02 / 05 / 2024

toki hastane yapım işi

toki hastane yapım işi

Manisa İli Selendi İlçesi 25 Yataklı Devlet Hastanesi, Kula İlçesi 1 Adet 3 Hekimlik Aile Sağlık Merkezi İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecek...

Sağlık Bakanlığı bürokratları, 8 milyon lirayı lükse yatırdı!

Sağlık Bakanlığı bürokratları, Halk Bankası ile yaptıkları promosyon sözleşmesinden gelen yaklaşık 8 milyon lirayı lükse yatırdı. Hastane inşaatı için TOKİ’ye aktarılan 2.5 milyar lira bütçe gideri olarak gösterilmedi...

Hastane yapımı için hazineye devredilen arazi, sağlık turizm tesis alanı vasfı ile 776 milyon 678 bin TL'ye satılacak!

Alanya eski Belediye Başkanı Hasan Sipahioğlu döneminde hastane yapımı için hazineye devredilen 110 bin 954 metrekarelik arazi, sağlık turizm tesis alanı vasfı ile satışa çıkarıldı. Arsanın muhammen bedeli ise 776 milyon 678 bin 770 Türk Lirası olarak belirlendi.

Zonguldak'ta yapımı devam eden hastane projesi meclis gündeminde!

Zonguldak'ta yapımı devam eden bir hastane meclis gündemine taşındı. CHP'li Yavuzyılmaz, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

TOKİ yurt yapımına destek vermeli!

Anadolu Gazetesi köşe yazarı olan Sefer Aşır Eraslan bugünkü yazısında öğrencilerin barınma ihtiyacının karşılanmasından bahsetti. Eraslan, ''TOKİ, yurt yapımına daha çok destek vermelidir'' dedi.

Kocaeli’de yapımına başlanan hastane inşaatına tepki!

Kocaeli Tavşantepe Mahallesi yakınlarında yapımına başlanan hastane inşaatına mahalleli tepki gösterdi. Bölge vatandaşları inşaat çalışmaları sırasında patlatılan dinamitler nedeniyle sürekli evlerinin sallandığını, inşaattan çıkan tozlar nedeniyle de kendilerinin hastalandığını belirtti.

İSMEP kamu binası, hastane ve okul yapım ihaleleri sonuçlandı!

İstanbul Valiliği İstanbul Proje Koordinasyon Birimi'nin, İstanbul Sismik Riskin Azaltılması ve Acil Durum Hazırlık Projesi kapsamında yeniden yapılacak kamu binaları, hastane ve okullarının yapım ve onarım ihaleleri sonuçlandı.

TOKİ, Kastamonu'ya yeni hastane yapıyor!

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığı tarafından Kastamonu'da yapımı devam eden 400 yataklı yeni devlet hastanesinde çalışmalar aralıksız sürdürülüyor. Hastane inşaatında yüzde 50 fiziki gerçekleşme sağlandı.

TOKİ Sarıkamış 2.etap projesinde 308 konutun yapımına başladı!

KARS'ın Sarıkamış İlçesi'nde Başbakanlık Toplu Konul idaresi (TOKI) tarafından dar gelirli vatandaşları konut edindirmek amacıyla 2. Etap Proje kapsamında 308 konutun yapımına başlandı.

Yoncalı Kaplıcaları'na 100 yataklı termal hastane yapılacak!

Prof. Dr. Vural Kavuncu, Yoncalı kaplıcalarına ilk etapta 100 yataklı modern bir termal hastane yapımının programa alındığını açıkladı. Kavuncu, Yoncalı'da 5 milyon metrekare alana termal turizm kenti kurulacağını söyledi

Havaalanı Kavşağı-Toki Konutları arasında yol yapım çalışmaları yapılıyor!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, yapımı devam eden Havaalanı kavşağı- Toki Konutları arasında yapımı devam eden yol da incelemelerde bulunarak yetkililerden bilgi aldı.

Kepez'de hastane yapımı devam ediyor!

TOKİ tarafından Kepez ilçesinde Sütçüler bölgesine inşa edilen ve ihale bedeli 75 milyon lira olan Kepez Devlet Hastanesi'nin yapımı sürüyor. Hastane binasının karkas inşasının büyük kısmı tamamladı.

TOKİ Kastamonu Devlet Hastanesi yapım ihalesinde teklifler alındı!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), Kastamonu Devlet Hastanesi yapımı için düzenlenen ihalede teklifleri aldı. İhalede hastane yapımı için 20 firma teklif verdi. En düşük teklifi ise 88,6 milyon TL ile Sarıdağlar İnşaat verdi...

TOKİ Artvin Borçka hastane inşaat yapım işi bugün gerçekleşiyor!

TOKİ Artvin İli Borçka İlçesi 50 Yataklı Hastane İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi yapım işi ihalesi 12 Mart 2014 tarihinde (bugün) gerçekleşiyor..

Toki İstanbul evleri ve yapımı süren projeleri 2014!

Toki'nin İstanbul'da yapımı süren projeleri hangileridir? Toki'nin İstanbul'da inşaatı devam eden konut projeleri nelerdir? TOKİ İstanbul evleri projelerinden hangilerinin inşaatı sürüyor? İşte Toki İstanbul evleri ve yapımı süren projeleri 2014!

toki hastane yapım işi Haberi

toki hastane yapım işi



Manisa İli Selendi İlçesi 25 Yataklı Devlet Hastanesi, Kula İlçesi 1 Adet 3 Hekimlik Aile Sağlık Merkezi İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecek.


Manisa İli Selendi İlçesi 25 Yataklı Devlet Hastanesi, Kula İlçesi 1 Adet 3 Hekimlik Aile Sağlık Merkezi İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecek.



İhalenin yapılacağı yer T.C.Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Bilkent Plaza B1 Blok Bilkent 06800 ÇANKAYA/ ANKARA


Detaylı bilgi için