02 / 05 / 2024

toki eskişehir kentsel dönüşüm projesi

toki eskişehir kentsel dönüşüm projesi

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Ergün Turan, Eskişehir Yunus Emre Devlet Hastanesi, Atatürk Stadyumu ve Odunpazarı ilçesinde kentsel dönüşüm kapsamında yapımı devam eden TOKİ konutlarını denetledi.

TOKİ Eskişehir Odunpazarı Karapınar başvuru günleri!

TOKİ Eskişehir Odunpazarı Evleri'nde 2 adet daire satışta. İşte TOKİ Eskişehir Odunpazarı Karapınar başvuru günleri...

TOKİ Eskişehir Tepebaşı 484 konut ihalesi yarın!

TOKİ Eskişehir İli Tepebaşı İlçesi Aşağısöğütönü Mahallesi 484 Adet Konut, 1 Adet Cami ve Ticaret Merkezi İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:30'da gerçekleşecek.

TOKİ Eskişehir Aşağısöğütönü Konutları ihaleye çıkıyor!

TOKİ’nin Eskişehir Aşağısöğütönü’de yapacağı 484 konutun yeri belli oldu. 19 Eylül’deki ihale sonrasında inşasına başlanacak projedeki evlerin 14 ay içinde teslim edilmesi planlanıyor.

TOKİ Eskişehir Odunpazarı Karapınar fiyatları!

Ödemelere göre 120 aya kadar vade sağlanan projede 2 adet daire satışta. İşte TOKİ Eskişehir Odunpazarı Karapınar fiyatları...

TOKİ Eskişehir Karapınar başvuru dönemi!

TOKİ Eskişehir Karapınar başvuru dönemi 20 Eylül'de başlayacak. Proje 2 adet konut satışa çıkarıldı.

TOKİ Eskişehir Odunpazarı Karapınar Evleri fiyat!

2 adet konutun satışa çıkarıldığı projede 120 aya kadar vade sağlanıyor. İşte TOKİ Eskişehir Odunpazarı Karapınar Evleri fiyat...

TOKİ Eskişehir Odunpazarı başvurusu!

TOKİ Eskişehir Odunpazarı başvurusu 20 Eylül'de başlayacak. Proje 2 adet konut satışa çıkarıldı.

TOKİ Eskişehir Odunpazarı Karapınar başvuruları!

Eskişehir Odunpazarı Karapınar Projesi kapsamında üretilen 2 adet konut 20 Eylül - 30 Aralık 2016 tarihleri arasında açık satış yöntemi ile satışa sunulacak. İşte, TOKİ Eskişehir Odunpazarı Karapınar başvuruları...

TOKİ Eskişehir Odunpazarı Karapınar başvuru!

Toplam 2 adet dairenin satışa sunulduğu projede fiyatlar 186 bin 316 TL'den başlıyor. İşte TOKİ Eskişehir Odunpazarı Karapınar başvuru...

TOKİ Eskişehir'e 484 konut yapacak!

TOKİ, Eskişehir'de 484 konut daha yapmak için düğmeye bastı. Projenin ihalesi 19 Ağustos'ta gerçekleşecek, 2 yıl içinde tamamlanacak.

TOKİ, Eskişehir Yenidoğan’daki 5 gayrimenkul satıyor!

TOKİ, Eskişehir Odunpazarı ilçesi Yenidoğan’da 5 parseli satışa çıkarıyor. Toplam muhammen bedeli 37 milyon olan parsellerin 4’ü konut, 1’i iş merkezi alanı olarak satışa çıkarılacak.

Eskişehir Kentsel Siti’nin geleceğine yön verilecek!

Eskişehir Odunpazarı Belediyesi Kentsel Siti Alan Başkanlığı Yunusemre Kültür ve Sanat Merkezi toplantı salonunda “Alan Yönetimi ve Yönetim Planı” konulu bir toplantı gerçekleştirdi. Toplantıda eşgüdüm içinde çalışmada yaşanan sıkıntılar görüşüldü.

TOKİ Eskişehir'deki 5 gayrimenkulü satacak!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), 18 ilde toplam 81 taşınmazı açık artırma ile satışa çıktığını duyurdu. Eskişehir'den de 5 ayrı konut ve ticaret alanı olan parsel satışa sunulacak.

toki eskişehir kentsel dönüşüm projesi Haberi

toki eskişehir kentsel dönüşüm projesi

Turan, Eskişehir'de yapımı devam eden 600 yataklı Eskişehir Yunus Emre Devlet Hastanesi, Atatürk Stadyumu ve Odunpazarı ilçesinde kentsel dönüşüm kapsamında yapımı devam eden TOKİ konutlarını denetledi. İnşaatları detaylı şekilde inceleyen Turan, müteahhit ve müşavirlerden çalışmalar hakkında bilgi aldı.


“Sosyal konut üreten bir idareyiz”


Eskişehir'de sosyal konut yapacak arazilerin mevcut olduğunu dile getiren Turan, şöyle konuştu: “Şimdi hem ihtiyaçları hem de sahayı görmek için geldik. İnşallah 2015 yılı içerisinde Eskişehir'de konut anlamında yeni inşaat yatırımlarımız olacak. Onları tespit etmek için buradayız. Eskişehir'de konut alanımız var. Biz, sosyal konut üreten bir idareyiz. Bedelli araziyi alıp sosyal konut üretilmez, dolayısıyla kamu arazisi olması gerekir ki vatandaşlarımıza ucuz, nitelikli, sosyal konut üretelim. Eskişehir'de de bu imkânlarımız var şimdi onları tespit edip, Eskişehir'de bin, bin 500...