29 / 04 / 2024

toki elazığda kaç konut teslim etti

toki elazığda kaç konut teslim etti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Elazığ’da yapımı tamamlanan 2 katrilyon 754 trilyon lira tutarındaki 50 kalem eserin ve hizmetin toplu açılış törenine katıldı. Tören Elazığ İzzet Paşa Meydanı’nda gerçekleşti.

6 soruda TOKİ Elazığ Sosyal Konut Projesi 2022! Elazığ ucuz konut projesinde hangi ilçelerde kaç konut yapılacak?

Türkiye’de herkesin heyecanla beklediği TOKİ Elazığ 2022 sosyal konut projesinin detayları açıklandı. TOKİ Elazığ projesinde kaç konut yapılacak? TOKİ Elazığ 2022 hangi ilçelerde yapılacak?

Elazığ'da 6,8 şiddetindeki deprem sonrası yıkılan evler TOKİ tarafından yeniden inşa edildi

Elazığ’da 24 Ocak’ta meydana gelen 6.8’lik depremin merkez üssü Sivrice ilçesinde yapımına başlanan göl manzaralı 305 konut, 86 iş yeri tamamlandı.

TOKİ, Elazığ'da depremzedeler için 10 milyar TL yatırımla yeni bir kent inşa ediyor!

Elazığ'da 24 Ocak 2020 tarihinde yaşanan depremde konutları yıkılan vatandaşların barınma ihtiyacını karşılamak için çalışma sürdüren TOKİ tarafından, 23 bin 249 konuttan oluşan projenin yüzde 90'ı bitirildi. 

TOKİ Elazığ'da dere yatağına konut inşa etti iddiası!

TOKİ'nin Elazığ'da dere yatağına deprem konutu inşa ettiği iddia edildi. Elazığ İl Özel İdaresinde ismini vermek istemeyen bir yetkili konuya ilişkin iddiaları gündeme getirdi.

TOKİ Elazığ'da 1564 evin ihalesini gerçekleştirdi!

TOKİ tarafından Elazığ'da inşa edilen 1564 konutun ihalesini gerçekleştirdi. TOKİ merkeze bağlı köylerde üç etapta toplam 911 konut inşa ediyor.

Elazığ'da depremzedeler için yapılan konutların bedelleri yüksek!

CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, Elazığ'da meydana gelen 6.8 büyüklüğündeki depremde evleri ağır hasarlanan depremzedeler için yapılan konutların bedellerinin yüksek olduğunu, vatandaşların bu bedelleri karşılayamayacağını söyledi...

Elazığ'da depremde hasar gören binadan hırsızlık yapan 5 kişi gözaltına alındı!

Elazığ'da meydana gelen deprem sonucunda ağır zarar gören bir binanın kapı ve pencereleri ile doğal gaz sayaçlarını söken 5 kişi yakalandı.

Elazığ'da depremzedeler için 871 konut inşa ediliyor!

Elazığ'da 24 Ocak tarihinde yaşanan deprem sonrasında TOKİ tarafından yapılan konutların yapımı devam ediyor.

Elazığ'da depremzedelere yapılan yardım 440 milyon TL'ye ulaştı!

Elazığ'da, AFAD tarafından kiracı ve ev sahibi 11 bin 187 kişiye 49 milyon 634 bin 500 lira, 473 esnafa ise 922 bin 500 lira kira yardımı verildi.

Elazığ'da depremde hasarlanan 5 katlı binanın çatısı çöktü! 

Elazığ'da 5 katlı apartmanın çatısı çöktü, bina sakinleri tahliye edildi. Çatının, 24 Ocak'ta meydana gelen merkez üssü Sivrice ilçesi olan 6,8 büyüklüğündeki depremde hasar aldığı belirtildi...

Elazığ'da kaza yapan minibüsteki 8 inşaat işçisi yaralandı!

Elazığ'da inşaat işçilerini taşıyan servis minibüsü bahçe duvarına çarptı. Kazada, şoför ile araçta bulunan 8 inşaat işçisi yaralandı.

Elazığ'da inşa edilecek yeni konutlar için zemin etüt çalışmaları yapılıyor!

Merkezi Sivrice ilçesi olan 6,8 büyüklüğündeki depremin meydana geldiği Elazığ'da yıkımı tamamlanan ağır hasarlı binaların yerine yapılacak yeni konutlar için zemin etüt çalışmaları yapılıyor.

Elazığ'da 24 bin 670, Malatya'da 10 bin 607 ağır hasarlı bina tespit edildi!

İçişleri Bakanı Soylu, Elazığ'da AFAD Koordinasyon Merkezinde yaptığı açıklamada, Elazığ'da 24 bin 670, Malatya'da 10 bin 607 ağır hasarlı bina tespit edildiğini söyledi.

toki elazığda kaç konut teslim etti Haberi

toki elazığda kaç konut teslim etti

Elazığ İzzet Paşa Meydanı’nda gerçekleştirilen toplu açılış töreninde vatandaşlara hitap eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, “10 Ağustos Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde yüzde 71’lik bir oy oranıyla bizi destekleyen Elazığ’a şükranlarımı sunuyorum. Gakkoşlar bizi bu tarihi seçimde mahcup etmedi, inşallah biz de onları mahcup etmeyeceğiz. Siz bize kucak açtınız, vefa gösterdiniz, bizim de kollarımız, gönlümüz, yüreğimiz sonuna kadar size açık kalmaya devam edecek” dedi.


Cumhurbaşkanı Erdoğan, tören ile Milli Eğitim Bakanlığı’nın 369 dersliği, 2 adet 400 yataklı pansiyonu, 2 adet spor salonu, Fırat Üniversitesi’nin okul binalarını, tekno kentin laboratuvarlarını, Harput bin kişilik öğrenci yurdunun resmi açılışını yaptıklarını söyledi.


Elazığ’a yapılan yatırımlar


Ayrıca çeşitli bakanlıkların ve onlara bağlı kurumların hizmet binaları, hizmet merkezlerinin açılışlarını da yaptıklarını anlatan Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Ulaştırma Bakanlığımız; Elazığ-Maden, Elazığ-Kömürhan, Elazığ-Keban yolları ile üst geçitler,...