05 / 05 / 2024

TOKİ heyeti bursa gemlik inceleme

TOKİ heyeti bursa gemlik inceleme

Başbakanlık Toplu Konut idaresi Başkanlığı(TOKİ) 1 No'lu Şube Müdürü Banu Tanıtan ve Kentsel Dönüşüm Uzmanı Timuçin Kurt, Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz'ın davetlisi olarak ilçeye geldi.

TOKİ'den Bursa'ya 8 bin 650 yeni konut müjdesi! Sakın kaçırmayın!

TOKİ'den Bursa'ya 8 bin 650 yeni konut müjdesi geldi... Sakın kaçırmayın... İşte son dakika detayları...

TOKİ'den Bursalılara büyük müjde! 683 ucuz konut için düğmeye basıldı! İhalesi bugün!

Yatırımlarını son sürat sürdüren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Bursa projesi için düğmeye bastı. TOKİ'nin Bursa 2022 projesinde toplam 683 adet konut ve 13 adet dükkan yer alacak.

TOKİ'den Bursalılara son dakika müjdesi! Beklenen o tarih resmen belli oldu! O ilçeye 250 konut geliyor! 

Yatırımlarını son sürat sürdüren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı merakla beklenen Bursa Kestel projesi için düğmeye bastı. TOKİ'nin Bursa Kestel projesinde toplam 251 adet konut yer alacak. İşte detaylar....

TOKİ'den Bursa'nın o ilçesine yüzlerce ucuz ve yeni konut geliyor! TOKİ Bursa projesi için tarih belli oldu!

Yeni konut yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Bursa'daki yeni projesi için düğmeye bastı. TOKİ'nin Bursa projesinde 509 yeni konut yer alacak.

TOKİ Bursa İnegöl 800 konut kura çekimi bugün!

TOKİ'nin Bursa İnegöl 100 bin konut projesinde yer alan 800 adet konutun kura çekimi bugün gerçekleştirilecek.

TOKİ Bursa Yenişehir 100 bin konut kuraları bugün çekiliyor!

TOKİ'nin Bursa Yenişehir projesinde yer alan 200 adet konutun hak sahipleri bugün açıklanacak.

TOKİ'den Bursa Orhaneli'ye yeni konutlar geliyor!

Bursa Orhaneli’de, Mermer OSB için ÇED raporu onaylandı. TOKİ'den Bursa Orhaneli'ye yeni konutlar geliyor.

İznik TOKİ kuraları 11 Eylül'de çekilecek!

TOKİ'nin Bursa İznik projesinde yer alan 165 adet konutun kura çekilişi 11 Eylül 2017 tarihinde gerçekleştirilecek.

TOKİ Bursa Gürsu Alt Gelir kura sonucu!

TOKİ'nin Bursa Gürsu Alt Gelir Grubu projesi kapsamında stoklarında yer alan 12 adet konut kuralı olarak satılıyor. TOKİ Bursa Gürsu Alt Gelir kura sonucu açıklandığında Emlakkulisi.com'da yer alacak.

TOKİ Bursa Gürsu Alt Gelir Grubu kurası!

TOKİ'nin “Bursa Gürsu Alt Gelir Grubu Konut Projesi” kapsamında yer alan 12 adet konut kuralı olarak satılıyor. Peki, TOKİ Bursa Gürsu Alt Gelir Grubu kurası ne zaman?

TOKİ Bursa Gürsu Alt Gelir Grubu'nda başvurular sona eriyor!

TOKİ'nin Bursa Gürsu Projesi kapsamında stoklarında kalan 12 adet AGG konut için başvurular yarın sona eriyor.

TOKİ Bursa Gürsu Alt Gelir Grubu son başvurusu ne zaman?

TOKİ'nin Bursa Gürsu Projesi’nde stoklarda kalan 12 adet AGG konut 31 Ekim -04 Kasım2016 tarihleri arasında satışa sunuldu. Peki, TOKİ Bursa Gürsu Alt Gelir Grubu son başvurusu ne zaman?

TOKİ Bursa Hamitler 1. Etap 2016 başvuru tarihleri!

TOKİ'nin Bursa Hamitler 1.Etap Toplu Konut Uygulaması projesinde yer alan 1 adet standart konur kurasız olarak satılacak. İşte, TOKİ Bursa Hamitler 1. Etap 2016 başvuru tarihleri...

TOKİ heyeti bursa gemlik inceleme Haberi

TOKİ heyeti bursa gemlik inceleme

Başbakanlık Toplu Konut idaresi Başkanlığı(TOKİ) 1 No'lu Şube Müdürü Banu Tanıtan ve Kentsel Dönüşüm Uzmanı Timuçin Kurt, Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz'ın davetlisi olarak ilçeye geldi. Büyükşehir Belediyesi Kentsel Dönüşüm Şube Müdürü Feray Koyunlular'ın da yer aldığı ziyarette, Cihatlı Bölgesi Rezerv Yapı alanları incelendi. Gemlik Belediyesi Daire Amir ve Müdürlerinin de katıldığı gezide TOKİ heyetine bilgi veren Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, Cihatlı Mahallesinin bitişiğindeki 150 dönümlük arsayı gezdirdi. 


İLÇEYE ÖZGÜ MİMARİ 

Yaklaşık 825 konutlu ilk proje içinde okul, cami, otopark ve spor tesisi alanlarının da bulunduğunu anlatan Refik Yılmaz, "İlk uygulama yeri olan Cihatlı Mahallesindeki TOKİ binaları, Mimar ve Mühendis Odaları ile yapılan toplantı sonrasında hazırlanan ilk projedeki gibi Gemlik'e özgü mimari örneği sergileyecek. Kentsel dönüşüm konusundaki girişimleri TOKİ yetkilileri...