18 / 05 / 2024

toki emekliler batman

toki emekliler batman

Emekliler Demeği Başkanı Hüseyin Ekmen, TOKİ Emekliler Konutunda inşaat ve çevre düzenleme çalışmalarının tüm hızıyla devam ettiğini belirtti. Emekliler Konutunda kura çekilişleri ise 18 Ağustos'ta yapılacak.

TOKİ'den Batman'a yatırım müjdesi! İhalesi bugün!

Batman İli, Hasankeyf İlçesi, Yeni Yerleşim Yeri 1'er Adet Araç Bakım Onarım, ASM-TSM-112 ASHİ, Mezbaha, Taziye Evi, Terminal, Kapalı Pazar Yeri, Düğün Salonu ve Otopark Alanı İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi bugün saat 14:00'te gerçekleştirilecek.

TOKİ'den Batman'a yeni yatırım müjdesi!

Batman İli, Hasankeyf İlçesi, Yeni Yerleşim Yeri 1'er Adet Araç Bakım Onarım, ASM-TSM-112 ASHİ, Mezbaha, Taziye Evi, Terminal, Kapalı Pazar Yeri, Düğün Salonu ve Otopark Alanı İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ'den Batman'a otopark müjdesi!

Batman İli, Hasankeyf İlçesi, Yeni Yerleşim Yeri 1'er Adet Araç Bakım Onarım, ASM-TSM-112 ASHİ, Mezbaha, Taziye Evi, Terminal, Kapalı Pazar Yeri, Düğün Salonu ve Otopark Alanı İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 2 Nisan 2021 tarihinde saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ'den Batman'a 16 derslikli okul!

Batman İli Merkez İlçesi Ziya Gökalp Mahallesi (Batman Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi) 16 Derslikli Eğitim Yapısı, Metal Atölyesi ve Makina Atölyesi ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi 19 Kasım 2020 tarihinde saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ'den Batman Merkez'e 908 yeni sosyal konut müjdesi!

Ak Parti Batman Milletvekili Ziver Özdemir, Batman'ın Merkez ilçesinde TOKİ öncülüğünde 908 yeni sosyal konut inşa edileceğini, açıkladı.

TOKİ'den Batman Hasankeyf Üniversite yapıları için ihale!

Batman İli, Hasankeyf İlçesi, Üniversite Yapıları (1 Adet Lojman, 1 Adet Nizamiye, 1 Adet Sosyal Tesis ve 2 Adet Yurt), 1 Adet Halk Eğitim Merkezi, 1 Adet Müftülük,2 Adet İlköğretim Okulu ve 1 Adet Cami İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 26 Mart 2020 tarihinde yapılacak.

TOKİ'den Batman Gercüş için sosyal konut talebi!

Batman Milletvekili Ziver Özdemir, Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) Başkanı Ömer Bulut'u ziyaret etti. Özdemir, Gercüş ilçesine ‘sosyal konut’ yapılması için talepte bulundu.

TOKİ'den Batman Hasankeyf'e 47 konut!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Batman Hasankeyf projesinin ihalesini 8 Ağustos tarihinde gerçekleştirilecek.

Batman Emekli TOKİ Konutları bugün teslim ediliyor!

Batman Emekliler Derneği 2. Etap Toplu Konut Projesi'nde teslimler 11 Ocak'ta başlamıştı. 163 daireden oluşan projede teslimler bugün sona erecek.

TOKİ'den Batman'a 300 yataklı devlet hastanesi!

Konut üretim çalışmalarının yanı sıra kamu yatırımlarıyla da dikkat çeken TOKİ, Batman'da 300 yataklı hastane inşa edecek.

Batman Emekli TOKİ'de icra takibi iddiası!

Batman Emekliler Derneği ve Toplu Konut İdaresi işbirliğiyle yapılan Batman Emekli TOKİ Evleri'nde bin 472 daire sahibi hakkında icra takibi başlatıldığı iddia edildi.

TOKİ Batman Merkez Emekliler Derneği sözleşme tarihleri!

TOKİ Batman Merkez Emekliler Derneği Toplu Konut Projesi'nde yer alan konutların sözleşmeleri 12-18 Nisan 2017 tarihleri arasında imzalanacak.

TOKİ Batman Emekli Konutları örnek proje oldu!

Türkiye Emekliler Derneği Batman Şube Başkanı Hüseyin Ekmen, Türkiye'nin ilk emekli konutlarının Batman'da inşa edildiğini hatırlattı. Ekmen, Batman Konutları'nın örnek proje olduğunu belirtti.

toki emekliler batman Haberi

toki emekliler batman

Emekliler Demeği Başkanı Hüseyin Ekmen, TOKİ Emekliler Konutunda inşaat ve çevre düzenleme çalışmalarının tüm hızıyla devam ettiğini belirtti. Emekliler Konutunda kura çekilişleri ise 18 Ağustos'ta yapılacak. Ekmen, "konutların inşaatının yanı sıra, sosyal donatılar ve tesisler, 1.100 adet 2,5-3 metrelik ağaç dikimi, 5 adet Çocuk parkı, 8 adet kamelya ve her blok sayısına göre araç park yeri, 11 adet dükkan , kapsamlı ve pilot sağlık ocağı , 3 katlı 750 kişilik camii, 4 katlı 32 derslikli okul, her blokta ön arkalı 2 adet kamera sistemi, 52 dönüm yeşil alan mevcut olup kaldırım ve parke yollarına başlanmış gidiş ve gelişler yollan yapılmaktadır" dedi.


Batman...