15 / 05 / 2024

toki emeklileri uyardı

toki emeklileri uyardı

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Ergün Turan, kurumun ismini ve logosunu kullanarak vatandaşlardan para toplayan, son zamanlarda da emeklileri kandıran dolandırıcılara karşı halkın daha duyarlı olması gerektiğini belirtti.

Uzman isim uyardı! EYT emeklileri şokta! Maaşınızı çekemeyeceksiniz!

Uzman isim milyonlarca EYT’li emekliyi uyardı. O işlemi yapmayan kişiler maaşlarını çekemeyecekler. İşte detaylar!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı uyardı! TOKİ sosyal konut başvurularınız iptal olabilir! İşte detaylar!

TOKİ sosyal konut projesi gündemde yer alan konulardan biridir. 81 ilde hayata geçecek olan sosyal konut başvuruları hakkında Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı uyardı!

TOKİ 31 ildeki 3 bin 930 konutu satıyor!

Dar gelirli ve emeklileri ev sahibi yapan TOKİ, 31 şehirde bulunan 3 bin 930 konutu satışa çıkardı. TOKi, emeklileri 167 liradan başlayan taksit seçenekleriyle ev sahibi yapıyor.

TOKİ emeklileri ev sahibi yapıyor!

TOKİ, "İkinci Bahar" kampanyası ile emeklileri ev sahibi yapıyor ve her projede emeklilere yüzde 25 kontenjan ayırıyor...

TOKİ emeklileri ev sahibi yapacak!

2016 yılında TOKİ tarafından üretilen 65 bin konutun 17 bini dar gelirli emekliye verildi. TOKİ Başkanı M. Ergün Turan, bu yıl yine küçük taksitlerle 25 bin emekliyi konut sahibi yapacaklarının müjdesini verdi.

Emekliler de TOKİ'den ev alabilecek!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ), yeni çalışması ile ayda 300 TL ile emeklileri ev sahibi yapacak. Emeklilere duyurular www. toki.gov.tr internet sitesinden yapılacak.

TOKİ Kırşehirli emeklileri ev sahibi yapacak!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Kırşehir'deki emeklileri ev sahibi yapmak için harekete geçiyor. 81 ilde birçok emeklinin ev sahibi olacağı projede emekliler 300 lira taksitle evlerine kavuşacak.

TOKİ evi olmayan emeklileri ev sahibi yapacak!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanı M. Ergün Turan, Karabük, Kastamonu ve Bartın’da emeklileri konut edinimi konusunda bilgilendirdi. Turan, “Evi olmayan emeklilerimizin yüzünü güldürmek istiyoruz” diye konuştu.

TOKİ vatandaşları uyardı!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Ergün Turan, kurumun ismini ve logosunu kullanarak vatandaşlardan para toplayan, son zamanlarda da emeklileri kandıran dolandırıcılara karşı halkın daha duyarlı olması gerektiğini belirtti.

Basri Kurt: TOKİ eliyle emeklileri ev sahibi yapacağız!

Ak Parti Samsun Milletvekili Hasan Basri Kurt, seçim çalışmaları kapsamında Asarcık ilçesini ziyaret etti. Kurt, "TOKİ eliyle emeklileri ve asgari ücretlileri uygun koşullarla konut sahibi yapacağız" dedi.

TOKİ emeklileri uygun koşullarla ev sahibi yapacak!

TES-İş Genel Merkezi'nde düzenlenen Türkiye Emekliler Derneği 21. Genel Kurulu'na katılan Davutoğlu, konuşmasında TOKİ eliyle emeklilerin uygun koşullarda konut sahibi yapılacağını belirtti.

TOKİ emeklileri ev sahibi yapmaya hazır!

TOKİ Başkanı Ergün Turan, konuya ilişkin yaptığı açıklamada, emeklilere 240 lira taksitle ev verilmesi konusu ilk gündeme geldiği andan itibaren bunun üzerinde çalıştıklarını söyledi.

TOKİ emeklileri 250 taksitle ev sahibi yapacak!

TOKİ Başkanı M. Ergün Turan, “Başbakanımızın müjdelediği 200 bin yeni konut ile başta emeklilerimiz olmak üzere, dar gelirli vatandaşlarımızı 250 TL taksitle yuva sahibi yapmak için faaliyetlerimizi hızlandırdık.” dedi.

toki emeklileri uyardı Haberi

toki emeklileri uyardı

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Ergün Turan, kurumun ismini ve logosunu kullanarak vatandaşlardan para toplayan, son zamanlarda da emeklileri kandıran dolandırıcılara karşı halkın daha duyarlı olması gerektiğini belirterek. 'TOKİye, kurumun dışında sadece bankalar vesilesiyle müracaat alınıyor. Başka hiç bir yerden TOKİ'yc para yatıramazsınız. daire talep edemezsiniz dedi. 


TOKİ'nin yaptığı konutlarda emeklilere de kontenjan ayırmasının ardından, vatandaşları Size kurada öncelikli alım sağlayacağız, Bizim derneğimize üye olmadan kuraya giremezsiniz", Bize ön ödeme yaparsanız çekilişte sizin adınızın çıkmasını sağlarız diye kandırarak para toplanması şeklindeki dolandırıcılık olayları, insanları mağdur etmeye devam ediyor. 


Turan, emeklilere yönelik konut edindirme çalışmalarının sürdüğünü vurgulayarak, "TOKİ önemli bir marka, vatandaşlar üzerinde güven uyandıran Başbakanlığa bağlı bir kuruluş. Bu ismi kullanarak bazı suistimallcrc de rastlıyoruz. Vatandaşlarımızdan şikayetler geliyor diye konuştu. 


SUÇ DUYURUSUNDA...