02 / 05 / 2024

toki emekli derneği için aidat mı ödeniyor

toki emekli derneği için aidat mı ödeniyor

TOKİ, “Ev almak isteyen emekliler biraraya gelerek taleplerini bildirsin, biz de onlara ev yapalım” deyince bunu fırsat bilen uyanıklar, emeklileri kandırmaya başladı. Dolandırıcılar, kahve kahve gezerek olmayan dernekler için emeklilerden para topluyor.

Emeklilerden 4 bin lira ek zam talebi! Emekli maaşları yükselecek mi? Emekliler Derneği açıkladı!

Türkiye Emekliler Derneği (TÜED), tüm emeklilerin maaşlarına 4 bin TL ilave zam yapılması talebini yineleyerek, bir son dakika açıklamasında bulundu. İşte ayrıntılar...

Emekliler Derneği Başkanı'ndan promosyon açıklaması!

Emekli promosyonlarıyla ilgili açıklama yapan Türkiye Emekliler Derneği (TÜED) Genel Başkanı Kazım Ergün, "Özel bankaların birbirleriyle rekabeti sayesinde emekliler 8-9 bin lira promosyon almaya başladı. Buna karşın kamu bankalarının rakamları hala çok düşük, onlar da bu yarışa katılmalı" şeklinde

Emekli maaş promosyonlarında son dakika şoku! Türkiye Emekliler Derneği'nden flaş açıklama geldi! Hemen bakın!

Türkiye Emekliler Derneği (TÜED) Genel Başkanı Kazım Ergün, emekli promosyonları ile ilgili konuştu ve "Özel bankaların birbirleriyle rekabeti sayesinde emekliler 8-9 bin lira promosyon almaya başladı. Buna karşın kamu bankalarının rakamları hala çok düşük, onlar da bu yarışa katılmalı" dedi.

Asrın İşadamları Derneği'nden 103 emekli amiralin açıklamasına tepki!

Asrın İşadamları Derneği, 103 emekli amiralin açıklamasına tepki gösterdi. ASRİAD Genel Başkanı Adnan Danışman, 103 emekli amiralin açıklamasıyla ilgili "Bu çağda hala darbe düşüncesi ile iktidarları hizaya çekmek ya da değişimini hayal etmek tam anlamıyla ilkelliktir" dedi.

Anadolu Aslanları İşadamları Derneği'nden 103 emekli amiralin açıklamasına tepki! 

Anadolu Aslanları İşadamları Derneği, 103 emekli amiralin Kanal İstanbul Projesi'ne yönelik yaptığı açıklamaya tepki gösterdi. 

TOKİ Batman Merkez Emekliler Derneği sözleşme tarihleri!

TOKİ Batman Merkez Emekliler Derneği Toplu Konut Projesi'nde yer alan konutların sözleşmeleri 12-18 Nisan 2017 tarihleri arasında imzalanacak.

Çorum TOKİ Emekli Konutları'nın kura çekilişi Mayıs'ta!

Türkiye Emekliler Derneği Çorum Şube Başkanı Hıdır Kınıklı, yaptığı açıklamada Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından Çorum’da emeklilere yönelik yapılacak olan konutlarla ilgili bilgiler verdi.

TOKİ Batman Emekliler Derneği Projesi'nde teslimler sona eriyor!

TOKİ Batman Merkez Emekliler Derneği Toplu Konut Projesi kapsamında 1. Bölgede inşa ettirilen 541 adet konutun teslim işlemleri 01 Aralık - 16 Aralık 2016 tarihleri arasında gerçekleştiriliyor.

TOKİ Batman Emekliler Derneği Projesi'nde teslimler başlıyor!

TOKİ tarafından Batman Merkez Emekliler Derneği Toplu Konut Projesi kapsamında 3. Bölgede inşa ettirilen 450 adet konutun teslim işlemleri 12 Ekim-31 Ekim 2016 tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

TOKİ Batman Emekli Konutları için cami ve okul yapıldı!

Emekliler Derneği Batman Şubesi tarafından TOKİ'nin aracılığı ile Batıraman'da inşa edilen bin 440 konut projesinde çalışmalar, aralıksız sürüyor,

Zonguldak Kdz.Ereğli Toki emekli kurası ne zaman?

TOKİ'nin Zonguldak Kdz.Ereğli’de “Emekli Grubu Konut Projesi” kapsamında hayata geçireceği 200 konut için başvrular devam ediyor. Peki, Zonguldak Kdz.Ereğli Toki emekli kurası ne zaman?

TOKİ Aksaray Merkez Emekli Evleri için başvuruları bugün bitiyor!

Ödemelere göre 240 aya kadar varan vade sağlanan projede kura çekilişi 12 Mayıs 2016 tarihinde yapılacak. TOKİ Aksaray Merkez Emekli Evleri için başvuruları bugün bitiyor.

Balıkesir Emekliler Derneği'ne TOKİ için üyelikler arttı!

Türkiye Emekliler Derneği (TÜED) Balıkesir Şubesine Başbakan Ahmet Davutoğlu tarafından emekli vatandaşlarımızın ev sahibi olmaları için TOKİ'ye emir vermesi, üzerine emekliler TÜED'e üye olmak için sıraya girdiler.

toki emekli derneği için aidat mı ödeniyor Haberi

toki emekli derneği için aidat mı ödeniyor

TOKİ, “Ev almak isteyen emekliler biraraya gelerek taleplerini bildirsin, biz de onlara ev yapalım” deyince bunu fırsat bilen uyanıklar, emeklileri kandırmaya başladı. Dolandırıcılar, kahve kahve gezerek olmayan dernekler için emeklilerden para topluyor.


Başbakanlık Toplu konut İdaresi’nin (TOKİ) yaptığı konutlarda ‘emekliye kontenjan’ müjdesi vermesi, kötü niyetli kişi ve derneklerce kullanılmaya başladı. Bu kapsamda bazı şehirlerde kahve, hatta ev gezen dernek yetkilileri, “Bize üye olmadan bu sistemden faydalanamazsın” diyerek aidat kapma yarışında. Bir kısım dolandırıcılar ise olmayan derneğe üye yapmak için emekli avında.


TOKİ de aldığı birtakım duyumları göz önünde bulundurarak bir uyarı metni yayınladı. Metinde, “Emeklilerimiz kontenjan ayrılan projelerde; ‘emekli kimlik kartı, SGK dökümü, emekli maaşının yatırıldığı banka hesap ekstresi’nden herhangi biri ile TOKİ’ye başvuruda bulunabilecek. Bu projelere başvuruda emekli derneğine üyelik...