21 / 05 / 2024

toki esnaf dönüşümü

toki esnaf dönüşümü

AK Parti, organize perakendecilik karşısında kan kaybeden 5 milyon esnafın dönüşümü için TOKİ'ye özel iş merkezi yaptırılmasını gündemine alıyor. TESK durumu, 'Çok olumlu bir gelişme' olarak değerlendirdi

TOKİ kentsel dönüşüm projelerini hazırlıyor!

Yılkanur İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Nurtaç Yılmaz, TOKİ'nin kentsel dönüşüm yapılması planlanan bölgenin bütün sorunlarını çözüp kendilerine ulaştırdığını belirtti.

Turan Hançerli: TOKİ kentsel dönüşüm yerine lüks konutlar üretti!

İstanbul’da yaşanan 4.6 şiddetindeki depremle birlikte yeniden 1999 depreminin etkileti hatırlandı. Avcılar Belediye Başkanı Hançerli, Avcılar'daki durumu anlatırken, 20 yılın heba edildiğini, TOKİ’nin kentsel dönüşüm yerine lüks konutlar ürettiğini dile getirdi...

TOKİ kentsel dönüşüm başvurusu için istenilen belgeler!

Konut sıkıntısını ortadan kaldırmayı hedefleyen TOKİ, kentsel dönüşüm projelerinde faaliyet göstermek üzere yetkilendirildi. Peki bunun için ne yapmak gerekiyor? İşte TOKİ kentsel dönüşüm başvurusu için istenilen belgeler...

TOKİ kentsel dönüşüm projelerine ilişkin 4 soru TBMM'de!

2014-2018 yılları arasında yıllar bazında taahhüt edilen tarihlerde bitirilemeyen TOKİ kentsel dönüşüm projesi sayısı meclis gündemine taşındı...

TOKİ Tozkoparan dönüşüm ihalesi için geri sayım!

Kentsel dönüşümün merakla beklendiği Güngören Tozkoparan'ın dönüşümü için tarih belli oldu.  60 hektarlık alanı kapsayan Tozkoparan dönüşüm projesi için ihale günü heyecanla bekleniyor. 

TOKİ Tozkoparan dönüşüm ihalesi 18 Temmuz'da!

60 hektarlık alanı kapsayan Tozkoparan dönüşüm projesi için ihale tarihi belli oldu. Tozkoparan Kentsel Dönüşüm Projesi'nin ihalesi 18 Temmuz 2018 tarihinde gerçekleştirilecek.

TOKİ'den dönüşüm projeleri için danışmanlık hizmeti ihalesi!

Türkiye Genelinde İdaremizce Yapılacak Olan Kentsel Dönüşüm Ve Gelişim Projelerinin Hazırlanması ile İlgili Mühendislik ve Mimarlık İşleri Danışmanlık Hizmet Alımı İşi ihalesi yarın saat 11:30'da yapılacak.

Şehzadeler'de TOKİ ile dönüşüm için imzalar atıldı!

Manisa'nın Şehzadeler ilçesindeki Gediz, Kocatepe, Bayındırlık, İshakçelebi ve Dilşikar mahallelerinde dönüşüm başlıyor. 

Uşak TOKİ kentsel dönüşüm kuraları bugün çekilecek!

Uşak TOKİ kentsel dönüşüm kura çekilişi bugün yapılacak, proje kapsamında 325 adet konut bulunuyor.

Uşak TOKİ kentsel dönüşüm kura sonuçları listesi!

Uşak TOKİ kentsel dönüşüm kura sonuçları listesi henüz açıklanmadı, proje 325 adet konuttan meydana geliyor.

TOKİ kentsel dönüşüm başvurusu için neler gerekli?

TOKİ'nin Türkiye genelinde geliştirdiği projeler kapsamında kentsel dönüşüm de yer alıyor.Peki TOKİ kentsel dönüşüm başvurusu için neler gerekli?

10 soruda TOKİ kentsel dönüşüm ve yenileme süreci!

TOKİ'nin kentsel dönüşüm ve yenileme projelerinde süreç nasıl işliyor? İşte bu konu hakkında vatandaşların aklına takılan sorular ve cevapları.. 10 soruda TOKİ kentsel dönüşüm ve yenileme süreci..

Esnaf kentsel dönüşüm istiyor mu?

Güneş Gazetesi köşe yazarı olan İslam Memiş, bugünkü yazısında kentsel dönüşüm projelerinde esnafın durumunu değerlendirdi. İşte o haber...

toki esnaf dönüşümü Haberi

toki esnaf dönüşümü


Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Bülent Gedikli, mevcut ekonomik yapının Türkiye'deki 4 milyon esnafı ve 1 milyon serbest meslek mensubunu sıkıştırdığını söyledi. Anadolu Aslanları İşadamları Derneği (ASKON) tarafından düzenlenen, "2007 Yılı Değerlendirmesi- 2008 Projeksiyonu" başlıklı programda konuşan Bülent Gedikli, Acil Eylem Planı'nda yer alan 'Esnaf dönüşüm' programı çerçevesinde konuya çözümler üretmeye çalıştıklarını belirterek, "Bu yapıları adım adım değiştirmek durumundayız. Çünkü mevcut ekonomik yapı bu iki kesimi yavaş yavaş sıkıştırıyor. Biz de en büyük desteği bu iki kesimden alıyoruz. Anketler bunu gösteriyor. Aileleriyle birlikte 25 milyonluk esnaf kesiminin dönüşümü için TOKİ iş merkezleri yapabilir. Böylelikle bu kesime yeni bir yön verilebilir" dedi.


ESNAFA ÖZEL ÇARŞILAR


2007 sonu itibariyle 288 bin 465 konut üreten TOKİ, önümüzdeki dönem bu sayıyı 500...