15 / 05 / 2024

TOKİ Havutlu Standart Konut son başvuru tarihi

TOKİ Havutlu Standart Konut son başvuru tarihi

TOKİ Havutlu Standart Konut projesinde yer alan 96 adet konut için son başvuru tarihi bugün olarak belirlendi.

5 Türk emeklinin aylığı, Almanya’daki standart emekli maaşını bile karşılamıyor: 10 bin TL ile 298 Euro alınabiliyor!

Bir Türk vatandaş ile bir Alman vatandaşın emekli maaşları karşılaştırıldığında, 5 Türk emeklinin aylığının Almanya’daki standart emekli maaşını bile karşılamadığı belirlendi. İşte rakamlar...

İstanbul Büyükşehir Belediyesi açıkladı! Toplu taşımaya İBB standartı geliyor...

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin hayata geçirdiği Taşıt Hizmet Kalitesi Uygunluk Kontrolü Sistemi (TAHKUK) ile toplu ulaşım araçlarına belirli standart geleceği açıklandı. İstanbul’daki iki merkezde taksi, minibüs ve taksi dolmuş kalitesi denetlenecek. İşte haberin ayrıntıları...

Tok Müteahhitlik Hafriyat İnşaat Ve Emlak Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tok Müteahhitlik Hafriyat İnşaat Ve Emlak Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Şerife Şahin tarafından kuruldu.

Sahurda ne yenmeli? Sahurda en çok ne tok tutar?

Sahurda ne yenmeli ve içilmeli? Hangi yiyecekler sahurda tok tutar? İşte Ramazan ayına girdiğimiz şu günlerde sıklıkla sorulmaktadır. İşte detaylar!

Hyundai H-100 standart kasalı klimalı dizel kamyonet fiyatı belli oldu! İşte 16 Şubat 2023 fiyat listesi…

Hyundai H-100 standart kasalı klimalı dizel kamyonet fiyatı belli oldu! İşte Hyundai H-100 standart kasalı klimalı dizel kamyonetin özellikleri ve 16 Şubat 2023 fiyat listesi…

Fiat Egea tüm modellerinde Connect uygulamasını standart yaptı! Sadece 399 lira

Türkiye'nin en çok satan otomobil markası olan Fiat Egea, Temmuz ayından itibaren tüm Egea modellerinde, Connect uygulamasını standart olarak sunmaya abaşladı. Tüketiciler satın aldıkları araçlarını teslim alırken, sadece 399 TL’lik aktivasyon bedelini ödüyor.

Hasan Tok: Ergene'deki arazi mutlak koruma alandır!

Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi’nin emekli öğretim üyesi Prof. Dr. Hasan Tok, Çorlu/Ergene kesimindeki Marmaracık köyü sınırlarında bulunan tarım arazisinin mutlak koruma alanı olduğunu dile getirdi. Hürriyet köşe yazarlarından Yalçın Bayer söz konusu araziyi kaleme aldı.

Standart Yatırım Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Taahhüt Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Standart Yatırım Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Taahhüt Ticaret Anonim Şirketi bugün Başakşehir'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Onur Değirmenci tarafından kuruldu.

 Hanefi Tok: Çaykara her alanda dönüşüyor!

Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok, geçmiş 5 yıllık belediye başkanlığı dönemi çalışmalarını ve yeni dönem projeleri hakkında açıklamalarda bulundu...

İzmir'de tüm yapı izinlerine standart getirildi!

Yapı denetim mevzuatı ve yapı izinlendirme işlemleri için ilçe belediyelerinden istenen belgelere standart getirildi. İzmir’de artık yurttaşlar her ilçe belediyesinde aynı belgelerle işlem yapabilecek.

Erdoğan Tok: Kentsel dönüşümün önünü açtık!

Kökçüoğlu ve Unkapanı Mahallelerine yapılan ziyarette mahalle sakinleri ile sohbet eden Başkan Erdoğan Tok, bölge halkının lehine ve yararına emsal kararlarla kentsel dönüşümün önünü açtıklarını söyledi. 

Standart Blue İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Standart Blue İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ümit Örs tarafından kuruldu. 

Standart Grup Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Standart Grup Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 25 bin TL sermaye bedeli ile Yaşar Buğra koyuncu tarafından kuruldu.

TOKİ Havutlu Standart Konut son başvuru tarihi Haberi

TOKİ Havutlu Standart Konut son başvuru tarihi


Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Adana Havutlu Standart Konut projesindeki 96 adet konut için son başvuru tarihi bugün olarak belirlendi.

TOKİ Adana Havlut Standart Konut projesinde 3 oda 1 salon daireler bulunuyor. Projedeki konutların kura çekilişi 19 Mart'ta yapılacak.

Havutlu TOKİ Standart Konut projesi kapsamındaki dairelerin brüt alanları 128,93 metrekare, net alanı ise 93,95 metrekare olarak belirlendi.

Yüzde 10, yüzde 15 ve yüzde 25 peşinat ve 96 ay, 108 ay ve 120 ay vade imkanı sağlanan projede en düşük konut bedeli 180 bin 271 TL, en yüksek konut bedeli ise 216 bin 305 TL olarak belirlendi.

TOKİ Adana Havut projesinde en düşük peşinat bedeli 18 bin 27 TL, en yüksek peşinat bedeli ise 54 bin 76 TL olarak belirlendi.

Projede yer alan konutlar için...