29 / 04 / 2024

TOKİ Gazipaşa evleri

TOKİ Gazipaşa evleri

TOKİ Başkanlığı, Gazipaşa'da konut yapacağı arazilerin tapusunu devraldı .TOKİ uzmanı Kadir Daşçı, Gazipaşa Belediyesi'nin öncülüğünde çalışmanın bu noktaya geldiğini söyledi.

TOKİ Antalya Gazipaşa evleri ne kadar, kaç TL? 6 soruda TOKİ Gazipaşa!

Türkiye’nin merakla beklediği TOKİ sosyal konut projesinin detayları açıklandı. Antalya 2022 sosyal konut projesinin ayrıntıları belli oldu. Peki TOKİ Antalya Gazipaşa projesinde toplam kaç konut yapılacak? TOKİ Antalya Gazipaşa 2022 fiyatı ne kadar?

Antalya Gazipaşa'ya yeni TOKİ projesi!

Gazipaşa Belediye Başkanı Adil Çelik’in girişimleri sonucu Toplu Konut İdaresi (TOKİ), Bakılar ve Koru mahallelerinde bulunan, Malmüdürlüğü’ne ait toplamda 144 dönüm araziye konut inşa etmete karar vermişti. 

TOKİ Gazipaşa'da konut yapacağı arazilerin tapusunu aldı!

TOKİ Başkanlığı, Gazipaşa'da konut yapacağı arazilerin tapusunu devraldı .TOKİ uzmanı Kadir Daşçı, Gazipaşa Belediyesi'nin öncülüğünde çalışmanın bu noktaya geldiğini söyledi.

Antalya Gazipaşa'ya TOKİ müjdesi!

Antalya Gazipaşa AK Parti İlçe Başkanı Yakup Pişkin, basın mensuplarıyla bir araya geldi. Koru ve Bakırlı'da yer alan 172 dönümlük arsanın TOKİ'ye tahsis edildiğini söyleyen Pişkin, Gazipaşalı vatandaşların ev sahibi olacağı müjdesini verdi.

TOKİ Şırnak Gazipaşa'da bin 600 konut inşa edecek!

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Şırnak’ın Gazipaşa Mahallesi’nde bin 600 konut ve 100 iş yerinin temelini attı. Proje 2 etap halinde yükselecek.

Almanlar yatırım için Gazipaşa'yı tercih ediyor!

Gazipaşa yabancıların tercihi olmaya devam ediyor. İlçede yerleşik olarak yaşayan vatandaşlar Gazipaşa'yı ikinci vatanları olarak görüyor.

Gazipaşa'ya dev AVM açılıyor!

Gazipaşa Sanayi Kooperatifi, AVM projesinden vazgeçmiyor. Başkan Efe, sermaye artırımı yaptıklarını ve yapı inşaat ruhsatı alarak AVM projesini kalıcı hale getireceklerini belirtti

FETÖ'nün Gazipaşa'daki yurdu, devlet tarafından hizmete açılacak!

Gazipaşa’da FETÖ ile bağlantılı olduğu gerekçesiyle el konulan inşaat halindeki yurt, devlet tarafından üniversite öğrencilerinin hizmetine sunulacak. Böylelikle Rahmi Büyükballı Meslek Yüksek Okulu öğrencilerinin barınma sorunu ortadan kalkmış olacak.

Piyalepaşa Evleri Beyoğlu 2016 fiyat listesi!

Piyalepaşa Evleri Beyoğlu 2016 fiyat listesi 706 bin 200 TL'den başlangıç gösteriliyor. Piyalepaşa Evleri'nde 24 ay sıfır faizle taksitli ödemeler yapılıyor...

Gazipaşa’ya engelli hizmet merkezi ve yaşlı lokali geliyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi Gazipaşa’da engelli ve yaşlı vatandaşların yaşam standartlarını arttırmak, sorunlarına çözüm üretmek amacıyla Engelli Hizmet Merkezi ve Yaşlı Lokali açıyor.

Gazipaşa-Anamur arası 35 dakikaya inecek!

Gazipaşa-Anamur arasındaki 410 metre uzunluğundaki Melleç Viyadüğunde çalışmalar hızla devam ediyor. 12 Temmuz 2016 tarihinde yapımına başlanan viyadükte çalışmalar tamamlandığında, Anamur-Gazipaşa arası 4,5 kilometre kısalacak.

Piyalepaşa Evleri güncel daire fiyatları!

Piyalepaşa Evleri güncel daire fiyatları 706 bin 200 TL'den başlıyor. Piyalepaşa İstanbul projesi Aralık 2018'de teslim edilecek...

Antalya Gazipaşa'da konut fiyatları arttı!

Son yıllarda gayrimenkul piyasasının gözdesi haline gelen Antalya Gazipaşa'da, ev ve dükkan kiraları astronomik rakamlara ulaştı. Artan arsa maliyetleri ve yeni projelerle birlikte konut fiyatları da uçuşa geçti.

TOKİ Gazipaşa evleri Haberi

TOKİ Gazipaşa evleri

BAŞBAKANLIK Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığı, Gazipaşa'da konut yapacağı arazilerin tapusunu devraldı.


TOKİ'nin Gazipaşa'da yaptığı çalışmalar sonuçlandırıldı. Bakılar ve Koru mahallelerinde bulunan Mal Müdürlüğü'ne ait toplam 144 dönüm arazi TOKİ'ye devredildi. Gazipaşa Tapu Müdürlüğü'nde düzenlenen imza törenine Belediye Başkan Yardımcısı Semra Yalçın Bilgiç, Gazipaşa Mal Müdürü Cavit Özer, TOKİ uzmanı Kadir Daşçı ve Gazipaşa Tapu Müdürü Zafer Çapur katıldı. İmza atma törenin ardından Mal Müdürlüğü'ne ait 144 dönüm arazi TOKİ'ye devredildi.


TOKİ uzmanı Kadir Daşçı, Gazipaşa Belediyesi'nin öncülüğünde çalışmanın bu noktaya geldiğini belirterek, "Tespit ettiğimiz arazinin bugün devrini gerçekleştirdik. Koru ve Bakılar mahallesinde çok güzel bir arazide, yöre mimarisine uygun projelerle inşallah projemizi hayata geçireceğiz. Gazipaşa'ya şimdiden hayırlı uğurlu olsun" dedi.


Gazipaşa Belediye Başkanı Çelik de göreve geldiği günden bu yana ilçe...