30 / 04 / 2024

3600 ek göstergede son dönem! Gözler o toplantıda!

3600 ek göstergede son dönem! Gözler o toplantıda!

Polisler, hemşireler ve din görevlilerine verilecek 3600 ek göstergede son döneme girildi. 10 Mayıs'ta yapılacak olan toplantıdan sonra düzenleme Meclis'e iletilecek. Ek göstergenin artmasıyla maaş, ikramiyeler ve emekli aylıklarında yükselme olacak.



Memur ve memur emeklisinin dört gözle beklediği bu düzenleme için geri sayım başladı. 10 Mayıs'ta yapılacak olan toplantının ardından düzenleme son şeklini alacak.

3600 ek göstergede son dönem! Gözler o toplantıda!

Karar gazetesinin haberine göre 3600 ek göstergede yapılacak yeni düzenlemeyle polis, hemşire, ve din görevlileri de meslek kanunu ile öğretmenlere verilen bu haktan yararlanabilecek. Bunların yanında başka grupların kapsam içine alınacağı önümüzdeki günlerde belli olacak. Düzenleme ile alakalı bugüne kadar toplam iki toplantı yapıldı.

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön