29 / 04 / 2024

toki giresun yurt

toki giresun yurt

Ak Parti Giresun İl Başkanı Hasan Aydın TOKİ aracılığı ile Giresun'a yurt binası yapılacağı müjdesini verdi. Aydın, yurt binasının 40 milyon liraya mal olacağını ve proje ihalesinin 10 Şubat'ta gerçekleştirileceğini söyledi.

TOKİ'nin yurt dışında yaptığı inşaatlar TBMM'de!

OKİ tarafından yurt dışında yapılan inşaatlar TBMM'de konu oldu. CHP Trabzon Milletvekili Haluk Pekşen, TOKİ'nin yurt dışı projelerine ilişkin soru önergesi hazırladı..

TOKİ Giresun Merkez Aksu ve Küçükköy başvuruları!

TOKİ Giresun Merkez Aksu ve Küçükköy başvuruları hakkında detaylar haberimizde yer alıyor. 3+1 nitelikteki 7 adet daire açık satış yöntemi ile satışa sunuluyor.

TOKİ Giresun son başvuru tarihi bugün!

Giresun Merkez Aksu ve Küçükköy Toplu Konut Uygulaması kapsamındaki konutlar için başvurular bugün sona eriyor.

TOKİ Giresun Bulancak Konutları sahiplerini buldu!

TOKİ tarafından hayata geçirilen Giresun Bulancak projesinde yer alan 342 konut sahiplerini buldu.

TOKİ Giresun Merkez Aksu ve Küçükköy başvuruları!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, Giresun Merkez Aksu ve Küçükköy Toplu Konut Uygulaması kapsamında yer alan 304 adet konut için son başvuru tarihi bugün olarak belirlendi.

TOKİ Giresun Güce 2017 son başvuru!

TOKİ'nin Giresun Güce projesinde stoklarda kalan 2 adet konut açık satış ile satılıyor. Peki, TOKİ Giresun Güce 2017 son başvuru tarihi ne zaman?

TOKİ Giresun Aksu ve Küçükköy son başvurusu ne zaman?

TOKİ'nin Giresun Merkez Aksu ve Küçükköy Toplu Konut Uygulaması kapsamındaki 304 adet açık satışa çıkıyor. Peki, TOKİ Giresun Aksu ve Küçükköy son başvurusu ne zaman?

TOKİ Giresun Şebinkarahisar 82 konut ihalesi bugün!

TOKİ tarafından Giresun İli Şebinkarahisar İlçesi Bülbül Mahallesi'nde inşa edilecek olan 82 konut için ihale bugün yapılacak.

TOKİ Giresun Şebinkarahisar Konutları'nın ihalesi 3 Mayıs'ta!

TOKİ tarafından Giresun Şebinkarahisar'a inşa edilecek 82 konutun ihalesi 3 Mayıs'ta gerçekleşecek. İhale 500 gün sürecek.

TOKİ Giresun Şebinkarahisar 82 konut ihalesi 4 Mayıs'ta!

TOKİ'nin Giresun İli Şebinkarahisar İlçesi Bülbül Mahallesi'nde inşa edeceği 82 konutun ihale tarihi belli oldu.

TOKİ Giresun Güce 2017 başvuruları!

TOKİ'nin Giresun Güce Toplu Konut Uygulaması kapsamındaki 3 adet konut açık satışa sunuldu. Peki, TOKİ Giresun Güce 2017 başvuruları ne zaman?

TOKİ Giresun Bulancak'a 2. Etap geliyor!

Giresun Bulancak'a 2. Etap TOKİ konutları kazandırılacak. 2. Etap TOKİ konutları hemen 1. Etap TOKİ Konutları'nın üst tarafında inşa edilecek.

Karabük Soğuksu TOKİ'ye yurt binası yapılıyor!

Karabük merkeze bağlı Soğuksu Mahallesinde TOKİ tarafından yürütülmekte olan Toplu Konut Projesi'nde 1000 kişilik yurt binası inşaatının son aşamasına gelindi.

toki giresun yurt Haberi

toki giresun yurt


Ak Parti Giresun İl Başkanı Hasan Aydın TOKİ aracılığı ile Giresun'a yurt binası yapılacağı müjdesini verdi. Aydın, yurt binasının 40 milyon liraya mal olacağını ve proje ihalesinin 10 Şubat'ta gerçekleştirileceğini söyledi. 


Aydın, Gaziler Mahallesinde inşa edilecek olan yurt öğrencilerinin barınma sorunlarının çözümüne önemli neşter vuracağını...