21 / 05 / 2024

toki güneysu son başvuru tarihi

toki güneysu son başvuru tarihi

Rize Güneysu 2019 son başvuru tarihi haberimizde yer alıyor. Projede toplam 133 adet daireye yer veriliyor.

Sigortalı çalışanlar dikkat! Hemen bu adımları izleyip sorgulayın! Sigorta ve prim günlerinde son dakika! 

Sigortalı çalışanlar dikkat! Hemen bu adımları izleyip sorgulayın! Sigorta ve prim günlerinde son dakika! 

TOKİ Gümüşhane projesinde son dakika! 111 yeni konutu sakın kaçırmayın!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Gümüşhane projesi için son dakika müjdesi geldi. 111 yeni konutu sakın kaçırmayın...

Dolar 2 gün son tam olarak bu kadar olacak! Elinde doları olanlar için rakam verildi! Herkes hazır olsun!

Merkez Bankası faiz kararından sonra düşüşe geçen dolar kuru yılı düşüşle kapatmaya hazırlanıyor. Doların yönü herkes tarafından merak edilirken, 2 gün son tam olarak ne kadar olacağı ortaya çıktı. Elinde doları olanlar için rakam verildi! Herkes hazır olsun!

TOKİ başvuru son gün ne zaman 2022? TOKİ başvuruları uzatıldı mı?

TOKİ sosyal konut projelerine dair detaylar hala gündemde yer alıyor. Ev almayı düşünen vatandaşlar, TOKİ başvurularının ne zaman sona ereceğini araştırıyor. İşte TOKİ başvuru son gün ne zaman 2022? Sorusunun detayları!

TOKİ, Rize Güneysu’da 350 adet konut inşa edecek!

TOKİ'nin Rize’de yapacağı sosyal konut projelerinde yer alan dairelerin detayları netleşiyor. Peki, TOKİ Rize Güneysu projesinde kaç konut yapılacak? Ucuz konuta nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Rize Güneysu 2022 sosyal konut projesi...

Altın fiyatları çıldırdı! Gram altın, çeyrek altın ne kadar? Güncel son dakika altın fiyatları 25 Mayıs 2022...

Altın fiyatlarında son dakika gelişmeleri milyonlarca kişi tarafından yakından takip ediliyor. Altın almak isteyenler ve yatırımcılar gram altın ne kadar? Çeyrek altın kaç lira? Tam altın kaç TL? soruların cevaplarını araştırıyor. İşte 25 Mayıs 2022 güncel son dakika altın fiyatları...

Hükümetten 3600 ek göstergeyle ilgili son dakika açıklaması geldi! Öncelikler belirlendi, beklentiler karşılanacak!

AKP Genel Başkanvekili Binali Yıldırım, 3600 ek gösterge ile ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Yıldırım, 3600 ek göstergede sona yaklaşıldığını vurguladı. Peki Binali Yıldırım 3600 ek gösterge ile ilgili neler dedi? 3600 ek göstergede son durum ne? 

3600 ek göstergede son dönem! Gözler o toplantıda!

Polisler, hemşireler ve din görevlilerine verilecek 3600 ek göstergede son döneme girildi. 10 Mayıs'ta yapılacak olan toplantıdan sonra düzenleme Meclis'e iletilecek. Ek göstergenin artmasıyla maaş, ikramiyeler ve emekli aylıklarında yükselme olacak.

Gümüş fiyatları dibin dibini gördü! Son dakika gümüş fiyatları

Gümüş fiyatları, gümüş almak ve gümüşe yatırım yapmak isteyen vatandaşlar tarafından yakından takip ediliyor. Gümüş güne düşüşle başlarken kaanışta dip seviyeleri gördü. İşte son dakika gümüş gram fiyatları...

Emeklilikte yaşa takılanlar ve 3600 ek göstergede son dakika! Bakan Bilgin resmen açıkladı!

Emeklilikte yaşa takılanlar ve 3600 ek göstergede son durum milyonlarca kişi tarafından merak ediliyor. Emeklilikte yaşa takılanlar ve 3600 ek göstergede son durum ne? Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, açıkladı...

Ahmet Gür vefat etti!

Tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitiren Ortadoğu Holding Yönetim Kurulu Başkanı ve Güneysu İlim Öğrenenlere Yardım Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Ahmet Gür son yolculuğuna uğurlandı.

TOKİ Gümüşhane 357 konut ihalesi bugün!

Yeni konut yatırımlarını son sürat sürdüren Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Gümüşhane Hasanbey Mahallesi'nde 357 adet konut, 1 adet ticaret merkezi ve 1 adet ilköğretim okulu inşa edecek.

TOKİ Gümüşhane 357 konut ihalesi 31 Mayıs'ta!

Yatırımlarını son sürat sürdüren Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Gümüşhane'de 357 konut inşa edecek.

toki güneysu son başvuru tarihi Haberi

toki güneysu son başvuru tarihi

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Rize Güneysu projesi için başvuru heyecanı başladı. Projede toplam 133 adet daire bulunuyor. 

Rize Güneysu 2019 son başvuru tarihi haberimizde yer alıyor. Proje kapsamında 78 adet 2+1, 55 adet 3+1 konut mevcut.

Başvuru döneminin bugün itibariyle başladığı TOKİ Rize Güneysu 2019 projesi için son başvuru tarihi 20 Ağustos 2019 olarak belirlendi.

Kuralı satış yöntemiyle satışa çıkarılan Güneysu TOKİ projesi için başvurular Ziraat Bankası'nın Rize Güneysu şubeleri tarafından kabul ediliyor.

Peşinat oranının yüzde 10 olarak belirlendiği Güneysu TOKİ 2019 projesinin kura çekilişi 26 Ağustos 2019 tarihinde yapılacak.

Konut fiyatlarının 165 bin 757 TL ile 288 bin 28 TL arasında değiştiği TOKİ Rize 2019 projesi için 180 ay vade sağlanıyor.

En düşük peşinat bedelinin 16 bin 575 TL, en yüksek peşinat bedelinin 28...