30 / 04 / 2024

toki erciş ticaret merkezi

toki erciş ticaret merkezi

TOKİ Van Erciş'i inşa ettiği yeni ticaret merkeziyle ekonomik anlamda canlandıracak. İnşa edilen ticaret merkezi 408 dükkan ve 48 ofisten oluşuyor.

Adana Ticaret Odası açıkladı! TOKİ Adana'da inşaat için ‘fahiş’ fiyat uyguluyor...

Adana Ticaret Odası (ATO) Ayakkabıcılar Meslek Komitesi Başkanı Efgan Kumlu ve ATO Meclis Üyesi Ayhan Kaliç, yaptıkları açıklama kapsamında, TOKİ‘nin inşaat için ‘fahiş’ fiyat istediğini ve Adana Büyükşehir Belediyesi’nin de altyapı ve yol konusunda destek vermekten kaçındığını kaydetti.

TOKİ'den o ile 962 yeni konut ve 12 dükkanlı ticaret merkezi geliyor! 876.2 milyon TL'ye mal olacak! 

TOKİ, Mersin Mezitli'de 962 yeni konut ve 12 dükkanlı ticaret merkezi inşa edecek. Projenin maliyeti 876.2 milyon TL olarak açıklandı. İşte projede yer alacak konut tipleri...

Toki Prefabrik Hafif Çelik Yapı Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Toki Prefabrik Hafif Çelik Yapı Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli bugün gerçekleştirildi. Toki Prefabrik Hafif Çelik Yapı Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Kartal'da yapıldı.

TOKİ, Van Erciş’de 830 sosyal konut yapacak!

TOKİ'nin Van’da yapacağı sosyal konut projelerinde yer alan dairelerin detayları netleşiyor. Peki, TOKİ Van Erciş projesinde kaç konut yapılacak? Ucuz konuta nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Van Erciş 2022 sosyal konut projesi...

TOKİ Van Erciş projesindeki iş yerlerini satışa çıkardı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Van Erciş projesinde yer alan iş yerlerini 180 ay vade imkanıyla satışa çıkardı.

TOKİ Eskişehir'de ticaret merkezi inşa edecek!

Yatırımlarına son sürat devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Eskişehir'de 2 dükkanlı ticaret merkezi inşa edecek.

TOKİ Iğdır'da 337 yeni konut ve ticaret merkezi inşa edecek!

Dar gelirliler için yeni konut projeleri hayata geçirmeyi sürdüren Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Iğdır'da 337 konut ve 1 adet ticaret merkezi inşa edecek.

TOKİ Mardin Nusaybin ticaret merkezi ihalesi bugün!

Konut dışındaki yatırımlarına da son sürat devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Mardin Nusaybin 52 dükkanlı ticaret merkezi inşaatının ihalesini bugün saat 14:30'da gerçekleştirecek.

TOKİ'den Mardin Nusaybin'e 52 dükkanlı ticaret merkezi! İhalesi yarın!

Konut yatırımları dışında ticaret merkezi yatırımlarını da sürdüren Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Mardin Nusaybin'de 52 dükkanlı ticaret merkezi inşa edecek.

TOKİ'den Mardin Nusaybin'e ticaret merkezi müjdesi!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Mardin İli Nusaybin İlçesi 52 Dükkanlı Ticaret Merkezi İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesini 18 Mayıs tarihinde ihaleye çıkarıyor.

TOKİ Van Erciş'teki 419 dükkanı satışa çıkardı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Van Erciş'te yer alan 419 adet iş yerini satışa çıkardı.

TOKİ Van Erciş projesi için başvuru dönemi bugün sona eriyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Van Erciş kentsel dönüşüm projesinde yer alan iş yerleri için başvuru dönemi bugün sona eriyor.

Arşın Harita Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arşın Harita Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Emrullah Ciğerci ve Gökhan Tekin ortaklığında kuruldu.

toki erciş ticaret merkezi Haberi

toki erciş ticaret merkezi

Başbakanlık Toplu Konut İdaresince (TOKİ) Van'ın Erciş ilçesine inşa edilen yeni ticaret merkezinin, tamamlandığında ilçenin ekonomik anlamda canlanmasına katkı sağlaması hedefleniyor. 


TOKİ Başkan Ergün Turan, Erciş'teki ticaret merkezi projesi hakkında AA muhabirine yaptığı açıklamada, yürütülen kentsel dönüşüm ve gelişim projesinin ilçeye ticari anlamda da katkılar sağlayacağını söyledi.


Kurulması planlanan ticaret merkezinin, kentin ticaret hayatına sağlayacağı büyük katkının yanı sıra şehir insanı için yeni bir sosyal yaşam alanı oluşturacağını belirten Turan, şu bilgileri verdi:


"408 dükkan ve 48 ofisin yer alacağı ticaret merkezinin toplam inşaat alanı yaklaşık 33 bin metrekareyi kapsıyor. Mevcut caminin etrafına kurulacak çarşı niteliğindeki yapının etrafında 4 konak yer alacak. Ticaret merkezinin zemin katları dükkanlara ayrılırken, üst katları ofis olarak kullanılacak. 500 araçlık kapalı otoparkı ile ziyaretçilere park kolaylığı sağlayacak...