22 / 05 / 2024

3600 ek göstergede son dönem! Gözler o toplantıda!

3600 ek göstergede son dönem! Gözler o toplantıda!

Polisler, hemşireler ve din görevlilerine verilecek 3600 ek göstergede son döneme girildi. 10 Mayıs'ta yapılacak olan toplantıdan sonra düzenleme Meclis'e iletilecek. Ek göstergenin artmasıyla maaş, ikramiyeler ve emekli aylıklarında yükselme olacak.



3600 ek göstergede son dönem! Gözler o toplantıda!

10 MAYIS'TA SON TOPLANTI

Son toplantınının TRT Haber'in haberine göre 10 Mayıs'ta gerçekleştirilmesi bekleniyor. Ardından teklif Meclis'e sevk edilecek. Düzenlemenin yasalaşması bekleniyor.


Ek göstergenin yükselmesi kamu çalışanları için üç farklı ödeme türünü etkileyecek. 3600 ek gösterge alacak olan memurların maaşları, emekli aylıkları ve emekli olurken aldıkları ikramiyelerde yükselme olacak.

Editörün Notu: Bu haber 2 Mayıs 2022 16.43'te yazılmıştır. An itibariyle dolar kuru 14 lira 96 kuruş,
euro 15 lira 76 kuruş, altının gramı ise 906 lira 63 kuruş değerinde.

 

Dolar derken Euro'da soğuk duş! Resmen açıkladılar

Dolarda kritik gece! İyi uyuyun, yarın bambaşka şeyler olacak

Milyonlara büyük müjde: Hesaplara 650 TL yatırıldı! Paranızı hemen alabilirsiniz!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön