27 / 04 / 2024

toki gölhisar ihalesi

toki gölhisar ihalesi

TOKİ'nin Burdur Gölhisar Yusufça Mahallesi’nde ve Ulucami Mahallesi’nde hayata geçireceği 287 konutun ihalesi yapıldı.

Burdur Gölhisar yeni sanayi sitesindeki 64 iş yeri için düğmeye basıldı!

S.S. Gölhisar 15 Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanlığı, Burdur Gölhisar'da 64 adet iş yeri yaptıracak. İşte ihale detayları...

Burdur Gölhisar'da Sanayi ve Teknoloji Bakanlığının kredi desteğiyle sanayi sitesi yaptırılacak!

S.S. Gölhisar 15 Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanlığı, Burdur Gölhisar'da Sanayi ve Teknoloji Bakanlığının kredi desteğiyle sanayi sitesi inşa ettirecek. İşte detaylar...

Burdur Gölhisar'da 64 adet iş yeri yaptırılacak! İhalesi 7 Temmuz'da!

S.S. Gölhisar 15 Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanlığı Burdur Gölhisar'da 64 adet iş yeri yaptıracak. Söz konusu ihale 7 Temmuz 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

TOKİ Gümüşhane Köse'de 104 konut inşa edecek!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Gümüşhane Köse'de 104 yeni konut hayata geçirecek. Projenin ihalesi 17 Aralık 2021 tarihinde gerçekleştirilecek.

TOKİ Ankara Gölbaşı ihalesi için geri sayım başladı!

Türkiye genelinde yatırımlarını hızlandıran TOKİ, Ankara Gölbaşı için düğmeye bastı. Kurum, ilçeye yeni bir sosyal konut projesi inşa etmeye hazırlanıyor. 

TOKİ Gölköy 170 konut ihalesi bugün!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Ordu Gölköy 170 konut ihalesini bugün saat 14:00'te gerçekleştirecek.

TOKİ Gümüşhane 357 konut ihalesi bugün!

Yeni konut yatırımlarını son sürat sürdüren Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Gümüşhane Hasanbey Mahallesi'nde 357 adet konut, 1 adet ticaret merkezi ve 1 adet ilköğretim okulu inşa edecek.

TOKİ Gümüşhane 357 konut ihalesi 31 Mayıs'ta!

Yatırımlarını son sürat sürdüren Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Gümüşhane'de 357 konut inşa edecek.

TOKİ güvenlik görevlisi alıyor! İhalesi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başlanlığı'nınTürkiye Geneli Arsa/Arazi, Konut ve Şantiyelerinde Özel Güvenlik Görevlisi Çalıştırılması 7inci Hizmet Alım İşi (e-ihale) ihalesi bugün saat 11:30'da yapılacak.

TOKİ güvenlik görevlisi alacak! İhalesi yarın!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Türkiye Geneli Arsa/Arazi, Konut ve Şantiyelerinde Özel Güvenlik Görevlisi Çalıştırılması 7inci Hizmet Alım İşi (e-ihale) ihalesi yarın saat 11:30'da gerçekleştirilecek.

TOKİ güvenlik görevlisi alacak! İhalesi 9 Mart'ta!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Türkiye Geneli Arsa/Arazi, Konut ve Şantiyelerinde Özel Güvenlik Görevlisi Çalıştırılması 7inci Hizmet Alım İşi (e-ihale) ihalesi 9 Mart 2021 tarihinde saat 11:30'da yapılacak.

TOKİ Gümüşhane Kabaköy 55 konut ihalesi bugün!

Gümüşhane İli Merkez İlçesi Arzular Kabaköy Beldesi 55 Konut 1 Adet Ticaret Merkezi İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E_İhale) ihalesi bugün saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ Gümüşhane 55 konut ihalesi yarın!

Gümüşhane İli Merkez İlçesi Arzular Kabaköy Beldesi 55 Konut 1 Adet Ticaret Merkezi İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E_İhale) ihalesi yarın saat 14:00'te yapılacak.

toki gölhisar ihalesi Haberi

toki gölhisar ihalesi


Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı  tarafından Burdur’un Gölhisar İlçesi Yusufça Mahallesi’nde 148, Ulucami Mahallesi’nde ise 139 olmak üzere toplam 287 konutun ihalesi gerçekleştirildi. İhale kapsamında ayrıca ticaret merkezi, cami ile altyapı ve çevre düzenleme işi de yer alıyor.


Yükseklikleri zemin+4 olan konutlar 175’i 2 oda 1 salon, 112’si ise 3 oda 1 salon planında inşa edilecek.


Gelenekten geleceğe varma arayışıyla yeni konutlar inşa eden TOKİ, mimaride şehirlerimizin yöresel dokusunu ön plana çıkarmayı amaçlıyor. Eski Türk evlerinin mimari dokusu dikkate alınarak hayata geçirilen projede ahşap görünümlü cephe elemanları, cumba görünümü veren çıkmalar, payanda, söveler, dekoratif pencereler ve zemin kat seviyesinde taş kaplama gibi özellikler modernize edilerek...