02 / 10 / 2024

TOKİ gayrimenkul fuarları

TOKİ gayrimenkul fuarları

Türkiye'de planlı kentleşmenin öncülerinden Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ), Uluslararası Gayrimenkul Fuarı MIPIM'e çıkarma yapmaya hazırlanıyor.

Konut fiyatları yüzde 100 artacak: Uzman isim tarih verdi ve 'Toprak olur, ev olur ŞİMDİ ALIN' dedi! 

Girişimci, Tok’s Emlak ve D.T İnşaat Kurucusu Deniz Tok, gayrimenkul alınması gereken zamanı açıkladı. İşte o paylaşım...

Mitanya Global Gayrimenkul Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mitanya Global Gayrimenkul Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi bugün MEdya Tok tarafından kuruldu.

Kazakistan ve Özbekistan emlak fuarlarıyla Türkiye'de gayrimenkul satışları artacak!

Gayrimenkul sektörü Uluslararası Emlak Fuarları ReExpo ve Second Home; Kazakistan, Özbekistan, Libya, Hollanda, Belçika ve Pakistan fuarlarında bir araya gelecek. Fuarlarla Türkiye'deki gayrimenkul satışının artacağı öngörülüyor.

Uluslararası gayrimenkul sektörü Reexpo Fuarında bir araya gelecek!

Atılım Fuarcılık tarafından gerçekleştirilecek Uluslararası Gayrimenkul ve Yatırım Fuarları ReExpo ve Second Home; Kazakistan, Özbekistan, Libya, Ürdün, Pakistan, Hollanda, Belçika olmak üzere 7 ülkede gerçekleştirilecek. 

Milli Emlak ve TOKİ 43 ilde 1.520 gayrimenkulü satıyor!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü ile TOKİ, 2021'in son günlerinde hazine arazilerinin satışını hızlandırdı. Her iki kurum 43 farklı şehirdeki 1.520 adet gayrimenkulü satışa çıkardı.

SGK'dan İstanbul'da 27 milyon 231 bin TL'ye satılık 37 gayrimenkul!

Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanlığı, Ömür İstanbul, Esenler TOKİ konutları ve Bostancı City'de yer alan 37 gayrimenkulü ihale ile satışa sunuyor. 

TOKİ, Park Mavera 3 için ihraç ettiği gayrimenkul sertifikalarını ödedi!

TOKİ tarafından Park Mavera 3 projesi kapsamında ihraç edilen TRNTOKI00011 ISIN kodlu Gayrimenkul Sertifikalarının tali ediminde konutların satışından elde edilen fon ve fonun getirisi, yatırım kuruluşlarının hesaplarına aktarıldı...

Gelecek Tasarruf Gayrimenkul Otomotiv ve Organizasyon Anonim Şirketi kuruldu!

Gelecek Tasarruf Gayrimenkul Otomotiv ve Organizasyon Anonim Şirketi bugün Sultangazi'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ali Toköz, Burhan Tanrıverdi, Fatih Taşdemir, Hayrettin Ankay ve Raşit Fidan tarafından kuruldu.

Meskenevim Gayrimenkul Yatırım Organizasyon Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Meskenevim Gayrimenkul Yatırım Organizasyon Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Üsküdar'da 50 milyon TL sermaye bedeli ile Duran Ateş, Enes Malik Ay, Muhammed Musab Tok, Ömer Burkay ve Serdar Turhan tarafından kuruldu.

İLBANK Arnavutköy'deki 47 gayrimenkulü 1.5 milyar TL'ye satıyor!

Özelleştirme İdaresi, Mili Emlak ve TOKİ'den sonra yerel yönetimleri fonlayan İller Bankası, mülkiyetinde bulunan 47 adet gayrimenkulü satışa çıkardı.

İLBANK 3 ildeki 20 gayrimenkulü satıyor!

Özelleştirme İdaresi, Mili Emlak ve TOKİ'den sonra yerel yönetimleri fonlayan İller Bankası, mülkiyetinde bulunan 20 adet gayrimenkulü satışa çıkardı.

Emlak Konut, Yalı Ataköy'den 5.1 milyon TL'lik gayrimenkul aldı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Yalı Ataköy projesindeki 22 No'lu apart üniteyi KDV dahil 5 milyon 118 bin 768 TL'ye TOKİ'den satın aldı...

İMSİAD ve RUMELİSİAD inşaat sektörünün geleceğini fuarda ağırladı!

İnşaat Müteahhitleri Sanayici ve İş Adamları Derneği ile Rumelili Yönetici Sanayici ve İşadamları Derneği’nin inşaat sektörünün geleceği olan Hürriyet Endüstri Meslek Lisesi öğrencilerini 17. Bursa Yapı ve 4. Rising City Gayrimenkul fuarlarında ağırladı.

TOKİ gayrimenkul fuarları Haberi

TOKİ gayrimenkul fuarları

TOKİ, 15-18 Mart arasında gerçekleşecek MIPIM'de yeni ve eski projelerini tanıtacak. TOKİ Başkanı Ergün Turan, yaptığı açıklamada MIPIM'in, Türkiye'nin yatırım olanaklarını dünyaya tanıtmakta bir fırsat olduğuna ve global emlak pazarının önde gelen organizasyonları arasında yer aldığına vurgu yaparak şöyle konuştu: "MIPIM, tek bir yerde ve tek bir zamanda bütün gayrimenkul profesyonellerine yönelik karar vericileri bir araya getirerek, yeni iş bağlantılarının kurulmasına ve küresel bir network oluşturulmasına fırsat sağlıyor." Son 10 yılda siyasi istikrar ile küresel kriz dalgasının Türkiye'yi teğet geçtiğine dikkat çeken Turan, "Konut ve inşaat sektörü de piyasa kırılganlıklarından büyük ölçüde korunarak ilerleme sürecinde. Global ölçekteki dalgalanmalara karşın yapısal bir denge içinde olan sektörümüz, bu duruşunu, dev altyapı yatırımlarıyla; aralarında konut sektörünün de bulunduğu yan alanları besleyen ilerlemeci...