27 / 04 / 2024

3600 ek göstergede son dakika! Maaşlar 1.450 TL artacak!

3600 ek göstergede son dakika! Maaşlar 1.450 TL artacak!

Maaş ve ikramiyeleri yükseltecek düzenlemede bir son dakika gelişmesi yaşandı. Peki emekli ve memurun maaşları ve ikramiyeleri ne kadar olacak? İşte 3600 ek gösterge ile maaş ve ikramiyelere gelecek o artış...



Maaş ve ikramiyeleri yükseltecek düzenlemede bir son dakika gelişmesi yaşandı. Değişiklikle milyonlarca memur ve eemkliye ek göstergeye "yansıtma oranı" formülüyle yükseliş sunulacak. 60 puanlık yansıtma oranıyla brüt maaşlar 1.450 Türk Lirası yükselecek. 30 yıllık bir memurun ikramiyesi 43.500 TL fazla olacak ve göstergesi olmayan memur kalmayacak. 

3600 ek göstergede son dakika! Maaşlar 1.450 TL artacak! 

Hükümet ve Memur-Sen'in taraf olduğu Ek Gösterge Komisyonu tarafından 3600 ek göstergeye ilişkin çalışmalarda sona gelindi.

Peki emekli ve memurun maaşları ve ikramiyeleri ne kadar olacak? İşte 3600 ek gösterge ile maaş ve ikramiyelere gelecek o artış...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön