27 / 04 / 2024

toki emekli projesi

toki emekli projesi

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın TOKİ Tokat Dedeli projesinde yer alan konutlar için sözleşme dönemi bugün itibariyle başlıyor.

TOKİ ve TÜED'den emeklilere konut müjdesi!

Yaklaşık 11.5 milyon emeklinin gelir imkanlarını artırmaya yönelik birbiri ardına düzenlemeler hayata geçirilirken; kirada yaşayanlar, tatil yapmakta zorlananlar için de projeler hazırlanıyor.

TOKİ Emekli Projesi'ne Sakarya'da dahil edilmeli!

CHP Sakarya Milletvekili Engin Özkoç, TOKİ'nin emekli projesine Sakarya'nın da dahil edilmesi gerektiğini belirtti. Özkoç, 150 bin emekli bulunduğunu ve bunların büyük bölümünü de dar gelirlilerin oluşturduğunu söyledi.

İşte TOKİ'nin 2016 hizmetleri!

TOKİ Başkanı Turan: "2016 yılı içinde 60 bin konutun yapımını hedeflediğimizi beyan etmiştik. 15 Temmuz hain darbe girişimi sonrası 2016 hedefimizi yukarı yönde revize ederek, 60 bin rakamını 64 bine çıkardık''

TOKİ'den emekli ve dar gelirliler için 15 bin konut!

TOKİ, 2017'de inşa edeceği 70 bin konutun 15 binini emekli ve dar gelirlilere ayıracak. Konutlar, 300 liradan başlayan taksit fiyatlarıyla satışa sunulacak

TOKİ yılda 15 bin emekliye ucuz konut üretecek!

TOKİ Başkanı Ergün Turan, evi olmayan emeklilerin konut sahibi olmasına yönelik çalışmaların 6 aydır devam ettiğini belirterek Gaziantep, Denizli, Şanlıurfa ve Erzurum gibi çok fazla sayıda şehirden talep olduğunu söyledi.

Elazığ'daki emeklilere TOKİ müjdesi!

Geçtiğimiz yıllarda Emekliler Derneklerinin girişimleriyle evi olmayan emekliler için Türkiye genelinde konut projeleri hayata geçirilmişti. Kayabaş, "TOKİ Elazığ için konut yapılması kapsamında proje çalışmalarına başlamış bulunmaktadır." dedi.

Mustafa Sarıoğlu'ndan TOKİ emekli konutları projesi!

Tüm İşçi Emeklileri ve Dul ve Yetimleri Derneği Başkanı Mustafa Sarıoğlu, TOKİ hakkında açıklama yaparak "Kamuoyunda huzursuzluk çıkartmak isteyenler konuyu yanlış lanse ederek başka mecralara çekmek istemektedirler" dedi.

TOKİ'den emeklilere yüzde 25 kontenjan!

TOKİ Başkanı Turan, 37 ilde emeklilere yönelik proje çalışmaları yürütüldüğünü belirtti. Turan, İstanbul gibi kentlerde emeklilere kontenjan ayrıldığını bildirdi.

TOKİ emekliler için 37 ilde proje yapacak!

Emeklileri uzun vade ve uygun fiyat imkanıyla ev sahibi yapmak için çalışmalar hızlandırıldı. TOKİ, emekliler için 37 ilde proje çalışması başlattı

Tokat TOKİ emekli projesine yoğun ilgi!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) başta emekliler olmak üzere düşük gelirliler için 250 lira taksitle satışa sunması beklenen konutlara Tokat'ta vatandaş yoğun ilgi gösteriyor.

TOKİ, emekliler için 37 ilde proje çalışması başlattı!

Emeklileri uzun vade ve uygun fiyat imkanıyla ev sahibi yapmak için çalışmalar hızlandırıldı. TOKİ, emekliler için 37 ilde proje çalışması başlattı

TOKİ emeklilere 3 bin 635 konut teslim etti!

Dar gelirli vatandaşın yanında emeklilerin de konut edinmesini sağlamak için çalışma başlatan Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ), emeklilere şu ana kadar 3 bin 635 konut teslim etti.

Emeklilere TOKİ'den 37 ilde konut müjdesi

TOKİ Başkanı Turan, 37 ilde emeklilere yönelik proje çalışmaları yürütüldüğünü belirtti. Turan, İstanbul gibi kentlerde emeklilere kontenjan ayrıldığını açıkladı.

TOKİ'den emeklilere uygun koşullarla konut!

AK Parti'nin seçim beyannamesinden derlediği bilgilere göre, TOKİ eliyle emekliler uygun koşullarla konut sahibi yapılacak, bu çerçevede emeklilere 240 taksit şeklinde aylık 250 lira bedel mukabilinde konut sahibi olma imkanı sağlanacak.

TOKİ'nin Kayseri'de emekli projesi olup olmadığı mecliste!

TOKİ'nin Kayseri'de emeklilere yönelik bir projesi olup olmadığına ve internet sitesinde yer verilen İncesu projesi duyurusu TBMM gündemine taşındı. CHP'li Arık, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

TOKİ Kahramanmaraş Dulkadiroğlu 2019 projesi 28 soruda tüm detaylarıyla!

TOKİ Kahramanmaraş Dulkadiroğlu 2019 nerede?TOKİ Dulkadiroğlu 2019 fiyatları ne kadar? TOKİ Dulkadiroğlu 2019 başvuruları ne zaman? TOKİ Kahramanmaraş Dulkadiroğlu emekli projesi kura çekilişi ne zaman? İşte TOKİ Kahramanmaraş Dulkadiroğlu 2019 projesi 28 soruda tüm detaylarıyla...

TOKİ Tokat Dedeli emekli projesi kura çekilişi yarın!

TOKİ Tokat Dedeli emekli projesinde yer alan konutların kura çekilişi yarın gerçekleştirilecek.

Tokat Dedeli TOKİ emekli projesi son başvuru tarihi bugün!

Tokat Dedeli TOKİ emekli projesi son başvuru tarihi bugün olarak belirlendi. Projede 2+1 konutlar bulunuyor.

Beyşehir'de TOKİ emekli projesi hazır!

Beyşehir'de yaşayan emekliler, TOKİ ve Beyşehir Belediyesinin işbirliğiyle yürütülen proje sayesinde ev sahibi olma fırsatı yakalayacaklar. 

TOKİ Taşköprü emekli projesinde sözleşme dönemi sona eriyor!

TOKİ Kastamonu Taşköprü emekli projesi için son sözleşme tarihi bugün olarak belirlendi.

TOKİ Silivri emekli projesi 2018!

Emekli vatandaşların konut sorununa çözüm üretmek için çalışma yürüten TÜED, İstanbul ve Ankara projeleri için düğmeye bastı.

7 soruda TOKİ Kütahya İnköy emekli projesi!

TOKİ Kütahya İnköy emekli projesinde konut belirleme kurası bu sabah çekildi. İşte 7 soruda TOKİ Kütahya İnköy emekli projesi...

TOKİ Adana Sarıçam Buruk Mahallesi Emekli kurası!

TOKİ Adana Sarıçam Buruk Mahallesi Emekli Projesi kapsamında hak sahibi olan 265 emekli vatandaş için konut belirleme kurası çekilecek. 

TOKİ Kayseri Mimarsinan emekli projesi sözleşmeleri!

TOKİ Kayseri Mimarsinan emekli projesi sözleşmeleri için son gün bugün olarak belirtiliyor. 231 konuttan meydana gelen projede kura çekilişi 10 Mayıs 2017 tarihinde gerçekleştirilmişti.

TOKİ Gödene Mahallesi emekli projesi 2+1 kura sonucu!

TOKİ Gödene Mahallesi emekli projesi 2+1 kura sonucu henüz açıklanmadı. TOKİ Gödene Mahallesi emekli projesi 2+1 kura sonucu açıklandığında Emlakkulisi.com'da yer alacak.

TOKİ Emekli Projesi'ne Sakarya'da dahil edilmeli!

CHP Sakarya Milletvekili Engin Özkoç, TOKİ'nin emekli projesine Sakarya'nın da dahil edilmesi gerektiğini belirtti. Özkoç, 150 bin emekli bulunduğunu ve bunların büyük bölümünü de dar gelirlilerin oluşturduğunu söyledi.

TOKİ Karaman Kırbağı Emekli Projesi kura çekim sonucu!

TOKİ Karaman Kırbağı Emekli Projesi'nde yer alan 2+1 32 konutun kurası bugün çekilecek. İşte, TOKİ Karaman Kırbağı Emekli Projesi kura çekim sonucu..

toki emekli projesi Haberi

toki emekli projesi

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın TOKİ Tokat Dedeli projesi için sözleşme dönemi bugün itibariyle başlıyor.

Başvuru döneminin geçtiğimiz günlerde sona erdiği TOKİ Tokat Dedeli projesinde 2 oda 1 salon daireler bulunuyor.

Kura çekilişlerinin 3 Ekim 2018 tarihinde gerçekleştiği Dedeli TOKİ projesinde peşinat oranı yüzde 12, vade süresi ise 180 ay olarak belirlendi. 

TOKİ Tokat Dedeli emekli projesinde konut fiyatları 105 bin 863 TL ile 162 bin 307 TL arasında değişiyor. Proje için en düşük taksit bedeli 518 TL, en yüksek taksit bedeli ise 794 TL olarak...