10 / 05 / 2024

toki hasılat raporu

toki hasılat raporu

TOKİ'nin gerçekleştirdiği hasılat paylaşımı esaslı projelerin satıl listesinde ocak ayının sonuçları açıklandı...

Nural GYO'nun 2023 faaliyet raporu açıklandı! Bir yılda toplam 134 milyon 943 bin TL hasılat elde etti!

Nurol Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) tarafından yayımlanan konsolide faaliyet raporuna göre, şirketin toplam kaynakları ve 2023 döneminde elde ettiği hasılat miktarı açıklandı. 

Doğuş GYO, 2023'te 548.9 milyon TL satış hasılatı elde etti! 

Doğuş GYO'nun faaliyet raporu yayımlandı. Raporda yer alan rakamlara göre, şirketin bir yıllık hasılatı, kira geliri ve aktif toplamı açıklandı. İşte ayrıntılar...

Özderici GYO yılın ilk yarısında ne kadar hasılat elde etti?

Özderici Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 30 Haziran 2023 tarihi itibarıyla hazırlanan faaliyet raporu, finansal rapor ve sorumluluk beyanını yayımladı. Peki, şirketin hasılatı ile toplam varlığı ne kadar oldu?

Trend GYO bu yılın ilk 6 ayında ne kadar hasılat elde etti?

Trend Gayrimenkul Geliştirme 30 Haziran 2023 tarihi itibarıyla hazırlanan faaliyet raporu, finansal rapor ve sorumluluk beyanını yayımladı. Peki, Trend GYO yılın ilk 6 ayında ne kadar hasılat elde etti?

Akmerkez GYO yılın ilk 6 ayında ne kadar hasılat elde etti?

Akmerkez Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 30 Haziran 2023 tarihi itibarıyla hazırlanan faaliyet raporu, finansal rapor ve sorumluluk beyanını yayımladı. Peki, şirketin hasılatı ve toplam varlığı ne kadar oldu?

Nurol GYO bu yılın ilk çeyreğinde ne kadar hasılat elde etti?

Nurol Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 30 Haziran 2023 tarihi itibarıyla hazırlanan faaliyet raporu, finansal rapor ve sorumluluk beyanını yayımladı. Peki, Nurol GYO bu yılın ilk çeyreğinde ne kadar hasılat elde etti?

DAP Gayrimenkul bu yılın ilk çeyreğinde ne kadar hasılat elde etti?

DAP Gayrimenkul Geliştirme 30 Haziran 2023 tarihi itibarıyla hazırlanan faaliyet raporu, finansal rapor ve sorumluluk beyanını yayımladı. Peki, DAP GM yılın ilk 6 ayında ne kadar hasılat elde etti?

Deniz GYO yılın ilk 6 ayında ne kadar hasılat elde etti?

Deniz GYO 30 Haziran 2023 tarihi itibarıyla hazırlanan faaliyet raporu, finansal rapor ve sorumluluk beyanını yayımladı. Peki, Deniz GYO yılın ilk 6 ayında ne kadar hasılat elde etti?

Kiler GYO yılın ilk 9 ayında ne kadar hasılat elde etti?

Kiler GYO 30 Eylül 2022 tarihi itibariyle hazırlanan faaliyet raporu, finansal rapor ve sorumluluk beyanını yayımladı. Peki Kiler GYO yılın ilk 9 ayında ne kadar hasılat elde etti? İşte ayrıntılar...

Panora GYO'nun ilk 6 aylık hasılat değeri açıklandı!

Panora GYO, 1 Ocak 2022 ile 30 Haziran 2022 dönemine ait sorumluluk beyanını, faaliyet raporunu ve finansal raporlarını yayınladı. Peki Panora GYO ilk 6 ayda ne kadar hasılat elde etti? 

Avrasya GYO'nun ilk 6 aylık hasılat değeri açıklandı mı?

Avrasya GYO, 1 Ocak 2022 ile 30 Haziran 2022 dönemine ait sorumluluk beyanını, faaliyet raporunu ve finansal raporlarını yayınladı. Peki Avrasya GYO ilk 6 ayda ne kadar hasılat elde etti? 

Servet GYO 2022'nin ilk 6 ayda ne kadar hasılat elde etti? 

Servet GYO, 1 Ocak 2022 ile 30 Haziran 2022 dönemine ait sorumluluk beyanını, faaliyet raporunu ve finansal raporlarını yayınladı. Peki Servet GYO ilk 6 ayda ne kadar hasılat elde etti? 

Torunlar GYO 2022'nin ilk 6 ayda ne kadar hasılat elde etti? İşte o rakam...

Torunlar GYO, 1 Ocak 2022 ile 30 Haziran 2022 dönemine ait sorumluluk beyanını, faaliyet raporunu ve finansal raporlarını yayınladı. Peki Torunlar GYO ilk 6 ayda ne kadar hasılat elde etti? 

toki hasılat raporu Haberi

toki hasılat raporu
Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın gerçekleştirdiği hasılat paylaşımı esaslı projelerin satıl listesinde ocak ayının sonuçları açıklandı. Koru Florya, toplam 23 milyon 315 bin 837 TL'lik hasılatıyla 2013 yılının Ocak ayının şampiyonu oldu. Koru floya TOKİ'nin ciro şampiyonluğu listesinde 7. kez 1....