05 / 05 / 2024

TOKİ ekim kurası

TOKİ ekim kurası

Dar gelirli ailelerin ev hayalini gerçekleştirmek adına konut yatırımlarına ara vermeden devam eden TOKİ, 1 Ekim - 15 Ekim 2018 tarihleri arasında kuralı konut fırsatı sunuyor. 

TOKİ dolandırıcısına 320 yıla kadar hapis cezası!  Annesi dahil 33 kişiyi dolandırdı!

Diyarbakır'da bir şahıs aralarında annesinin de bulunduğu 33 kişiyi, "TOKİ'den kurasız ev" vaadiyle dolandırdı. 

TOKİ ekim ayına bomba gibi girdi! 462 adet arsayı yüzde 35 peşinatla satıyor! Vatandaştan talep yağıyor...

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) 42 ilde 462 arsayı açık artırma ile satışa çıkaracağını ilan etti. TOKİ ekim ayına bomba gibi girdi! 462 adet arsayı yüzde 35 peşinatla satıyor. Vatandaştan talep yağıyor...

TOKİ'den Ekim ayına özel bomba kampanya! Ankara, Rize Kırşehir: 2 bin 500 TL aylık taksit, 1+1, 2+1, 3+1 fiyata ucuz ev!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) Ekim ayına bomba gibi girdi. Ucuz fiyata ev arayanlar için düğmeye bastı. Bu kapsamda Ankara, Rize ve Kırşehir'de konut satışı yapacak.

TOKİ Ekim 2023 başvuruları resmen başladı! Sudan bile ucuza konut sahibi olmak isteyenler acil bakın!

TOKİ Ekim 2023 başvuruları resmen başladı. Sudan bile ucuza konut sahibi olmak isteyenler acil bakın... İşte TOKİ'nin 4 bin 848 TL taksitle konut sahibi yaptığı o proje...

TOKİ ÖDEME TAKVİMİ! TOKİ sözleşme ne zaman imzalanır 2023? TOKİ sözleşmesi imzalamadım ne olur?

TOKİ konut kurasında isimleri çıkan kişiler, sözleşme ve ödeme takvimini araştırmaya başladı. İşte 2023 TOKİ sözleşmesine dair araştırılanlar!

2023 TOKİ arsa kura çekilişinde hak kazananlar! TOKİ arsa başvurusu kabul edilenler belli oldu! İşte detaylar!

TOKİ arsa kurasına hak kazanan kişilerin isim listesi açıklandı. İşte merakla beklenen TOKİ arsa kurasında ismi çıkanlar!

TOKİ 2023 arsa kura çekimi sonuçları ne zaman açıklanacak? İl il arsa kura takvimi belli oldu mu?

TOKİ arsa kurasının çekilişi milyonlarca vatandaş tarafından merakla takip ediliyor. Peki, TOKİ 2023 arsa kura çekimi sonuçları ne zaman açıklanacak? İl il arsa kura takvimi belli oldu mu? İşte detaylar...

TOKİ Arsa kura çekim tarihi il il belli oldu mu? TOKİ Arsa ödemeleri taksitleri sabit mi kalacak, artacak mı?

Milyonlarca vatandaş TOKİ arsa kurasının ne zaman yapılacağını merak ediyor. Peki, TOKİ Arsa kura çekim tarihi il il belli oldu mu? TOKİ Arsa ödeme planının detayları açıklandı mı?

TOKİ beşinci etap il il kura çekimi takvimi belli oldu! 26 Aralık-13 Ocak kuraları peş peşe çekilecek! Ankara, Adana...

TOKİ beşinci etap kura çekiliş takvimi belli oldu. 26 Aralık-13 Ocak kuraları peş peşe çekilecek. Peki TOKİ çekiliş kurası bu hafta hangi illeri kapsıyor? İşte detaylar...

TOKİ arsa başvurusu ne zaman açıklanacak? TOKİ arsa çekilişi ne zaman açıklanacak?

TOKİ arsa kurası ne zaman yapılacağı sorusunun yanıtı merakla takip ediliyor. “İlk Evim, İlk İş Yerim” projesinde konut kurası mart ayına kadar sürecek. Peki TOKİ arsa çekilişi ne zaman yapılacak? İşte detaylar!

İstanbul TOKİ kura tarihleri! Esenler TOKİ çekiliş ne zaman başlayacak? İstanbul TOKİ çekilişi ne zaman?

TOKİ İstanbul kura çekiliş tarihleri merakla araştırılıyor. Çekilişlerin büyük bir kısmının yapılacağı İstanbul için büyük bir heyecan var. İşte TOKİ Esenler kurası için araştırılan detaylar!

Ankara’daki 100 TL’ye kiralık konutların kurası 29 Ekim'de!

Ankara Mamak ilçesinin Eserkent semtinde 400 sosyal konut 100 TL'ye kiraya verilecek. Milliyet Gazetesi köşe yazarlarından Melih Aşık, bugünkü yazısında; 29 Ekim'de kurası yapılacak olan sosyal konut projesini kaleme aldı. 

TOKİ'den 531 TL taksitle kurasız ev fırsatı!

TOKİ’nin kurasız, başvuru önceliğine göre açık satışta olan 74 konutu bulunuyor. Bu konutlara başvurular yılsonuna kadar devam edecek. Konutların fiyatları 531 TL'den başlıyor.

TOKİ ekim kurası Haberi

TOKİ ekim kurası

Dar gelirli aileleri konut sahibi yapmaya devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, 1 Ekim - 15 Ekim 2018 tarihleri arasında toplamda 732 konutu kura yöntemiyle satışa çıkarıyor. Kuralı olarak satışa sunulan konutların fiyatları  942 bin TL'den aylık taksit ödemeleri ise 517 TL'den başlangıç gösteriyor. 

1-) Erzurum Aziziye Ilıca

T.C. Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Erzurum Aziziye Ilıca 2.Etap Projesinde yapımı gerçekleştirilen 126 adet 3+1 konutun, konut alma hakkı ve konut belirleme kurası 1 Ekim 2018 Pazartesi günü saat 11:00'da Erzurum Büyükşehir Belediyesi Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi’de gerçekleştirilecek.

TOKİ Erzurum Aziziye Ilıca projesinde yer alan 3+1 dairelerin fiyatları 163 bin 274 bin TL bedel ile satışa sunuldu. Projedeki dairelerin taksit ödemeleri ise bin 20 TL'den başlıyor.

2-) Tokat Merkez Dedeli Emeklilere Özel

Tokat Merkez...