24 / 05 / 2024

toki esnaf konutu

toki esnaf konutu

Emeklilerle birlikte çeşitli kesimlere tanınan ucuz konut sistemi için esnaf da devreye girdi. Projeye göre TOKİ esnaf için özel konut üreterek avantajlı taksitlerle satacak.

TOKİ 30 konutu satışa çıkardı! Fiyatlar belli oldu! 515 bin TL'den başlıyor! 2+1 ve 3+1 konut fırsatı sizleri bekliyor

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından son dakika duyurusu geldi. 30 konutun satışa çıkarıldığını duyuran TOKİ fiyat listesini açıkladı. 515 bin TL'den başlayan konutların satışları kura ile yapılacak. İşte ayrıntılar...

TOKİ 110 konutu satışa çıkarıyor! Gaziosmanpaşa’dan konut alma fırsatını kaçırmayın!

TOKİ konut sahibi olmak isteyenleri hayallerine kavuşmaya devam ediyor. İşte TOKİ, Gaziosmanpaşa konutlarına dair detaylar!

TOKİ binlerce konutu satışa çıkardı!

Dar gelirli vatandaşları ev sahibi yapmayı amaçlayan TOKİ birçok ildeki binlerce konutu satışa çıkardı. Açık satış yöntemi ile satılan evleri almak isteyenler TOKİ’ye başvurabiliyor.

TOKİ 267 konutu satışa çıkardı!

Dar gelirli vatandaşlar TOKİ sayesinde ev sahibi olma fırsatını yakalıyor. TOKİ tarafından yayımlanan ihale ilanına göre İstanbul, Manisa, Bursa ve Balıkesir'in yer aldığı illerdeki 267 adet konut için satış yapılacak. 

TOKİ'den konutu olmayan er ve erbaşlara öncelik!

Yeni askerlik sistemi teklifi, TBMM Genel Kurulunda kabul edildi. Buna göre, TOKİ yaptığı konutların tahsisinde, kendi üzerine kayıtlı konutu olmayan erbaş ve erler öncelikli istifade ettirilebilecek...

TOKİ 16 ildeki 4 bin 957 ucuz konutu satıyor!

Dar gelirli ve emeklileri ev sahibi yapan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, 16 ildeki 4 bin 957 konutu satışa çıkardı. Projedeki konutlar için en düşük taksit bedeli 304 TL olarak belirlendi.

TOKİ Kasım'da 7 bin 807 konutu satışa çıkarıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, dar gelirlileri ev sahibi yapmaya devam ediyor. TOKİ Kasım ayı itibariyle 7 bin 807 konutu satışa çıkarıyor.

TOKİ 15 ildeki 4 bin 464 konutu satıyor!

Dar gelirli ve emeklileri ev sahibi yapan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, 15 şehirdeki 4 bin 464 konutu satışa çıkardı. Projedeki konutlar için en düşük taksit bedeli 304 TL olarak belirlendi.

TOKİ Ankara'daki 1.489 ucuz konutu satışa çıkarıyor!

Dar gelirli vatandaşları ev sahibi yapmaya devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Ankara'da 4 yeni kampanyaya daha başladı. TOKİ yarın itibariyle başkentteki 1.489 konutu satışa çıkarıyor.

TOKİ Sincan'daki bin 250 konutu satışa çıkardı!

TOKİ, kentsel yenileme uygulaması kapsamında Ankara Sincan Saraycık Mahallesi'ndeki bin 250 konutu satışa çıkardı. Aylık taksitlerin bin 184 TL'den başladığı konutlar için başvurular 1 Kasım'da başlayacak.

TOKİ 31 ildeki 3 bin 930 konutu satıyor!

Dar gelirli ve emeklileri ev sahibi yapan TOKİ, 31 şehirde bulunan 3 bin 930 konutu satışa çıkardı. TOKi, emeklileri 167 liradan başlayan taksit seçenekleriyle ev sahibi yapıyor.

TOKİ 5 ildeki 238 konutu yarın satışa çıkarıyor!

Türkiye'nin birçok noktasında konut inşa eden TOKİ, dar ve orta gelirlileri ev sahibi yapmaya devam ediyor. TOKİ, 5 ilde bulunan 238 adet konutu yarın satışa çıkarıyor. 

TOKİ Samsun'daki 408 konutu satıyor!

TOKİ, 35 ilde toplam 5 bin 543 konutu satışa sundu. Samsun'da kurasız olarak satılacak olan 408 adet konutun başlangıç fiyatı ise 116 bin TL.

toki esnaf konutu Haberi

toki esnaf konutu

Başta emekliler olmak üzere birçok kesime ucuz konut kontenjanı ayıran TOKİ'nin esnaf için de ucuz konut üretmesi gündeme geldi. Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu (TESK) Başkanı Bendevi Palandöken, TOKİ kentsel dönüşüm bölgelerinde esnafa da yer verilmesi gerektiğine dikkati çekti. Palandöken şunları kaydetti: "Uygun fiyat ve avantajlarla halkımızın ev almasını sağlayan TOKİ, 81 ilin 800 ilçesinde 2 bin 992 şantiyede 633 bin 336 konut üretti. Bu rakam, 100 bini aşkın nüfuslu 25 şehre denk geliyor. TOKİ şehir gibi kurduğu mahallelerde halka hizmet verecek esnafımızı da unutmamalıdır. Yapılacak olan esnaf mahalleleri ile ekonominin kılcal damarı olan esnafımız da düşünülmelidir. TOKİ, kısıtlı geliri olan esnafımıza avantajlı ve uygun fiyatlarla dükkan yaparak, onları ekonomiye kazandırmalıdır. Bu uygulama ile şehrin dokusu bozulmadan, ekonomik kültürü...