02 / 05 / 2024

TOKİ Emlak Konuta arsa sattı

TOKİ Emlak Konuta arsa sattı

Emlak Konut GYO; İstanbul, Yalova, Niğde, Nevşehir, Denizli ve Konya'daki 110 adet gayrimenkulü Toplu Konut İdaresi Başkanlığından (TOKİ) 1.3 milyar lira bedelle satın aldı.

Tok Müteahhitlik Hafriyat İnşaat Ve Emlak Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tok Müteahhitlik Hafriyat İnşaat Ve Emlak Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Şerife Şahin tarafından kuruldu.

Avcılar Hazret-i Ebubekir Cami açıldı!

TOKİ-Emlak Konut GYO öncülüğünde EŞBAH Yapı - Akyapı İş Ortaklığı ile inşa edilen Avcılar Hazret-i Ebubekir Cami ibadete açıldı...

Sur Yapı “Evim Türkiye” diyen Avrupalı Türklerle buluşuyor!

Sur Yapı, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı himayesinde, TOKİ, Emlak Konut ve İTO gibi kurumların desteğiyle, Konutder, Gyoder, İnder gibi sektör derneklerinin katkılarıyla gerçekleştirilecek ‘Evim Türkiye’ fuarıyla Avrupa çıkarmasına devam ediyor.

Akıllı Bina Teknolojileri ve Elektrik Sistemleri Fuarı'nı 5 bin kişi ziyaret etti!

TOKİ, Emlak Konut, KİPTAŞ ve Vakıflar Genel Müdürlüğü'nün destekleriyle düzenlenen A-TECH- Akıllı Bina Teknolojileri ve Elektrik Sistemleri Fuarı'na 5 binin üzerinde ziyaretçi katıldı.

TOKİ 16 ilde 142 iş yeri 9 ilde 17 konut satışa çıkardı!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), emlak pazarlama şirketi Turyap aracılığıyla 16 ilde 142 iş yeri ile 9 ilde 17 konut açık artırma yöntemiyle satışa sundu.

Esta Acıbadem nerede?

Esta İnşaat tarafından hayata geçirilen Esta Acıbadem projesi TOKİ Emlak Konut güvencesi taşıyor. Proje rezidanslardan meydana geliyor. Peki Esta Acıbadem nerede?

Esta Acıbadem Projesi!

TOKİ Emlak Konut güvencesini taşıyan Esta Acıbadem projesi, 21 bin metrekare alanda hayata geçirilecek...

Faiz indirimi konut satışlarına nasıl yansıyacak?

Gayrimenkul sektöründe sıkışıklığı aşmak üzere TOKİ, Emlak Konut GYO ve GYODER, geçtiğimiz haftalarda kampanya başlatmıştı. Başlatılan seferberlik bankaların faiz indirimi ile devam ediyor. Finans sektöründe bu yönde yeni kararların alınması bekleniyor.

Konut seferberliği sektör temsilcileri önderliğinde başladı!

Gayrimenkul sektör temsilcileri TOKİ, Emlak Konut GYO ve GYODER önderliğinde adeta konut seferberliği başlattı. Emlak Konut GYO'nun 1-31 Ağustos dönemini kapsayan kampanyasında, Türkiye genelindeki 30 projedeki evler 120 ay taksitle ve aylık yüzde 0,70 faizle satılacak.

Bakırköy Mimarlar Odası: SSK Bakırköy Doğumevi satışı iptal edilmeli!

MİMARLAR Odası Bakırköy Şubesi, TOKİ Emlak Konut GYO tarafından 25 Şubat’ta kat karşılığı gelir paylaşımı yöntemiyle ihaleye çıkartılacak Bakırköy SSK Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları hastanesi ile ilgili basın toplantısı düzenledi.

Esenler Emlak Konut Evleri’nin ödeme planı yenilendi!

TOKİ kuruluşu Emlak Konut G.Y.O, Esenler projesi hem bulunduğu mevkii hem de ödeme avantajları ile satış rekorları kırıyor. İşte Esenler Emlak Konut Evleri'nin yeni ödenme şekilleri...

TOKİ Ceyhan projesinin inşaatı ne zaman başlayacak?

TOKİ Emlak Daire Başkanı Dursun Baştürk, Ceyhan’da TOKİ konutlarının yapılacağı alanda incelemelerde bulundu. Baştürk, inşaat çalışmalarının en kısa sürede başlayacağını ifade etti.

Emlak Konut 9 ayda ne kadar satış yaptı?

Türkiye'nin en büyük Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı olan TOKİ İştiraki Emlak Konut GYO, 2015'in 9 ayında geliştirdiği projelerde 8.746 adet bağımsız bölüm satışı yaptığını açıkladı.

TOKİ Emlak Konuta arsa sattı Haberi

TOKİ Emlak Konuta arsa sattı

TOKİ, yüzde 49.34'lük kısmına sahip olduğu Emlak Konut GYO'ya portföyündeki 110 gayrimenkulü sattı. Emlak Konut GYO; İstanbul, Yalova, Niğde, Nevşehir, Denizli ve Konya'daki 110 adet gayrimenkulü Toplu Konut İdaresi Başkanlığından (TOKİ) 1.3 milyar lira bedelle satın aldı. 


Emlak Konut GYO'dan Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: "Şirketimiz ile T.C. Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı arasında devam eden görüşmeler neticesinde; İstanbul, Yalova, Niğde, Nevşehir, Denizli ve Konya illerinde toplam 2 milyon 20 bin 479 metrekare yüzölçümlü 110 adet gayrimenkul, toplam 1 milyar 292 milyon 654 bin 790 TL bedelle T.C. Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'ndan şirketimizce satın alınmıştır." 



Yeni...