09 / 05 / 2024

TOKİ elmadağ okul

TOKİ elmadağ okul

Ankara Elmadağ Tatlıca Mahallesi sınırları içerisinde yapılan okulun inşaatı TOKİ tarafından tamamlandı. 6 derslikten oluşan ilkokulun hizmete geçmesi için gerekli altyapı hizmetlerinin kısa sürede bitirilmesi planlanıyor...

TOKİ'den Erzurum'a yeni okul müjdesi!

Yeni eğitim yatırımları için start veren TOKİ, Erzurum Palandöken'de 24 derslikli okul inşa edecek.

TOKİ Kahramanmaraş'ta 2 yeni okul inşa ediyor!

Eğitim yatırımları için düğmeye basan TOKİ, Kahramanmaraş'ta 2 yeni okul inşa edecek.

TOKİ Afyonkarahisar 2 yeni okul ihalesi bugün!

TOKİ Afyonkarahisar'da 2 yeni okul inşa edecek. Projelerin ihalesi bugün saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

TOKİ Kütahya'da iki yeni okul inşa ediyor! İhalesi bugün!

Dar ve orta gelirli aileler için Türkiye'nin 81 ilinde yeni konutlar hayata geçiren TOKİ eğitim yatırımlarını da sürdürüyor. TOKİ bu kapsamda Kütahya'da da 2 yeni okul inşa edecek.

TOKİ'den Eskişehir'e 3 yeni okul!

Eğitim yatırımlarına hız kesmeden devam eden TOKİ, Eskişehir'de 3 yeni okul inşa edecek. Projelerin ihalesi yarın gerçekleştirilecek.

Adıyaman Besni'de okul inşaatlarının temeli atıldı!

Adıyaman Besni'de inşaatı devam eden 4. Etap TOKİ 24 derslikli okul inşaatı ve 2. Etap TOKİ civarında bulunan 16 derslikli imam hatip ortaokulu inşaatı incelendi.

Muğla Köyceğiz'e yeni fakülte ve yüksek okul geliyor!

Muğla Köyceğiz Toparlar Mahallesindeki TOKİ alanında fakülte ve yüksek okul yapımı için anlaşma sağlandı. Belediye Başkanı Kamil Ceylan yerleşke için 6 milyon lira yatırım yapılacağını açıkladı.

TOKİ Odunpazarı Karapınar'da okul ve cami yaptıracak!

Odunpazarı Karapınar Mahallesi’ne TOKİ'nin yaptığı yatırımlara yenileri ekleniyor. Bugün gerçekleştirilecek ihaleyle TOKİ Karapınar'a 2 okul ve 1 cami yaptıracak.

TOKİ Kayabaşı 32 dersliklik okul inşaat ihalesi 19 Ocak'ta!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı İstanbul İli, Başakşehir İlçesi, Kayabaşı'nda camii inşaatı ve 32 dersliklik okul inşaatını ihale edecek. TOKİ Kayabaşı 32 dersliklik okul inşaat ihalesi 19 Ocak'ta yapılacak.

TOKİ 50 okul ve 20 kampüs inşa etti!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Mehmet Ergün Turan, son 13 yılda bin 50 okul, 600'e yakın cami yaptıklarını, 20 üniversitenin kampüsünün de inşasının sürdüğünü söyledi.

TOKİ 12 yılda bin 4 okul inşa etti!

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Ergün Turan, 12 yılda bin 4 okul inşa ettiklerini, bunlardan 541'inin finansmanını kendi kaynaklarından sağladıklarını söyledi.

Amasya Gümüşhacıköy'e okul için arsa hibe edildi!

Amasya Gümüşhacıköy Belediyesi Artıkabat Mahallesinde bulunan TOKİ konutlarının da okul ihtiyacının karşılaması için 4 bin 176 metrekare arsayı hibe etti.

TOKİ yeni öğretim yılında 50 okul yapacak!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresince (TOKİ), çocukların ve gençlerin modern eğitim kurumlarında öğrenim görmeleri amacıyla 2015-2016 eğitim öğretim yılında bin 163 derslikli 50 yeni okul hizmete sunulacak.

TOKİ elmadağ okul Haberi

TOKİ elmadağ okul

Elmadağ Tatlıca Mahallesi sınırları içerisinde yapılan okulun inşaatı TOKİ tarafından tamamlandı.

Elmadağ Belediye Başkanı Gazi Şahin, 6 derslikten oluşan ilkokulun hizmete geçmesi için gerekli altyapı hizmetlerinin kısa sürede bitirileceğini söyledi. 


Habertürk Ankara...