05 / 05 / 2024

toki efendibey mahallesi komel enerji

toki efendibey mahallesi komel enerji

Niğde Efendibey Mahallesi TOKİ Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi'nin altyapı ve çevre düzenleme işinin mekanik tesisat işlerini 30 Haziran 2017 tarihine kadar tamamlanmak üzere 7 milyon 150 bin TL + KDV bedelle Komel Enerji yapacak.

TOKİ Efendibey kura sonucu 04.06.2021 kazananlar listesi!

TOKİ Efendibey kura sonucu 04.06.2021 kazananlar listesi haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Efendibey kura sonucu 04.06.2021 kazananlar listesi ve proje detayları...

TOKİ Efendibey Kentsel Dönüşüm Projesi meclis gündeminde!

TOKİ'nin Niğde ilinde Efendibey Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında yaptığı konutlarda yaşandığı iddia edilen bazı sorunlar meclis gündemine taşındı. CHP'li Gürer, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Niğde Belediyesi üç yeni tesisi hizmete açtı!

Niğde Belediyesi tarafından Efendibey Mahallesi'nde kentsel dönüşüm alanında hayata geçirilen dev kompleks gerçekleşen törenle hizmete açıldı.

TOKİ Niğde Efendibey 2. Etap'ta sözleşmeler imzalanıyor!

TOKİ Niğde Efendibey Mahallesi 2. Etap 1. Bölge Kentsel Yenileme Konut Projesi kapsamındaki konutlar için sözleşme dönemi başlıyor.

TOKİ Niğde Efendibey'de sözleşme dönemi sona eriyor!

Niğde Efendibey Mahallesi 1. Etap 2. Kısım Kentsel Yenileme Projesi kapsamında yer alan konutlar için sözleşme imzalama işlemleri bugün itibariyle sona eriyor.

Niğde Efendibey Konutları sözleşme dönemi başladı.

Niğde Efendibey Mahallesi 1. Etap 2. Kısım Kentsel Yenileme Projesi Sözleşme İmzalama İşlemleri bugün başladı...

TOKİ Niğde Merkez Efendibey sözleşme dönemi başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından Niğde Efendibey Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi 2. etap 1. bölge 853 konut kapsamında üretilecek 239 konutun sözleşme dönemi başladı..

TOKİ Niğde Efendibey 720 konut ihalesi yarın!

Niğde İli Merkez Efendibey Mahallesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 3. Etap 2.Bölge 720 Adet Konut , 16 Adet Dükkan İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ'den Niğde Efendibey'e 720 konut!

Niğde Efendibey Mahallesi'nde kentsel dönüşüm kapsamında toplamda 720 konut ve 16 dükkan hayata geçirecek olan TOKİ projenin ihalesini 14 Mayıs tarihinde gerçekleştirecek.

TOKİ Zafer Mahallesi'nde sözleşme dönemi sona eriyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Afyonkarahisar Zafer Mahallesi'nde hayata geçirdiği 33 adet konut için sözleşme dönemi bugün itibariyle sona eriyor.

TOKİ Niğde 24 derslikli ilköğretim okulu ihalesi yarın!

Niğde İli Merkez Efendibey Mahallesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 3 Etap 1 Adet 24 Derslikli İlköğretim Okulu, 3 Adet Ticaret Merkezi İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 15:00'de yapılacak.

TOKİ'den Niğde Efendibey'e 24 derslikli ilkokul!

Niğde İli Merkez Efendibey Mahallesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 3 Etap 1 Adet 24 Derslikli İlköğretim Okulu, 3 Adet Ticaret Merkezi İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 28 Şubat 2018'de saat 15:00'de yapılacak.

TOKİ Zafer Mahallesi Alt Gelir'de sözleşme dönemi başlıyor!

TOKİ Aksaray Merkez Zafer Mahallesi 807 Konut Projesi için sözleşme tarihleri 5 Şubat 2018-22 Şubat 2018 olarak belirlendi.

toki efendibey mahallesi komel enerji Haberi

toki efendibey mahallesi komel enerji

Kombassan Holding A.Ş. grup şirketlerinden Komel A.Ş ile ilgili bir açıklama yaptı. Niğde İli Efendibey Mahallesi TOKİ Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi'nin altyapı ve çevre düzenleme işinin mekanik tesisat  işlerini 30 Haziran 2017 tarihine kadar tamamlanmak üzere 7 milyon 150 bin TL + KDV bedelle Komel Enerji yapacak. 


Açıklama:

Niğde İli Efendibey Mahallesi TOKİ Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesinde; Yüklenicisi  YP İnşaat A.Ş. olduğu  2 Etap 2. Bölge 786 adet Konut ve 48 adet Dükkan inşaatı ile ilgili, Altyapı ve çevre düzenleme işinin Mekanik Tesisasat İşleri  30.06.2017 tarihine kadar tamamlanmak üzere 7.150.000-TL + KDV bedelle Grup şirketlerimizden Komel Enerji San.Tic.A.Ş. tarafından...