17 / 05 / 2024

toki Göç İdaresi Başkanlığı mülteci kampı

toki Göç İdaresi Başkanlığı mülteci kampı

TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan, Göç İdaresi Başkanlığı ile iş birliği yaparak, mülteci kampları inşa edeceklerini açıkladı.

Göç İdaresi Başkanlığı 231 sözleşmeli personel alıyor! Başvurular e-Devlet'ten yapılacak! Başvuru şartları neler?

Göç İdaresi Başkanlığı, 231 sözleşmeli personel alımı gerçekleştirileceğini açıkladı. Peki Göç İdaresi Başkanlığı personel alımı başvuru şartları neler? İşte merak edilen o ayrıntılar...

TOKİ Gümüşhane projesinde son dakika! 111 yeni konutu sakın kaçırmayın!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Gümüşhane projesi için son dakika müjdesi geldi. 111 yeni konutu sakın kaçırmayın...

Göç İdaresi Başkanlığı 100 yeni eleman alıyor! Başvurular 30 Aralıkta başlıyor! Kimler başvurabilir?

Göç İdaresi Başkanlığı, 100 yeni uzman yardımcısı alımı için ilan yayımladı. Peki başvuru şartları neler? Son başvuru tarihi ne zaman? İşte detaylar…

TOKİ güncel kura tarihleri peş peşe açıklandı! 2+1 ve 3+1 ev kuraları 2023 Ocak ayında kaldığı yerden devam edecek!

TOKİ güncel kura tarihleri peş peşe açıklandı. 2+1 ve 3+1 ev kuraları 2023'te kaldığı yerden devam edecek. İşte güncel kura çekilişleri ve tüm detayları...

TOKİ Gümüşhane projesi için tarih resmen belli oldu! Tam 111 konutluk yeni proje geliyor!

Yatırımlarına son sürat devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Gümüşhane projesinin ihale tarihini açıkladı. Projede 111 adet konut yer alıyor.

TOKİ Gümüşhane projesi için beklenen gün geldi! 53 konutluk yeni proje geliyor!

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Gümüşhane'deki yeni projesiyle 53 yeni konut inşa edecek.

10 soruda TOKİ İzmir Güzelbahçe 2022 sosyal konut projesi! TOKİ Güzelbahçe ucuz konut projesinde kaç konut yapılacak?

TOKİ merakla beklenen 250 bin konut projeleriyle İzmir'de de yeni konut projeleri hayata geçiriyor. Peki TOKİ Güzelbahçe projesinde kaç konut yapılacak, nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ İzmir Güzelbahçe 2022 sosyal konut projesi...

6 soruda TOKİ Gümüşhane Sosyal Konut Projesi 2022! Gümüşhane ucuz konut projesinde hangi ilçelerde kaç konut yapılacak?

Türkiye’de herkesin merakla beklediği TOKİ Gümüşhane 2022 sosyal konut projesinin detayları açıklandı. TOKİ Gümüşhane projesinde kaç konut yapılacak? TOKİ Gümüşhane 2022 hangi ilçelerde yapılacak?

Ucuz konut bekleyen Ispartalılar dikkat! TOKİ Gönen'de 71 yeni konut inşa edecek!

Dar gelirli aileleri düşük taksitler ve düşük peşinatlarla ev sahibi yapmaya devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Isparta Gönen projesinin ihalesini yarın gerçekleştirecek.

TOKİ Gümüşhane projesi için düğmeye bastı! TOKİ'den ucuz konut bekleyenler dikkat! O ilçeye 104 konut geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Gümüşhane Köse projesi için düğmeye bastı. TOKİ'nin Gümüşhane projesinde 104 adet konut yer alacak. İşte detaylar...

TOKİ Gümüşhane'de 104 konutluk yeni proje inşa edecek!

Yeni yatırımlar için düğmeye basan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Gümüşhane'de 104 yeni konut inşa edecek.

TOKİ Gümüşhane Köse'de 104 konut inşa edecek!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Gümüşhane Köse'de 104 yeni konut hayata geçirecek. Projenin ihalesi 17 Aralık 2021 tarihinde gerçekleştirilecek.

TOKİ Gölköy 170 konut ihalesi bugün!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Ordu Gölköy 170 konut ihalesini bugün saat 14:00'te gerçekleştirecek.

toki Göç İdaresi Başkanlığı mülteci kampı Haberi

toki Göç İdaresi Başkanlığı mülteci kampı

TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan, Göç İdaresi Başkanlığı ile iş birliği yaparak, mülteci kampları inşa edeceklerini açıkladı.


İdarenin Ege Bölgesi'ndeki çalışmalarını incelemek üzere hazırlanan program kapsamında Çanakkale'ye gelen Turan, 500 yataklı devlet hastanesi inşaatını gezerek yetkililerden bilgi aldı. Örnek hastane odasında incelemelerde bulunan Turan, kullanılan malzeme ve içerikleri değerlendirdi. 


Turan, incelemelerinin ardından yaptığı açıklamada, TOKİ olarak. Sağlık Bakanlığı için 3 yılı kapsayan dönemde 286 hastanenin inşaatını yürüttükleri söyledi. 


Sadece sağlık yatırımları yapmadıkları, başka çalışmalarının da bulunduğunu belirten Turan, "Mülteci kampları ile ilgili olarak. Göç İdaresi Başkanlığımız ile TOKİ olarak ortak bir çalışmamız var. Bundan sonra Göç İdaresinin mülteci kamplarıyla ilgili çalışmalarında ikili protokollerimiz olacak" dedi. 


Türkiye'nin gelecek 50 yılını planlayıp inşa ettiklerini ve bundan sonraki nesillerin bu süreçte sağlık kuruluşu yapma konusunda işlerini...