01 / 05 / 2024

toki emekli eskişehir tepebaşı satılık

toki emekli eskişehir tepebaşı satılık

TOKİ Eskişehir Tepebaşı Aşağısöğütönü Emekli başvuru dönemi başladı. Başvuru ücretinin 500 lira olarak belirlendiği TOKİ Eskişehir Tepebaşı Aşağısöğütönü projesi 250 adet daire emekliler için satışta..

TOKİ'den Eskişehir Odunpazarı'na 1035 konutluk yeni proje geliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Eskişehir Odunpazarı projesi için start verdi. İhalesi bugün yapılacak olan projede toplam 1035 konut yer alıyor. 

TOKİ'den Eskişehir Odunpazarı'na 598 yeni konut!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Eskişehir'de 598 konutluk yeni proje inşa edecek. Projenin ihalesi yarın gerçekleştirilecek.

TOKİ'den Eskişehir'e 1035 konutluk yeni proje geliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Eskişehir Odunpazarı'nda 1035 yeni konut inşa edecek. Projenin ihalesi 1 Nisan 2022 tarihinde yapılacak.

TOKİ'den Eskişehir'deki imar planına ilişin açıklama!

TOKİ'den Eskişehir'de bazı basın yayın organlarında yer alan "Eskişehir Karapınar Gecekondu Önleme Bölgesi 2. Etap Projesiyle ilgili belediye meclisi kararına TOKİ'nin itiraz etmesi"ne ilişkin yapılan haberlere dair açıklama yapıldı.

TOKİ'den Eskişehir Odunpazarı'na 598 konutluk yeni proje!

Yeni yatırımlar için düğmeye basan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Eskişehir Odunpazarı'nda 598 konut inşa edecek.

TOKİ'den Eskişehir Odunpazarı'na 1035 konutluk yeni proje!

Dar gelirli aileleri düşük taksitler ve peşinatlarla ev sahibi yapan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Eskişehir Odunpazarı'nda 1035 yeni konut inşa edecek.

TOKİ'den Eskişehir'e 1048 yeni konut müjdesi!

Yeni yatırımlar için düğmeye basan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Eskişehir Odunpazarı'nda 1048 yeni konut inşa edecek.

TOKİ'den Eskişehir'e 70 yeni konut müjdesi!

Dar ve orta gelirli aileleri konut sahibi yapan TOKİ Eskişehir İli Mihalgazi İlçesi Hürriyet Mahallesi 70 Konut) ve 1 Adet Sosyal Tesis İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesini 17 Mayıs tarihinde gerçekleştirecek.

TOKİ'den Eskişehir'e 3 yeni okul!

Eğitim yatırımlarına hız kesmeden devam eden TOKİ, Eskişehir'de 3 yeni okul inşa edecek. Projelerin ihalesi yarın gerçekleştirilecek.

TOKİ'den Eskişehir'e 3 yeni okul!

Eskişehir ili Tepebaşı İlçesi Çamlıca Mah 24 Derslikli Cevat Ünügür İlkokulu, Odunpazarı İlçesi Orhangazi Mah 20 Derslikli Dr Mustafa Çamkoru Ortaokulu ve Cunudiye Mah 24 Derslikli Mehmet Gedik Ortaokulu İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 6 Mayıs 2021 tarihinde saat 14:30'da yapıla

TOKİ'den Eskişehir Mihalgazi'ye 70 yeni konut!

Eskişehir İli Mihalgazi İlçesi Hürriyet Mahallesi 70 Konut ve 1 Adet Sosyal Tesis İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 5 Nisan 2021 tarihinde saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ'den Eskişehir Beylikova'ya 189 yeni konut!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Eskişehir Beylikova'da 189 yeni konut hayata geçirecek.

TOKİ'den Eskişehir'e 209 yeni konut müjdesi!

Eskişehir İli Sivrihisar İlçesi Kurşunlu Mahallesi 209 Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (e-ihale) ihalesi yarın saat 10:30'da yapılacak.

toki emekli eskişehir tepebaşı satılık Haberi

toki emekli eskişehir tepebaşı satılık

Kura çekilişinin 22 Nisan 2016 tarihinde gerçekleşeceği Emekli TOKİ Eskişehir Tepebaşı Aşağısöğütönü'nde daire tipleri 2 oda 1 salon şeklinde tasarlandı.


Emekli TOKİ Eskişehir Tepebaşı Aşağısöğütönü Evleri başvuru işlemleri T.C. Ziraat Bankası A.Ş.’ nin Eskişehir ilinde bulunan yetkili şubeleri tarafından yürütülecek.


Toplamda 250 adet daire emeklilere özel satışa çıkarıldığı TOKİ Eskişehir Tepebaşı Aşağısöğütönü Evleri'nde başvuru bedeli 500 TL olarak kabul edilecek.


TOKİ Eskişehir Tepebaşı Aşağısöğütönü Emekli başvuru dönemi başladı ve 31 Mart Perşembe gününe kadar devam ediyor. Projede ev fiyatları ihale yapıldıktan sonra açıklanacak. 


Satış duyurusu için