18 / 05 / 2024

toki esnaf taksitle konut

toki esnaf taksitle konut

Emeklilerle birlikte çeşitli kesimlere tanınan ucuz konut sistemi için esnaf da devreye girdi. Projeye göre TOKİ esnaf için özel konut üreterek avantajlı taksitlerle satacak.

TOKİ arsa 2022 başvuruları 2 gün sonra başlıyor! TOKİ'den taksitle ve faizsiz arsa fırsatı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığından arsa almak isteyenlerin merakla beklediği TOKİ 2022 arsa başvuruları 2 gün sonra başlıyor. İşte TOKİ'den arsa alabilmek için gerekli şartlar...

TOKİ'den 552 lira taksitle konut fırsatı!

Dar ve orta gelirli aileler için yeni konutlar inşa eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın yarın itibariyle satışa çıkaracağı projelerden 552 TL taksitle konut sahibi olmak mümkün...

TOKİ'den 646 lira taksitle ev fırsatı!

Dar ve orta gelirli aileleri konut sahibi yapan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı 646 lira taksitle ev sahibi olma fırsatı sunuyor.

TESK'ten esnafın kamu borçları için erteleme talebi!

TESK Genel Başkanı Palandöken, esnafın pandemi dolayısıyla ödeme sıkıntısı yaşadığını belirterek "Temmuz ayından itibaren yıl sonuna kadar ödenmesi gereken vergi ve primler, 2021 yılından başlamak üzere taksitle ödenecek şekilde ertelenmeli." dedi.

TOKİ'den 7 bin lira peşinat 303 lira taksitle ev fırsatı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı 7 bin lira peşinat ve 303 lira taksitle konut fırsatı sunuyor. Projelerde yer alan konutlar kurasız olarak açık satış yöntemiyle satışa çıktı.

TOKİ'den 5 bin lira peşinat, 344 lira taksitle ev fırsatı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı 17 ilde 5 bin lira peşinat ve 344 lira taksitle konut fırsatı sunuyor. Projeler kurasız olarak açık satış yöntemiyle satışa çıktı.

TOKİ'den 351 lira taksitle çekilişsiz kurasız konut fırsatı!

Dar ve orta gelirli aileleri konut sahibi yapan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı 10 bin TL peşinat ve 351 TL taksitle ev sahibi olma fırsatı sunuyor.

TOKİ'den 6 bin lira peşinat, 344 lira taksitle ev!

Dar ve orta gelirli aileleri ev sahibi yapmaya devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı 6 bin TL peşinat ve 344 lira taksitle ev sahibi olma fırsatı sunuyor.

TOKİ'den aylık 321 lira taksitle ev fırsatı!

Dar ve orta gelirli aileleri konut sahibi yapan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı 7 bin lira peşinat, 321 lira taksitle ev fırsatı sunuyor.

TOKİ'den dar gelirliye 345 lira taksitle ev müjdesi!

Dar gelirli aileler TOKİ'nin ucuza satışa sunduğu dairelerle ev sahibi olabiliyor. Toplam 280 bin konutu satışa çıkaran TOKİ'den 345 lira taksitle ev sahibi olunabiliyor.

TOKİ'den 388 lira taksitle konut!

Dar ve orta gelirli aileler için yeni konutlar üreten Toplu Konut İdaresi Başkanlığı 6 yeni kampanyaya başladı. TOKİ'nin satışa sunduğu projelerden 388 lira taksitle ev sahibi olmak mümkün.

TOKİ'den 305 lira taksitle konut fırsatı!

Dar ve orta gelirli aileler için konut inşa eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı 11 yeni kampanyaya başladı. TOKİ'nin satışa çıkardığı projelerden 305 lira taksitle konut sahibi olunabiliyor.

TOKİ'den 359 TL taksitle ev fırsatı!

Dar ve orta gelirli aileleri ev sahibi yapmayı sürdüren Toplu Konut İdaresi Başkanlığı 4 yeni kampanyaya başladı. TOKİ'nin satışa sunduğu projelerden 359 TL taksitle konut sahibi olunabiliyor.

toki esnaf taksitle konut Haberi

toki esnaf taksitle konut

Başta emekliler olmak üzere birçok kesime ucuz konut kontenjanı ayıran TOKİ'nin esnaf için de ucuz konut üretmesi gündeme geldi. Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu (TESK) Başkanı Bendevi Palandöken, TOKİ kentsel dönüşüm bölgelerinde esnafa da yer verilmesi gerektiğine dikkati çekti. Palandöken şunları kaydetti: "Uygun fiyat ve avantajlarla halkımızın ev almasını sağlayan TOKİ, 81 ilin 800 ilçesinde 2 bin 992 şantiyede 633 bin 336 konut üretti. Bu rakam, 100 bini aşkın nüfuslu 25 şehre denk geliyor. TOKİ şehir gibi kurduğu mahallelerde halka hizmet verecek esnafımızı da unutmamalıdır. Yapılacak olan esnaf mahalleleri ile ekonominin kılcal damarı olan esnafımız da düşünülmelidir. TOKİ, kısıtlı geliri olan esnafımıza avantajlı ve uygun fiyatlarla dükkan yaparak, onları ekonomiye kazandırmalıdır. Bu uygulama ile şehrin dokusu bozulmadan, ekonomik kültürü...