05 / 05 / 2024

toki Erzurum emekli projesi

toki Erzurum emekli projesi

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) emeklilerin ev sahibi olması konusunda yeni sezonda ilk çalışmayı Erzurum’dan başlatacak. 

TOKİ Erzurum emekli konutları için başvurular 25 Mart'ta başlayacak!

Toplu Konut idaresi Başkanlığı, Erzurum'da emeklilere konut için başvuruların 25 Mart tarihinde başlayacağını açıkladı.

Erzurum Emekli TOKİ için başvurular 25 Mart'ta başlıyor

TOKİ'nin Erzurum'da emekliler için inşa edilen projeler için başvurular 25 Mart tarihinde başlayacak. Vatandaşların  2+1 daireler için 500 TL, 3+1 daireler için ise bin TL yatırmaları gerekiyor. 

TOKİ Erzurum Malmeydanı 3. Etap emekli sözleşme dönemi!

T.C. Başbakanlık Toplu Konut İdaresi tarafından Erzurum Palandöken Malmeydanı 3.Etap'taki yedek hak sahiplerinin sözleşme imzalama işlemleri bugün itibariyle sona eriyor.

TOKİ Erzurum Mal Meydanı emekli başvuruları!

Erzurum Palandöken Mal Meydanı 3.Etap'ta yer alan 2 oda 1 salon konutlar için başvurular 4 Nisan-12 Mayıs 2017 tarihleri arasında kabul edilecek.

TOKİ Safranbolu Emekli Evleri kura satışları!

TOKİ Safranbolu Emekli Evleri kura satışları 12 Şubat 2016 tarihinde gerçekleşecek. Ödeme planı kapsamında 240 ay vade uygulanan projede aylık taksitler 329 TL'den başlıyor.

Şanlıurfa TOKİ Akabe emekli kura satışları!

Şanlıurfa TOKİ Akabe emekli kura satışları 304 adet konut için gerçekleşecek. 10 bin 60 TL peşinatla daire sahibi olunabilen projede fiyatlar 88 bin TL'den başlıyor.

Kırbağı TOKİ Karaman emekli kura çekiliş sonuçları!

Yunus Emre Kültür Merkezi’nde bugün satışa sunulan TOKİ Karaman Kırbağı Konutları 2 oda 1 salon şeklinde tasarlandı. İşte Kırbağı TOKİ Karaman emekli kura çekiliş sonuçları...

TOKİ Karaman Emekli Konutları'na 7 katı başvuru yapıldı!

TOKİ'nin "Emekli Grup Konut Projesi" kapsamında Karaman merkezde yapılacak 400 konut için kura çekildi.İnşa edilecek konut sayısının yaklaşık 7 katı başvuru yapılması dolayısıyla Yunus Emre Konferans Salonu'nda yoğunluk yaşandı.

TOKİ Erzurum Narman 2. Etap başvuru tarihleri!

TOKİ Erzurum Narman 2. Etap'ta aylık taksitler 701,61 TL'den başlıyor. Projede 3+1 daire tipleri yer alıyor. İşte TOKİ Erzurum Narman 2. Etap başvuru tarihleri...

Konya TOKİ Meram emekli kuraları!

Konya TOKİ Meram emekli kuraları 499 adet daire için gerçekleşecek. Dairelerin 2 oda 1 salon olarak dizayn edildiği projede 240 ay vade fırsatı sunuluyor.

TOKİ Erzurum Narman 2. Etap başvuruları ne zaman?

TOKİ Erzurum Narman 2. Etap fiyatları 136 bin 814 TL'den başlıyor. Projede yer alan 6 adet konut açık satışa çıkarılıyor. Peki TOKİ Erzurum Narman 2. Etap başvuruları ne zaman?

TOKİ Erzurum Palandöken Malmeydanı 579 konut ihalesi 22 Şubat'ta!

Erzurum Palandöken Malmeydanı 3. Etap 579 konut, 32 derslikli ilköğretim okulu ve 750 kişilik cami inşaatları ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi yapım işi ihalesi 22 Şubat 2016 tarihinde gerçekleşecek.

Bursa Nilüfer TOKİ İrfaniye emekli kura çekimi nerede?

TOKİ Bursa Nilüfer İrfaniye'de fiyatlar henüz netleşmedi. Projede aylık taksitler teslimden sonra ödenmeye başlanacak. Peki Bursa Nilüfer TOKİ İrfaniye emekli kura çekimi nerede?

toki Erzurum emekli projesi Haberi

toki Erzurum emekli projesi

Türkiye Emekliler Derneği Erzurum Şube Başkanı Ahmet Degen, emeklilere konut projesinde Büyükşehir Belediyesi tarafından verilen arsaların resmi yazılarını Toplu konut idaresine yetkililerine teslim etti.

Milliyet'te yer alan habere göre Büyükşehir Belediyesi tarafından şehrin muhtelif yerlerinde emeklilere konut için tahsis edilen arsaların resmi yazısını Karaca’ya teslim eden Degen, yeni sezon için Ayhan Karaca’dan söz aldı.

Toplu Konut İdaresi Daire Başkanı Ayhan Karaca’da "emeklilerin konut projesinde daha önce 700 daireyi teslim ettik. Erzurum derneği başkanı bu konuda bizimle çok sıkı temaslar yaptı. sezonun başlaması ile birlikte bizlerde TOKİ olarak ilk etap çalışmasını Erzurum’dan başlatacağız" diye açıklama yaptı. 

Türkiye Emekliler Derneği Erzurum şube Başkanı Ahmet Degen ise, "Büyükşehir Belediye Başkanımız Mehmet Sekmen tarafından emeklilerimize konit için arsa tahsisi yapılmıştı. resmi yazıların hazırlanmasından sonra Ankara’da Toplu...