08 / 05 / 2024

toki emekliye proje mi yapacak

toki emekliye proje mi yapacak

Kirada oturan emeklilerin ev sahibi olabilmesi için kollar sıvandı. Emeklilere kira öder gibi taksitle uygun fiyatla ev imkanı sağlanması gündemde. TOKİ'nin emeklilere özel proje geliştirmesi bekleniyor.

TOKİ Mardin projesinde son dakika müjdesi! Midyat'a tam 354 konutluk yeni proje geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Mardin projesinde son dakika müjdesi geldi. Midyat'a tam 354 konutluk yeni proje geliyor...

TOKİ Kırklareli projesi için tarih resmen belli oldu! Tam 154 konutluk yeni proje geliyor! Kaçırmayın!

TOKİ Kırklareli projesi için tarih resmen belli oldu! TOKİ'nin resmi internet sitesinde yer alan detaylara göre, tam 154 konutluk yeni proje geliyor! Kaçırmayın...

TOKİ'den İstanbullulara yeni yıl müjdesi! 779 konutluk iki yeni proje geliyor! Kaçırmayın!

TOKİ'den İstanbullulara resmen yeni yıl müjdesi geldi. Mega kent İstanbul'a tam 779 konutluk iki yeni proje geliyor... Sakın kaçırmayın...

TOKİ Ordu projesinde resmen son dakika müjdesi! Tam 170 konutluk yeni proje geliyor! Sakın kaçırmayın!

TOKİ Ordu projesinde resmen son dakika müjdesi geldi. Sadece tek bir ilçeye tam 170 konutluk yeni proje geliyor... Sakın kaçırmayın...

TOKİ'den Amasya'ya 125 konutluk yeni proje geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Amasya'da tam 125 konutluk yeni proje inşa edecek. Amasyalıların yüzünü güldüren projenin ihalesi yarın saat 15:00'te yapılacak.

TOKİ'den Denizli'ye tam 1.709 konutluk 5 yeni proje geliyor! Tarihler peş peşe açıklandı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Denizli'de 1.709 konutluk 5 yeni proje inşa edecek. TOKİ Denizli projesi için tarihler peş peşe açıklandı... Bu tarihleri sakın kaçırmayın...

TOKİ'den Erzincan'a 256 konutluk yeni proje geliyor!

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Erzincan'da 256 konutluk yeni proje inşa edecek. Projenin ihalesi 6 Ocak 2023 tarihinde yapılacak.

TOKİ'den Denizlilere son dakika müjdesi! Tam 159 konutluk yeni proje geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Denizli'de 159 konutluk yeni proje inşa edecek. Söz konusu projenin ihalesi yarın 15:00'te yapılacak.

TOKİ İstanbul projesi için tarih belli oldu! Tam 1.650 konutluk 2 yeni proje geliyor! Hemen bu tarihe bakın!

Yatırımlarını son sürat sürdüren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, mega kent İstanbul'da 1.650 konutluk 2 yeni proje inşa edecek.

TOKİ'den Aydınlılara tam 228 konutluk yeni proje müjdesi! Bu tarihi sakın kaçırmayın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Aydın'da tam 228 konutluk yeni proje inşa edecek. Projede ayrıca 3 adet dükkan da yer alıyor.

TOKİ'den Erzurum'a 164 konutluk yeni proje müjdesi! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Erzurum'da 164 konutluk yeni proje inşa edecek. Söz konusu projesin ihalesi yarın saat 15:30'da yapılacak.

TOKİ'den Ankara'ya bir yeni proje daha geliyor! 50 konut ve 6 dükkanı kaçırmayın!

Hayata geçireceği 250 bin yeni konutun kura çekilişlerine hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Ankara'da 50 konut ve 6 dükkanlık yeni proje inşa edecek.

TOKİ'den Isparta'ya 71 konutluk yeni proje müjdesi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Isparta'da tam 71 konutluk yeni proje inşa edecek. 

toki emekliye proje mi yapacak Haberi

toki emekliye proje mi yapacak

Emeklilerin sesi olan TAKVİM, onların sıkıntılarını gündeme taşırken, gelişmeleri de yakından takip ediyor. Kirada oturan emeklilerin ev sahibi olabilmesi için kollar sıvandı. Emeklilere kira öder gibi taksitle uygun fiyatla ev imkanı sağlanması gündemde. Dar gelirlileri ev sahibi yapan TOKİ'nin emeklilere özel proje geliştirmesi bekleniyor. Projenin hayata geçirilmesi, milyonlarca emekliyi ev sahibi yapacak. Emekliler, maaşıyla kira yerine evinin taksitini ödeyerek yaşlılığını rahat geçirebilecek. 


Evi olmayan emekliler için TAKVİM'in yaptığı "TOKİ emeklilere özel proje üretsin" çağrısı, büyük yankı uyandırmıştı. Ardından Türkiye Emekliler Derneği (TÜED) de emekliler için bir konut projesi hazırlamıştı. Emeklileri uygun şartlarla ev sahibi yapmaya yönelik proje, geçtiğimiz aylarda TOKİ'ye iletildi. TÜED'in Sosyal Projeler Çalışma Grubu'nca hazırlanan kentsel yaşam projesi bünyesinde; kütüphane, sağlık birimleri, güvenlik birimleri, ATM'ler, ev temizlik birimleri,...