02 / 05 / 2024

toki güzelvadi 2016 satılık

toki güzelvadi 2016 satılık

247 konutluk TOKİ Gaziantep Şahinbey Güzelvadi Konutları stoklarında yer alan 28 konut için sözleşme imzalama ve teslim dönemi bugün başladı.

TOKİ Şahinbey Güzelvadi'de sözleşme dönemi sona eriyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Gaziantep Şahinbey Güzelvadi'de hayata geçirdiği konutlar için sözleşme dönemi bugün itibariyle sona eriyor.

TOKİ Şahinbey Güzelvadi sözleşme tarihleri!

TOKİ Gaziantep Şahinbey Güzelvadi projesinde yer alan konutlar için sözleşmeleri 18 Eylül-22 Eylül tarihleri arasında imzalanacak.

TOKİ Şahinbey Güzelvadi başvuru tarihi!

TOKİ Şahinbey Güzelvadi'de yer alan 1 adet konut için başvurular bugün itibariyle başlıyor.

Gaziantep Şahinbey Güzelvadi sözleşmeleri imzalandı!

Gaziantep Şahinbey Güzelvadi 247 Adet Kentsel Dönüşüm Konut Projesi için sözleşme imzalama dönemi bugün sona eriyor..

TOKİ Gaziantep Güzelvadi başvuru tarihleri Haziran 2017!

TOKİ Gaziantep Güzelvadi başvuru tarihleri 31 Mayıs-30 Haziran olarak belirlendi. Projede 2 oda 1 salon konutlar bulunuyor.

Gaziantep Şahinbey Güzelvadi sözleşme tarihleri!

Gaziantep Şahinbey Güzelvadi sözleşme tarihleri 22 Mayıs-9 Haziran olarak belirlendi. Projede 247 adet konut yer alıyor.

TOKİ Gaziantep Şahinbey Güzelvadi kura sonuçları açıklandı 21 Nisan!

TOKİ Gaziantep Şahinbey Güzelvadi projesinde toplamda 20 adet daire için kura çekilişi yapıldı. Kura çekimi bu sabah gerçekleştirildi.

TOKİ Gaziantep Şahinbey Güzelvadi Emekli kura sonucu!

TOKİ Gaziantep Şahinbey Güzelvadi Emeklilere Özel projesindeki 20 konut için kura çekimi bugün yapılacak. İşte, TOKİ Gaziantep Şahinbey Güzelvadi Emekli kura sonucu..

Güzelvadi TOKİ kura sonucu tam isim listesi!

Güzelvadi TOKİ kura sonucu tam isim listesi henüz açıklanmadı. Güzelvadi TOKİ kura sonucu tam isim listesi açıklandığında Emlakkulisi.com'da yer alacak.

TOKİ Güzelvadi kura sonuçları tam isim listesi!

TOKİ Güzelvadi kura sonuçları tam isim listesi henüz açıklanmadı. TOKİ Güzelvadi kura sonuçları tam isim listesi açıklandığında Emlakkulisi.com'da yer alacak.

TOKİ Gaziantep Güzelvadi kura sonuçları 21 Nisan 2017!

TOKİ Gaziantep Güzelvadi kura sonuçları 21 Nisan 2017 henüz açıklanmadı. TOKİ Gaziantep Güzelvadi kura sonuçları 21 Nisan 2017 açıklandığında Emlakkulisi.com'da yer alacak.

Gaziantep Şahinbey Güzelvadi Emekli kurası!

TOKİ'nin Gaziantep Şahinbey Güzelvadi Emeklilere Özel projesinde 20 adet konut kura ile satışa çıktı. Peki, Gaziantep Şahinbey Güzelvadi Emekli kurası ne zaman?

TOKİ Şahinbey Güzelvadi son başvuru tarihi!

Gaziantep Şahinbey Güzelvadi 247 adet konut projesi kapsamında satışa çıkan 20 konut için son başvuru tarihi bugün olarak belirlendi.

toki güzelvadi 2016 satılık Haberi

toki güzelvadi 2016 satılık

Gaziantep Şahinbey Güzelvadi Projesinde yer alan toplam 247 adet konuttan 28 adedinin Kentsel Dönüşüm Hak Sahiplerine Gayrimenkul Satış Sözleşmesi İmzalatma ve Teslim İşlemleri 27 Ekim – 30 Kasım 2016 tarihleride gerçekleştirilecek.


28 adet Kentsel Dönüşüm Konut Satış Sözleşmesinin Hak Sahiplerine İmzalatma ve Teslim İşlemleri T.Halk Bankası A.Ş. Karataş Şubesi tarafından yapılacak. Konut seçimini yapan hak sahipleri 96 - 120 ve 156 ay vade alternatifleri çerçevesinde Gayrimenkul Satış Sözleşmesini imzalayacaklar.


T.Halk Bankası A.Ş. Karataş Şubesinde işlemleri biten hak sahiplerinin konut teslimleri, projenin müşavir firması olan Koltek Müşavirlik A.Ş. aracılığı ile Gaziantep Şahinbey Güzelvadi şantiyesinde gerçekleştirilecek. Hak sahipleri, satın almış oldukları konutlarını sözleşme imzalama tarihinden itibaren üçüncü şahsa devir edebilecekler.


Kendisine bildirilen günden başka bir günde konut teslimi için başvuruda bulunan konut alıcılarının işlemleri,...