11 / 05 / 2024

toki eskişehirspor stadı

toki eskişehirspor stadı

Kültür ve Turizm Bakanı Nabi Avcı, Eskişehir'e yapılan yeni stata ilişkin, "Stadın resmi açılışını Sayın Cumhurbaşkanımızın teşrifiyle daha görkemli ve inşallah şampiyonluk yolunda biraz daha mesafe almış olarak yapacağız" dedi.

Eskişehirspor stadının temeli atıldı!

Eskişehirspor'a ait olacak olan Eskişehirspor stadının Sazova mevkisinde yapımına başlandı. Stadın temeli 23 Ağustos 2013 yılında atıldı. 33 bin kişilik olacak stad TOKİ tarafından yapılıyor ...

Yeni Eskişehir Stadı onarıldı! 

Eskişehir'in stadı, yoğun kar yağışı sebebiyle çatısı, gerdirme demirleri, halatları ve çatı direklerinde hasar oluşmuştu. Stadyum hakkında kapatma kararı verilmişti. Eskişehirspor internet sitesinden stadın onarıldığını açıkladı...

Eskişehirspor'un stadı tadilata alınacak!

Bir dönemin efsane takımları arasında yer alan Eskişehirspor, belki de tarihinin en şanssız dönemini yaşıyor. Başkanlık seçimi aylarca devam eden ve maddi sıkıntılar yaşayan Eskişehirspor'a bir şok haber daha geldi...

TOKİ Sakarya şehir stadının eski yerini 77,9 milyon liraya satışa çıkardı!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresince (TOKİ), 27 dönüm alana sahip Sakarya şehir stadının eski yerinin açık artırma usulu satışa çıkardı. Stadın bedeli ise 77 milyon 968 bin 742 lira.

Eskişehirspor'un yeni stadyumu TOKİ'ye devredildi!

Eskişehirspor'un yeni stadyumunda dün önemli bir gelişme yaşandığı Gençlik Hizmetleri Ve Spor İl Müdürü Hüseyin Aksoy açıkladı.

Eskişehirspor'un stadını Cumhurbaşkanı Erdoğan açacak!

Kültür ve Turizm Bakanı Nabi Avcı, Eskişehir'e yapılan yeni stata ilişkin, "Stadın resmi açılışını Sayın Cumhurbaşkanımızın teşrifiyle daha görkemli ve inşallah şampiyonluk yolunda biraz daha mesafe almış olarak yapacağız" dedi.

Eskişehirspor'un yeni stadı yarın açılıyor!

TFF 1. Lig ekiplerinden Eskişehirspor, pazar günü oynayacağı lider Yeni Malatyaspor ile taraftarlarına yeni stadının kapılarını açacak.

Eskişehirspor'un yeni stadı Pazar günü açılacak!

Spor Genel Müdür Yardımcısı Türk: "Eskişehirspor, Yeni Malatyaspor maçını pazar günü yeni stadında oynayacak" dedi.

Eskişehirspor-Bandırmaspor maçı yeni statta oynanacak!

Eskişehirspor Kulübü Başkanı Ünal: "Eskişehirspor taraftarının gözü aydın. Pazar günü Bandırmaspor maçını yeni statta oynayacağız" dedi.

Ergün Turan Eskişehirspor Stadı'nı inceledi!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Ergün Turan, Eskişehir'de 35 bin kişilik stattaki çalışmaları inceledi.

Eskişehirspor Stadı açılış için hazırlanıyor!

2 Eylül Gazetesi köşe yazarı olan Hakkı Bulut bugünkü yazısında Eskişehirsporun yeni stadını anlattı. İşte o yazı...

Eskişehirspor Stadı'nda sona gelindi!

Eskişehir Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Hüseyin Aksoy, kentteki yeni stat inşaatında sona geldiğini ifade etti.

Eskişehirspor Stadı tam hazır olmadan açılmayacak!

Spor Genel Müdür Yardımcısı Türk: "Önümüzdeki 5-6 aylık kısmı heba etmemek adına, stadyumu tam hazır olmadan açmayı düşünmüyoruz" dedi.

Eskişehirspor’un yeni stadının ismi belli oldu!

Eskişehirspor’un yeni stadının isminin ne olacağı çok merak ediliyor ve çok konuşuluyordu.Yeni stadyumun adını ‘ Yeni Atatürk Stadı’ olarak belirtmesi, stadın isminin aynı kalacağı konusunda beklentileri artırdı…

toki eskişehirspor stadı Haberi

toki eskişehirspor stadı

Kültür ve Turizm Bakanı Nabi Avcı, Eskişehir'e yapılan yeni stadın resmi açılışına ilişkin, "Stadın resmi açılışını Sayın Cumhurbaşkanımızın teşrifiyle daha görkemli ve inşallah şampiyonluk yolunda biraz daha mesafe almış olarak yapacağız." dedi.


Avcı, yeni statta oynanan Eskişehirspor-Yeni Malatyaspor maçını izledikten sonra gazetecilere yaptığı açıklamada, Eskişehirspor'un maçı 2-0 kazanmasından dolayı mutlu olduklarını söyledi.


Yeni statta güzel bir başlangıç yapıldığını belirten Bakan Avcı, şöyle konuştu:


"İnşallah hep böyle güzel gider. Misafir takımı da tebrik ediyoruz. Onlar da centilmence mücadele etti. Eskişehirporumuz bir eksikle oynamasına rağmen güzel bir netice aldı. 


Böyle bir açılışa bu skor yakıştı. Bu tesisi Eskişehir'e kazandırmadaki talimatları ve katkıları nedeniyle Cumhurbaşkanımıza, Başbakanımıza, Gençlik ve Spor Bakanımıza, TOKİ'ye ve emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. Stadın resmi açılışını Sayın Cumhurbaşkanımızın teşrifiyle daha görkemli...