01 / 05 / 2024

toki ekim 2021 konut satışı

toki ekim 2021 konut satışı

Dar gelirli aileleri ev sahibi yapmak için çalışmalarına devam eden TOKİ, Türkiye genelinde Ekim ayı içerisinde yeni konutlarını satışa sunmaya hazırlanıyor.

TOKİ ekim ayına bomba gibi girdi! 462 adet arsayı yüzde 35 peşinatla satıyor! Vatandaştan talep yağıyor...

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) 42 ilde 462 arsayı açık artırma ile satışa çıkaracağını ilan etti. TOKİ ekim ayına bomba gibi girdi! 462 adet arsayı yüzde 35 peşinatla satıyor. Vatandaştan talep yağıyor...

TOKİ Ekim 2023 başvuruları resmen başladı! Sudan bile ucuza konut sahibi olmak isteyenler acil bakın!

TOKİ Ekim 2023 başvuruları resmen başladı. Sudan bile ucuza konut sahibi olmak isteyenler acil bakın... İşte TOKİ'nin 4 bin 848 TL taksitle konut sahibi yaptığı o proje...

ABD'de ulusal konut fiyat endeksi Ekim ayında yüzde 19,5 arttı!

ABD'nin ekim ayı ulusal konut endeksi sonuç verileri S-P CoreLogic Case-Shiller tarafından yayımlandı. Açıklanan resmi rakamlara göre, Ekim 2021’de geçen senenin aynı dönemine kıyasla yüzde 19.1 arttı.

AB'de inşaat üretimi Ekim ayında yüzde 1,4 arttı!

Açıklanan resmi rakamlara göre, Avrupa Birliği'nde (AB) inşaat üretimi, Ekim 2021'de bir önceki aya göre yüzde 1,4 artış gösterdi.

Konut fiyatları yüzde 40 arttı!

Açıklanan resmi rakamlara göre, Konut Fiyat Endeksi (KFE) Ekim 2021'de aylık olarak yüzde 5,5 artarak 209,9 seviyesinde gerçekleşti.

Karşılanamayan konut ihtiyacı Muğla'daki ev fiyatlarını yükseltiyor!

Hepsiemlak Ekim 2021 Emlak Endeksi verilerine göre, Türkiye'de ortalama metrekare fiyatı en pahalı il 10 bin 167 TL ile Muğla olarak gerçekleşti. Muğla Emlak Danışmanları Esnaf Odası Başkanı Ziya Ercan ve Bodrum Emlak Müşavirleri Derneği Ömer Yetgin, bölgedeki emlak sektörüne ilişkin konuştu.

İnşaat sektörü ciro endeksi Ekim'de yüzde 37,6 arttı!

Merakla beklenen rakamlara göre, inşaat sektöründe takvim etkisinden arındırılmış ciro endeksi, Ekim 2021'de geçen senenin aynı ayına göre yüzde 37,6 arttı.

İnşaat maliyet endeksindeki artış tam gaz!

İnşaat maliyet endeksi, Eylül 2021'de bir önceki ay olan Ekim'e göre yüzde 0,25 artmıştı. Ekim 2021'de ise Eylül'e göre yüzde 4,75 artış gösterdi.

ABD'de inşaat harcamaları Ekim'de yüzde 0,2 arttı!

Resmi olarak açıklanan rakamlara göre, ABD'de inşaat harcamaları, Ekim 2021'de aylık bazda yüzde 0,2 artış gösterdi.

ABD'de bekleyen konut satışları Ekim ayında beklentileri aştı!

Resmi olarak açıklanan rakamlara göre ABD'de bekleyen konut satışları endeksi, Ekim 2021'de aylık bazda yüzde 7,5 arttı.

Türkiye'nin en pahalı ilçelerinde konut fiyatları ne oldu?

Gayrimenkul piyasasının nabzını tutan Hepsiemlak, Ekim 2021 Emlak Endeksi'ni açıkladı. Türkiye'nin satılık konutta ortalama metrekare fiyatı en pahalı ili 10 bin TL ile Muğla oldu.

ABD'de yeni konut satışları Ekim ayında beklentileri karşılayamadı!

Resmi olarak açıklanan rakamlara göre ,ABD'de yeni konut satışları, Ekim 2021'de aylık bazda yüzde 0,4 artışla 742 bine çıkmasına rağmen beklentileri karşılayamadı...

Hacı Sabancı ve Nazlı Kayı Bellevue Residence’a taşındı!

10 Ekim 2021 tarihinde Arzu-Ömer Sabancı’nın yalısında evlenen Nazlı Kayı-Hacı Sabancı çifti Bellevue Residence’a taşındı...

toki ekim 2021 konut satışı Haberi

toki ekim 2021 konut satışı

Ekim ayında TOKİ'den kiradan daha uygun taksitle 105 bin 182'ye ev alım detayları vatandaşın gündeminde. Takvim'de yer alan habere göre; Toplu Konut İdaresi (TOKİ) yeni konutlar üretmeye devam ediyor ve binlerce vatandaşı ev sahibi yapıyor. TOKİ pek çok şehirde yeni projelerin satışı için hazırlıklara başladı. Hem de yapımı biten konutların satışı da açık artırma ya da kuralı yöntemle sürüyor. Ev sahibi olmak isteyenler için ideal taksitlerle daire alma fırsat yer alacak. Her ay açıklanan projelerle on binlerce bireyi ev sahibi yapan TOKİ yeni projelerini açıkladı. Toplu Konut İdaresi Başkanlığı çok sayıda yeni proje başlattı.

Başvurular başladı

TOKİ Balıkesir, Bitlis, Bursa, Denizli, Elazığ, Erzurum, Kars, Kırşehir, Kocaeli, Konya, Nevşehir, Sivas, Van, Yozgat'te konut satışlarına başladı.

BAŞVURU ŞARTLARI
ALT GELİR GRUBU BAŞVURU...