09 / 05 / 2024

toki Hendek hastanesi ne zaman açılacak

toki Hendek hastanesi ne zaman açılacak

TOKİ’den Hendek'e 100 yataklı hastane geliyor. Hendek’te D-100 ile TEM Otoyolu arasında kalan bölgede yapımına başlanan 100 yataklı devlet hastanesinin inşaatı devam ediyor.Hastanenin tam donanımlı ve modern bir yapıya sahip olacağı belirtildi.

TOKİ Samsun 200 yataklı Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi ihalesi 30 Ocak'ta!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Samsun ili 200 yataklı Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi ikmal inşaatı işi yapım işi ihalesi 30 Ocak'ta gerçekleşecek.

TOKİ Kırklareli Pınarhisar 30 yataklı devlet hastanesi ihalesi 1 Şubat'ta!

TOKİ'nin Kırklareli Pınarhisar'da hayata geçireceği Pınarhisar 30 yataklı devlet hastanesi inşaat ihalesi 1 Şubat'ta yapılacak.

TOKİ Sivas Gürün 25 Yataklı Devlet Hastanesi İnşaat ihalesi bugün!

TOKİ Sivas İli Gürün İlçesi 25 Yataklı Devlet Hastanesi İnşaatı için ihaleye çıkıyor. TOKİ Sivas Gürün 25 Yataklı Devlet Hastanesi İnşaat ihalesi bugün yapılacak.

Uşak Banaz Devlet Hastanesi yeni binasına taşındı!

Toplu Konut İdaresi (TOKI) tarafından ihale edilen 60 yataklı devlet hastanesi tamamlandı ve hizmete açıldı. Hastanenin Sağlık Bakanlığı tarafından devralınması ile birlikte taşınma süreci hızlanırken, bugün yeni hastanede hasta kabulüne başladı.

Hendek Devlet Hastanesi Yoğun Bakım Servisi açıldı!

Hendek Devlet Hastanesi birinci basamak yoğun bakım ve Palyatif Bakım Servisinin açılışı yapıldı. Açılış törenine Sakarya Valisi Hüseyin Avni Coş da katıldı...

Çorlu Askeri Hastanesi TOKİ’ye mi verilecek?

Cumhuriyet döneminin ilk yapılarından olan tarihi Çorlu Askeri Hastanesi’nin kaderi belli oluyor. Koruma Kurulu, yarın tarihi yapıyla ilgili son kararını verecek.

Sakarya Hendek'e duble yol!

Hendek Devlet Hastanesi ile şehir merkezini birbirine bağlayan duble yolda hummalı çalışma devam ediyor.

Sakarya Hendek'e yeni bulvar!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu’nun müjdesini verdiği Hendek Devlet Hastanesi ile ilçe merkezine duble rahatlık getirecek bulvar projesinde çalışmalar başladı.

Tekirdağ Malkara Devlet Hastanesi Temmuz ayında TOKİ'ye devrediliyor!

Tekirdağ Malkara'da yapımı devam eden Devlet Hastanesi Temmuz ayından sonra TOKİ'ye teslim ediliyor. Hastane 12 bin 500 metrekare kapalı alan, 15 bin metrekare açık alan olmak üzere toplamda 27 bin 500 metrekare alan üzerine kuruluyor.

Hendek Devlet Hastanesi’nin yolu genişletiliyor!

Hendek Belediyesi Plan ve Proje Müdürlüğü Koordinasyonluğunda, yeni Hendek Devlet Hastanesi’ne giden yol güzergahında Hendek Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından, yol genişletme çalışmaları yapılıyor.

TOKİ Konya Emirgazi 10 yataklı devlet hastanesi ihalesi bugün!

TOKİ Konya ili Emirgazi ilçesi 10 yataklı devlet hastanesi ile altyapı ve çevre düzenlemesi ikmal inşaatı işi bugün saat 15:00'te yapılacak.

TOKİ Kütahya Emet Devlet Hastanesi'nin ihalesi 30 Mayıs'ta!

AK Parti Emet İlçe Başkanı Mehmet Yağcıklı, yapımı devam ederken yüklenici firmanın işi bırakması ile yarıda kalan 60 yataklı Emet Devlet Hastanesi binasının kalan bölümü için 30 Mayıs günü ihale yapılacağını bildirdi.

TOKİ Konya Emirgazi Devlet Hastanesi inşaatı ihalesi bugün!

TOKİ Konya ili, Emirgazi ilçesi 10 yataklı Devlet Hastanesi ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi ihalesi açık ihale usulü ile bugün saat 14:30'da yapılacak.

toki Hendek hastanesi ne zaman açılacak Haberi

toki Hendek hastanesi ne zaman açılacak

TOKİ tarafından inşası edilen 100 yataklı Hendek Devlet Hastanesi, 90 dönümlük arazi üzerinde yükseliyor. D-100 ile TEM Otoyolu arasında kalan Açmalar mevkiine yapılan hastane, 17 milyon TL'ye ihale edildi ve iç donanımlarıyla birlikte 30 milyon TL'ye mal olması bekleniyor.


30 metre genişliğinde 3 km uzunluğundaki şehir bağlantı yolları Hendek Belediyesi tarafından açılan 100 yataklı hastanenin bu yıl sonunda tamamlanması hedefleniyor. Hastanenin tam donanımlı ve modern bir yapıya sahip olacağı...