırada!

Türkiye İMSAD, tarafından hazırlanan ‘Türkiye İMSAD Yapı Sektörü Raporu 2020’de yer alan bilgilere göre, Türkiye dünya inşaat malzemeleri ihracatında 9. sırada yer aldı.

Düzce İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Düzce İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Levent Temel tarafından kuruldu.

Sakarya'da asansör boşluğuna düşen inşaat işçisi yaşamını yitirdi!

Sakarya Hendek'te asansör boşluğuna düşen inşaat işçisi yaşamını yitirdi...

Adana'da yüksekten düşen inşaat işçisi hayatını kaybetti!

Adana Merkez Çukurova ilçesi Huzurevleri Mahallesi'nde boyacılık yapan inşaat işçisi çalıştığı asansörden düşerek hayatını kaybetti.

toki düzce inşaat işi ihalesi Haberi

toki düzce inşaat işi ihalesi

TOKİ Düzce İli Merkez İlçesi Hamidiye Mahallesi 2 Adet 40 Kapasiteli Sevgi Evleri ve 1 Adet İdari Bina İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 4 Temmuz'da saat 14.00'da gerçekleşiyor.


İş süresi 570 takvim günü olan ihalenin niteliği, türü ve miktarına ilişkin ayrıntılı bilgiye EKAP’ta (Elektronik Kamu Alımları Platformu) yer alan ihale dokümanı içinde bulunan idari şartnameden ulaşılabilir.


Detaylı bilgi için