29 / 04 / 2024

TOKİ Esnaf evleri

TOKİ Esnaf evleri

TOKİ, dar gelirli ve emeklilerden sonra esnaf için de konut yapmaya hazırlanıyor. Artık evsiz esnaf kalmayacak. Normal piyasa şartlarında kazançlarından artırarak bir ev sahibi olamayan esnafa TOKİ ev yapacak.

TOKİ Esnaf Konutları başvuru detayları!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından başlatılan kampanya kapsamında Türkiye genelinde esnafların uygun koşullar ile ev sahibi olması planlanıyor. İşte TOKİ Esnaf Konutları başvuru detayları...

TOKİ Esnaf Evleri projesi!

'Evsiz esnaf kalmayacak' sloganıyla başlatılan TOKİ esnaf projesi ile Türkiye genelindeki esnafların ev sahibi olması amaçlanıyor. İşte, TOKİ Esnaf Evleri projesi detayları...

TOKİ Esnaf Evleri başvuru işlemleri!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı,Türkiye genelindeki esnaflara özel konut projesi geliştirecek. Proje kapsamında tüm esnafların ev sahibi olması amaçlanıyor.

TOKİ'den esnafa özel konut projesi!

TESK Genel Başkanı Bendevi Palandöken, evsiz esnaf kalmayacağını, normal piyasa şartlarında kazançlarından artırarak bir ev sahibi olamayan esnafa Toplu Konut İdaresi Başkanlığının (TOKİ) ev yapacağını belirtti.

TOKİ Esnaf Konutları kampanyası!

TOKİ Esnaf Konutları kampanyası kapsamında esnafın geleceği garanti altına alınıyor. Kira öder gibi uygun taksitlerle ev sahibi olunabilecek projede başvurular devam ediyor.

Evsiz esnaf kalmayacak!

TESK Genel Başkanı Bendevi Palandöken, "Normal piyasa şartlarında kazançlarından artırarak bir ev sahibi olamayan esnafımıza TOKİ ev yapacak" dedi.

TOKİ'den esnafa özel proje!

Piyasa şartlarında kazançlarından artırarak ev sahibi olamayan esnaflara özel TOKİ'den konut ve dükkan müjdesi geldi.

TOKİ Esnaf projesi!

TOKİ esfana özel ev yapacak. Esnaflar kira öder gibi ucuz taksitlerle bulunduğu ilde evini alabilecek. İşte, TOKİ Esnaf projesi detayları...

İstanbullulara müjde! TOKİ Vadi Evleri 6. Kısım'daki 14 adet 3+1 ev satışa çıkıyor!

Gaziosmanpaşa Belediyesi, TOKİ Vadi Evleri 6. Kısım'daki 14 adet 3+1 evi satıyor. Peki Gaziosmanpaşa Bağlarbaşı'nda yer alan evlerin fiyatları ne kadar? 

TOKİ Ardahan kura çekimi ne zaman yapılacak? TOKİ Ardahan evleri hangi ilçelerde yapılacak?

TOKİ Ardahan kura çekimi ne zaman yapılacak? TOKİ Ardahan evleri hangi ilçelerde yapılacak? soruları şu sıralarda çok sık sorulmaktadır. İşte TOK kura çekimine dair merak edilenler!

TOKİ Şırnak kura çekimi ne zaman yapılacak? TOKİ Şırnak evleri hangi ilçelerde yapılacak?

TOKİ Şırnak kura çekimi ne zaman yapılacak? TOKİ Şırnak evleri hangi ilçelerde yapılacak? soruları şu sıralarda çok sık sorulmaktadır. İşte TOK kura çekimine dair merak edilenler!

Elazığ'da depremzedeler yeni evlerinin anahtarlarını aldı! 

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile Elazığ'da seferberlik ilan eden TOKİ, depremde evleri yıkılan ve isimleri kurayla belirlenen vatandaşlara yeni evlerinin anahtarlarını teslim etmeye başladı...

TOKİ 2020 evleri hangi illerde var?

TOKİ 2020 evleri hangi illerde var sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Projeler için başvurular 16 Aralık tarihi itibariyle başlayacak.

TOKİ Camikebir Evleri satışa hazırlanıyor!

TOKİ tarafından hayata geçirilecek olan Camikebir Mahallesinde toplamda 138 adet daire bulunuyor. TOKİ Camikebir Evleri satışa hazırlanıyor.

TOKİ Kargı Evleri kurası ne zaman?

1 milyon TL yatırım değeriyle inşa edilen proje 243 adet konut satışta. Peki TOKİ Kargı Evleri kurası ne zaman?

TOKİ Emekevler Evleri kura çekilişi nerede?

Ödemelere göre 20 seneye kadar vade imkanı sağlanan projede 623 adet daire mevcut. Peki TOKİ Emekevler Evleri kura çekilişi nerede?

TOKİ Kula Evleri başvuruları!

TOKİ tarafından hayata geçirilen 208 konutluk Manisa Kula Alt Gelir Grubu projesinde yer alan 2 adet konut kurasız olarak satılıyor. İşte, TOKİ Kula Evleri başvuruları..

TOKİ Kayabaşı 2 bin 512 Konutları!

5 etap şeklinde tasarlanan TOKİ Kayabaşı 2 bin 512 Konutları projesi İstanbul Kayabaşı'nda inşa ediliyor. TOKİ Kayabaşı Evleri 85 bin metrekare inşaat alanda yükseliyor.

Çanakkale Ayvacık TOKİ Emekli Evleri başvurusu!

Çanakkale Ayvacık TOKİ Emekli Evleri başvurusu 27 Haziran Pazartesi günü başladı ve devam ediyor. Projede ödeme planına göre 240 aya kadar vade sağlanıyor.

TOKİ Gerger Evleri son başvuru!

TOKİ Gerger Evleri projesinde yer alan 55 adet konut; kurasız olarak açık satışa sunuluyor. Başvuruların başladığı TOKİ Gerger Evleri'nde son başvurular ne zaman?

Sivas İmranlı TOKİ Emekli Evleri kura sonucu!

Sivas İmranlı TOKİ Emekli Evleri kura sonucu bugün çekildi. Daire tiplerinin 2+1 şeklinde dizayn edildiği TOKİ Sivas İmranlı'da ödemelere göre 240 aya varan vade sağlanıyor.

TOKİ Esnaf evleri Haberi

TOKİ Esnaf evleri


TOKİ, dar gelirli ve emeklilerden sonra esnaf için de konut yapmaya hazırlanıyor. Artık evsiz esnaf kalmayacak. Normal piyasa şartlarında kazançlarından artırarak bir ev sahibi olamayan esnafa TOKİ ev yapacak. Esnaf, kira öder gibi ucuz taksitle bulunduğu ilde evini alabilecek


Kiralama imkanı da olacak

2 milyondan fazla esnaf bu ülkenin ekonomisine büyük katkılar sunuyor. Esnaf ve sanatkarlar her zaman kazanmıyor, borçlar hemen kapanmıyor. Alacaklıların biri gitse diğeri geliyor. Günün ya da ayın sonunda elde avuçta sıcak paradan eser kalmıyor. Bu yüzden esnafın birikim yapması çok da kolay olmuyor. 

Tasarruf etme imkanı bulamayarak ev ya da dükkan sahibi olamayan esnaf için devlet harekete geçti. Şimdiye kadar binlerce dar gelirlinin ev sahibi olmasını sağlayan Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ), şimdi de evsiz esnaf ve sanatkarları...